Najlepszy album wszech czasów vol. 2 - DYSKUSJA
- yungXpaproch
Re: Najlepszy album wszech czasów vol. 2 - DYSKUSJA
ja tak szczerze wracam tylko do “oko za oko, rym za ząb” z najebawszy. to chyba kwestia bitu, reszta z epki zestarzała się źle przede wszystkim brzmieniowo dla mnie
- gods bidness
Nigdy nie słychałem żadnego najebawszy i czuję się jak lew wśród stada upośledzonych baranów.

- marmolad_k2
Ja też nie wiem, chyba z przyzwyczajenia dałem pow pow
- yungXpaproch
wnioskuje z tego ze jestes tu przypadkiem i nawet za bardzo nie lubisz tego forumgods bidness pisze: ↑30 wrz 2026, 17:47 Nigdy nie słychałem żadnego najebawszy i czuję się jak lew wśród stada upośledzonych baranów.
to jest okej, pozdro dla ciebie
a ja miałem nie wpisywać Najebawszy bo miałem przez was w głowie ze sie zestarzało, ale se puściłem ostatnio i dalej zajebiste, na pewno wleci u mnie
Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
w ogole strasznie mnie boli ze nie moge z czystym sercem nic od Pikersa wpisać, jedynie Muzyka do Życia lekko kusi, ale no tak realnie to nie widze tego
Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
w ogole strasznie mnie boli ze nie moge z czystym sercem nic od Pikersa wpisać, jedynie Muzyka do Życia lekko kusi, ale no tak realnie to nie widze tego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- gods bidness
I dlatego ich ostatnia scena przy whisky jest taka dobra — obaj już wiedzą, że jeden sprzedał drugiego, ale przez chwilę udają, że nadal są braćmi.yungXpaproch pisze: ↑30 wrz 2026, 19:15wnioskuje z tego ze jestes tu przypadkiem i nawet za bardzo nie lubisz tego forumgods bidness pisze: ↑30 wrz 2026, 17:47 Nigdy nie słychałem żadnego najebawszy i czuję się jak lew wśród stada upośledzonych baranów.
to jest okej, pozdro dla ciebie
bardzo mądre słowa, konfetti czysto muzycznie chyba odrobinę lepsze, ale debiut dla hiphopu znaczy więcej, dlatego to on znalazł się w moim zestawieniu
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
- CeHaTeHaCe
ja mam to samo z cmazetem, chociaż mobbyn już dałem i jakoś mi to nie gra. wierzę że kiedyś zagłosuję na nich w plebiscycie na najlepszy całokształt twórczości wszech czasów
nic na siłę
- marmolad_k2
Powinien być plebiscyt NAJWIĘKSZY ARTYSTA POLSKIEGO RAPU.
nie ma potrzeby robić takiego plebiscytu, bo wiadomo że największym artystą w polskim rapie jest Quebonafide
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Świetny pomysł robimy toCeHaTeHaCe pisze: ↑dzisiaj, 19:41ja mam to samo z cmazetem, chociaż mobbyn już dałem i jakoś mi to nie gra. wierzę że kiedyś zagłosuję na nich w plebiscycie na najlepszy całokształt twórczości wszech czasów
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
- marmolad_k2
Wiem, ale kto na trzecim??