Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: wujot »

a to dopiero początek jego zalet
Awatar użytkownika
Korben Dallas

Post autor: Korben Dallas »

hahahahah, jak macie chwilę czasu to włączcie sobie ten program gdzieś koło 25. min i obejrzyjcie z 10 minut :rotfl:

Anybody else want to negotiate?
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

akurat miałem trochę czasu i odpaliłem, props bo mocno zasmiane przy "potrzebujesz pomocy" :lol: :bowdown:, no ale do mnie zawsze wraca refleksja kto to ogląda i po co właściwie.
tak samo jak ktoś tu wrzucał parę dni temu skrin z kowalem, stanowskim, lesnodorskim i michniewiczem z jakiegoś programu. Ciężko to obserwować nawet w charakterze komediowym pewnie, ale może są kibice którzy wierzą że to jakieś prawdy objawione o stanie polskiego futbolu
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Ale debil ten Jagoda, brak słów. Najgorszy komentator w Polsce.
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

gambler pisze: ↑wczoraj, 17:55 akurat miałem trochę czasu i odpaliłem, props bo mocno zasmiane przy "potrzebujesz pomocy" , no ale do mnie zawsze wraca refleksja kto to ogląda i po co właściwie.
Może to jakieś guilty pleasure, ale lubię w robocie przed i po meczach repzrezentacji odpalić sobie Borka i Wichniarka, całkowicie na serio dobrze mi się ich słucha
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

A jaki to program, to jest kanał sportowy? Podeślij plz, sprawdzę w wolnej chwili.
Prawie w ogóle tych formatów nie oglądam, bo jest to głównie pierdolenie o niczym, dyskusje które nic nie wnoszą i nie mają znaczenia.

Ale może męczy mnie piłka, bo syndrom sztokholmski z kadrą trwa, a my się kręcimy jak gówno w przeręblu od iluś lat, w dokładnie tych samych problemach/tematach.

„Potrzebujesz pomocy” słyszę w głowie od kilku godzin głosem Wojtka Jagody
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

CL500 pisze: ↑wczoraj, 21:00 Może to jakieś guilty pleasure, ale lubię w robocie przed i po meczach repzrezentacji odpalić sobie Borka i Wichniarka,
zupełnie nie rusza mnie piłka klubowa i piłka ogólnie dość słabo ale roman kolton x zibi boniek to klasyczek przy okazji meczów kadry :lol: pozdro i brawo romku
🇫🇮 każdy kot na dzielni ma mieć sigme rizz i chainy 🇫🇮

#freefromage
#freekong444
ODPOWIEDZ