VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Snus

Re: VNM

Post autor: Snus »

CCORD pisze: ↑02 paź 2026, 22:39 Te randomy to my, o nas chodziło :/
Nie no my go przeciez nie lekceważymy, na pewno nie ślizgawka
Awatar użytkownika
erdoj

Post autor: erdoj »

Bestia z Elbląga znów atakuje i jest Bully :twisted:
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Snus pisze: ↑02 paź 2026, 23:07 na pewno nie ślizgawka
Ślizgawka to jedyne miejsce, które cokolwiek o nim gada.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

2rzyn pisze: ↑02 paź 2026, 20:43 Fałenem wez sie zmiesc w bicie
Nie no tyle to nie.

A jakby dłuższe bity robili?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Obrazek
Skoro nagrali klip to w końcu coś wyjdzie od nuVNMa w całości (chyba że nie), nie mogę się doczekać na ten sztos, to będzie pierwszy raz kiedy odsłucham solowy numer VNMa.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

ej on na tym snippecie fchuuuj skula sam jest zkrindżowany tak że nie ma odwagi spojrzeć w obiektyw dłużej niż krótka sekunda :rotfl:

ciekawe czy fau enem był kiedyś w stejts, bo wydaje mi się że jakby był, to by wiedział że za takie whiggerowanie dostałby kulkę albo cancel :crazy:
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

JANPALONY pisze: ↑03 paź 2026, 8:49 jest zkrindżowany tak że nie ma odwagi spojrzeć w obiektyw dłużej niż krótka sekunda
Wręcz przeciwnie, on jest zajebiście dumny z siebie, że nie będzie się patrzeć na kamerę, boś nie jest godny nawet jego spojrzenia. Mnie najbardziej rozwala ten nonszalancki uśmiech i ruch głową przy wersie o Żuromie.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Też was skręca z żenady jak czytacie te jego wysrywy?
moody

Post autor: moody »

mimo wszystko rozkminy mes na kanale nadawczym bardziej mroza
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

Jak wyjdzie klip to będzie materiał na conajmniej 50 stron.
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

Karkovsky pisze: ↑03 paź 2026, 9:13 Też was skręca z żenady jak czytacie te jego wysrywy?
następna płyta: Krindż Definyszyn
Awatar użytkownika
erdoj

Post autor: erdoj »

Etenszyn: Krindż Kamyn Tru
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

marmolad_k2 pisze: ↑03 paź 2026, 9:01
JANPALONY pisze: ↑03 paź 2026, 8:49 jest zkrindżowany tak że nie ma odwagi spojrzeć w obiektyw dłużej niż krótka sekunda
Wręcz przeciwnie, on jest zajebiście dumny z siebie, że nie będzie się patrzeć na kamerę, boś nie jest godny nawet jego spojrzenia. Mnie najbardziej rozwala ten nonszalancki uśmiech i ruch głową przy wersie o Żuromie.

przeciez to nagrywal z ukrycia jakis paparazzi
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

I understand, że artyści są bardziej wrażliwi niż przeciętny człowiek, but what the fuck, że dorosły chłop płacze, bo we własnym klipie musiał kogoś zagrać. Really don't get it.
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Karkovsky pisze: ↑03 paź 2026, 9:13 Też was skręca z żenady jak czytacie te jego wysrywy?
Mnie śmieszy przez to jak jego wypowiedzi są żenujące.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Kokor

Post autor: Kokor »

jak czytam te wypowiedzi to stylem przypominają mi wysrywy nastolatek na twitterze, te "oglądam swój klip i ryczę" obudziło flashbacki
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

I’m really done, tyle artystycznych decyzji, tyle łez. Takie poświęcenie w graniu bulliego na rowerze Romet co podbiera rówieśnikom smakołyki z tornistrów i wkłada je do swojej scam sakiewki z bardzo venomus czarnym pająkiem. Wszystko na marne, bo algorytmy nie lubią sympatycznego niepodstawowego introwertyka Tomka z Elbląga i wynik to max 8 tys. obejrzeń i 491 łapek w górę. Na szczęście nieliczni doceniają wkład w pracę i znajdzie się komentarz „ wow, ten efekt w x.x minucie, prawdziwy geniusz musiał go wymyślić. Nigdy nie widziałem takiego efektu, nawet u drake’a i j.cola.”. Trzeba było nagrać ten Nocturno freestyle jak pisał ten random z forum ślizgawka.eu @georgefloyd a nie silić się na artystyczne wizje. I’m really done, lepiej don’t be on my way kiedy idę po czteropaka Desperados Nocturno.
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Tomek lat 42 rozjuszon bo ktoś mu nie odpisał, czy tam coś
Nie będzie brał jeńców

Potem zaś postanowił spędzić czas w sowi ulubiony sposób, czyli saM ze sobą karmil swoje ego wspominkami

Przecież to jest kurwa przeurocze
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Chłop płakał przez godzinę jak stary kolega do niego napisał zmartwiony: hej, co słychać? Teraz placze bo zagrał bulla będąc w raeczywioscti semi-cuckoldem :what: molly is a hell of a drug gadddeemyt!
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

KILLIE pisze: ↑03 paź 2026, 10:55
marmolad_k2 pisze: ↑03 paź 2026, 9:01

przeciez to nagrywal z ukrycia jakis paparazzi
:rotfl:
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
ODPOWIEDZ