Najlepszy album wszech czasów vol. 2 - DYSKUSJA

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
yungXpaproch

Re: Najlepszy album wszech czasów vol. 2 - DYSKUSJA

Post autor: yungXpaproch »

ja tak szczerze wracam tylko do “oko za oko, rym za ząb” z najebawszy. to chyba kwestia bitu, reszta z epki zestarzała się źle przede wszystkim brzmieniowo dla mnie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nigdy nie słychałem żadnego najebawszy i czuję się jak lew wśród stada upośledzonych baranów.

Obrazek
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

bcn pisze: ↑30 wrz 2026, 17:33 najebawszy sie zestarzalo 100x gorzej niz np powazna pezeta i nie wiem jak mozna to dac na 1 miejsce xd
Ja też nie wiem, chyba z przyzwyczajenia dałem pow pow
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

gods bidness pisze: ↑30 wrz 2026, 17:47 Nigdy nie słychałem żadnego najebawszy i czuję się jak lew wśród stada upośledzonych baranów.
wnioskuje z tego ze jestes tu przypadkiem i nawet za bardzo nie lubisz tego forum

to jest okej, pozdro dla ciebie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

a ja miałem nie wpisywać Najebawszy bo miałem przez was w głowie ze sie zestarzało, ale se puściłem ostatnio i dalej zajebiste, na pewno wleci u mnie

Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
w ogole strasznie mnie boli ze nie moge z czystym sercem nic od Pikersa wpisać, jedynie Muzyka do Życia lekko kusi, ale no tak realnie to nie widze tego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

yungXpaproch pisze: ↑30 wrz 2026, 19:15
gods bidness pisze: ↑30 wrz 2026, 17:47 Nigdy nie słychałem żadnego najebawszy i czuję się jak lew wśród stada upośledzonych baranów.
wnioskuje z tego ze jestes tu przypadkiem i nawet za bardzo nie lubisz tego forum

to jest okej, pozdro dla ciebie
I dlatego ich ostatnia scena przy whisky jest taka dobra — obaj już wiedzą, że jeden sprzedał drugiego, ale przez chwilę udają, że nadal są braćmi.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

xxxkawo pisze: ↑23 wrz 2026, 2:12 Nie zapominajmy, że wśród albumów wszech czasów powinien się znaleźć Young Igi - Trappist wydany w 2017 roku, bo ten album to pierdolony kamień milowy dla polskiej sceny
bardzo mądre słowa, konfetti czysto muzycznie chyba odrobinę lepsze, ale debiut dla hiphopu znaczy więcej, dlatego to on znalazł się w moim zestawieniu
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

Piters pisze: ↑30 wrz 2026, 19:42 w ogole strasznie mnie boli ze nie moge z czystym sercem nic od Pikersa wpisać,
ja mam to samo z cmazetem, chociaż mobbyn już dałem i jakoś mi to nie gra. wierzę że kiedyś zagłosuję na nich w plebiscycie na najlepszy całokształt twórczości wszech czasów
nic na siłę
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Powinien być plebiscyt NAJWIĘKSZY ARTYSTA POLSKIEGO RAPU.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

nie ma potrzeby robić takiego plebiscytu, bo wiadomo że największym artystą w polskim rapie jest Quebonafide
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

CeHaTeHaCe pisze: ↑dzisiaj, 19:41
Piters pisze: ↑30 wrz 2026, 19:42 w ogole strasznie mnie boli ze nie moge z czystym sercem nic od Pikersa wpisać,
ja mam to samo z cmazetem, chociaż mobbyn już dałem i jakoś mi to nie gra. wierzę że kiedyś zagłosuję na nich w plebiscycie na najlepszy całokształt twórczości wszech czasów
Świetny pomysł robimy to
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Burak pisze: ↑52 min temu nie ma potrzeby robić takiego plebiscytu, bo wiadomo że największym artystą w polskim rapie jest Quebonafide
Wiem, ale kto na trzecim??
Obrazek
ODPOWIEDZ