[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
ogon plotki na ray tracingu amd przezroczysty nawet na nowym sterowniku 
ta droga ide dalej
szczerze? mega mocne
wkurwia strasznie, widac model plotki od srodka xD
Dodano po 12 minutach 35 sekundach:
Dodano po 12 minutach 35 sekundach:
ta droga ide dalej
- zemsta1camzata
w maju tego roku ogłosili 65 mln sprzedanych kopii na wszystkich platformach (skyrima też tyle poszło, ale wyszedł 5 lat wcześniej)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- genocidegeneral
I w pięciu edycjach
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

Też macie crashe okazyjnie na PS5 czy to moja konsola coś odpierdala?
W sumie już dawno nie czyściłem w środku. Może się przegrzewa.
W sumie już dawno nie czyściłem w środku. Może się przegrzewa.
mi też crashuje, przed chwilą nawet wyjebało mi grę przy początkowym loading screenie
Dodano po 11 godzinach 57 minutach 38 sekundach:
czy istnieje opcja zmiany ustawień na padzie, żeby móc ustawiać waypoint na mapie przyciskiem X, a nie kwadratem? (PS5) kurwica mnie już strzela, nie zliczę ile razy włączałem mapę, klikałem X, wyłączałem mapę i musiałem ją włączać z powrotem na nowo
dodatkowo wielki smutek, że jest tak mało dostępnych modów w wersji konsolowej + korzystanie z modyfikacji wyłącza możliwość zdobywania osiągnięć, chciałem sobie zainstalować fall no dmg czy max ilość pieniędzy u vendorow, ale no
aha, na problem ze stłumionym dźwiękiem (jeśli taki u was występuje), to włączcie medytacje - powinno pomoc
Dodano po 11 godzinach 57 minutach 38 sekundach:
czy istnieje opcja zmiany ustawień na padzie, żeby móc ustawiać waypoint na mapie przyciskiem X, a nie kwadratem? (PS5) kurwica mnie już strzela, nie zliczę ile razy włączałem mapę, klikałem X, wyłączałem mapę i musiałem ją włączać z powrotem na nowo
dodatkowo wielki smutek, że jest tak mało dostępnych modów w wersji konsolowej + korzystanie z modyfikacji wyłącza możliwość zdobywania osiągnięć, chciałem sobie zainstalować fall no dmg czy max ilość pieniędzy u vendorow, ale no
aha, na problem ze stłumionym dźwiękiem (jeśli taki u was występuje), to włączcie medytacje - powinno pomoc
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler