Nie no my go przeciez nie lekceważymy, na pewno nie ślizgawka
VNM
- marmolad_k2
Re: VNM
Spoiler

Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
ej on na tym snippecie fchuuuj skula sam jest zkrindżowany tak że nie ma odwagi spojrzeć w obiektyw dłużej niż krótka sekunda
ciekawe czy fau enem był kiedyś w stejts, bo wydaje mi się że jakby był, to by wiedział że za takie whiggerowanie dostałby kulkę albo cancel
ciekawe czy fau enem był kiedyś w stejts, bo wydaje mi się że jakby był, to by wiedział że za takie whiggerowanie dostałby kulkę albo cancel
- marmolad_k2
Wręcz przeciwnie, on jest zajebiście dumny z siebie, że nie będzie się patrzeć na kamerę, boś nie jest godny nawet jego spojrzenia. Mnie najbardziej rozwala ten nonszalancki uśmiech i ruch głową przy wersie o Żuromie.
marmolad_k2 pisze: ↑03 paź 2026, 9:01Wręcz przeciwnie, on jest zajebiście dumny z siebie, że nie będzie się patrzeć na kamerę, boś nie jest godny nawet jego spojrzenia. Mnie najbardziej rozwala ten nonszalancki uśmiech i ruch głową przy wersie o Żuromie.
przeciez to nagrywal z ukrycia jakis paparazzi
I understand, że artyści są bardziej wrażliwi niż przeciętny człowiek, but what the fuck, że dorosły chłop płacze, bo we własnym klipie musiał kogoś zagrać. Really don't get it.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- scam_sakawa
- georgefloyd
I’m really done, tyle artystycznych decyzji, tyle łez. Takie poświęcenie w graniu bulliego na rowerze Romet co podbiera rówieśnikom smakołyki z tornistrów i wkłada je do swojej scam sakiewki z bardzo venomus czarnym pająkiem. Wszystko na marne, bo algorytmy nie lubią sympatycznego niepodstawowego introwertyka Tomka z Elbląga i wynik to max 8 tys. obejrzeń i 491 łapek w górę. Na szczęście nieliczni doceniają wkład w pracę i znajdzie się komentarz „ wow, ten efekt w x.x minucie, prawdziwy geniusz musiał go wymyślić. Nigdy nie widziałem takiego efektu, nawet u drake’a i j.cola.”. Trzeba było nagrać ten Nocturno freestyle jak pisał ten random z forum ślizgawka.eu @georgefloyd a nie silić się na artystyczne wizje. I’m really done, lepiej don’t be on my way kiedy idę po czteropaka Desperados Nocturno.
- TooMuchSmoke
Chłop płakał przez godzinę jak stary kolega do niego napisał zmartwiony: hej, co słychać? Teraz placze bo zagrał bulla będąc w raeczywioscti semi-cuckoldem
molly is a hell of a drug gadddeemyt!
- Moltisanti
KILLIE pisze: ↑03 paź 2026, 10:55marmolad_k2 pisze: ↑03 paź 2026, 9:01Wręcz przeciwnie, on jest zajebiście dumny z siebie, że nie będzie się patrzeć na kamerę, boś nie jest godny nawet jego spojrzenia. Mnie najbardziej rozwala ten nonszalancki uśmiech i ruch głową przy wersie o Żuromie.
przeciez to nagrywal z ukrycia jakis paparazzi