Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
a to dopiero początek jego zalet
- Korben Dallas
hahahahah, jak macie chwilę czasu to włączcie sobie ten program gdzieś koło 25. min i obejrzyjcie z 10 minut
Anybody else want to negotiate?
akurat miałem trochę czasu i odpaliłem, props bo mocno zasmiane przy "potrzebujesz pomocy"
, no ale do mnie zawsze wraca refleksja kto to ogląda i po co właściwie.
tak samo jak ktoś tu wrzucał parę dni temu skrin z kowalem, stanowskim, lesnodorskim i michniewiczem z jakiegoś programu. Ciężko to obserwować nawet w charakterze komediowym pewnie, ale może są kibice którzy wierzą że to jakieś prawdy objawione o stanie polskiego futbolu
tak samo jak ktoś tu wrzucał parę dni temu skrin z kowalem, stanowskim, lesnodorskim i michniewiczem z jakiegoś programu. Ciężko to obserwować nawet w charakterze komediowym pewnie, ale może są kibice którzy wierzą że to jakieś prawdy objawione o stanie polskiego futbolu
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Ale debil ten Jagoda, brak słów. Najgorszy komentator w Polsce.
Może to jakieś guilty pleasure, ale lubię w robocie przed i po meczach repzrezentacji odpalić sobie Borka i Wichniarka, całkowicie na serio dobrze mi się ich słucha
MalinowyJogurt 2
A jaki to program, to jest kanał sportowy? Podeślij plz, sprawdzę w wolnej chwili.
Prawie w ogóle tych formatów nie oglądam, bo jest to głównie pierdolenie o niczym, dyskusje które nic nie wnoszą i nie mają znaczenia.
Ale może męczy mnie piłka, bo syndrom sztokholmski z kadrą trwa, a my się kręcimy jak gówno w przeręblu od iluś lat, w dokładnie tych samych problemach/tematach.
„Potrzebujesz pomocy” słyszę w głowie od kilku godzin głosem Wojtka Jagody
Prawie w ogóle tych formatów nie oglądam, bo jest to głównie pierdolenie o niczym, dyskusje które nic nie wnoszą i nie mają znaczenia.
Ale może męczy mnie piłka, bo syndrom sztokholmski z kadrą trwa, a my się kręcimy jak gówno w przeręblu od iluś lat, w dokładnie tych samych problemach/tematach.
„Potrzebujesz pomocy” słyszę w głowie od kilku godzin głosem Wojtka Jagody
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
zupełnie nie rusza mnie piłka klubowa i piłka ogólnie dość słabo ale roman kolton x zibi boniek to klasyczek przy okazji meczów kadry
#freefromage
#freekong444