Redbull 64 bars
Re: Redbull 64 bars
no ja beke mialem z tych wersow co eddy podeslal i serio pierwszy raz o ziomalu slysze
tak sie sklada ze mam w huj skilla
- yungXpaproch
on z tego show netflixowego sie urwal to niedziwne ze nie slyszales. tez bym typa nie kojarzyl w ogole ale tam w ramach programu zrobili w paru taki numer co poszedl viralem, a ja akurat z malolatami pracowalem na festiwalu i to katowali non stop na robocie.
wersy wyzej mocne serio
wersy wyzej mocne serio
Zastanawiam się czy tacy żelkowi raperzy których nikt nie słucha, to nie są industry planty zagranicznych wytwórni, które przegapili moment w którym Polscy raperzy zaczęli zarabiać miliony, w Polsce wydawniczo jest raczej odwrotna sytuacja niż w Ameryce, większość mainstreamu ma swoje wytwórnie i większość kabony zgarniają artyści, nie ma raczej jakichś chorych umów wydawniczych z artystami z warunkami których nie da się spełnić żeby zacząć zarabiać. Prawa do wizerunku i twórczości podejrzewam że w 90% w Polsce należą do rapera, a nie do wytwórni, i teraz próbują zepsuć scene promując takie żelki, które podejrzewam że umowy mają takie że nigdy nie zaczną zarabiać na siebie, taka moja foliarska teoria tego typu
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
pomaton ich kontrakt to
dziesięć lat niewoli i wstyd ponad to
dziesięć lat niewoli i wstyd ponad to
dziwki basen i machanie kutasem
mnie akurat nie porwało, ale ciekawy kontrast po ostatnim żelku
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora

Jak to możliwe że Avi w ciągu 3 miesięcy nabił 13 mln wyświetleń kiedy Szpaku w dwa lata zrobił 11? Kto tego słucha?
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2026, 13:27 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Pomijając kompromitacje w beefie z sympatycznym walikoniem TPSem, to nie ukrywam że też mi imponuje udawany sycylijski wąsacz pod tym względem, tzn. kiedy odchodził z SB Mafiji byłem pewien że przepadnie, bo kto miałby słuchać mało przebojowego trzydziestoparolatka nawijającego gry słowne o mitologii, a później zobaczyłem cyferki jego i Louisa i w szoku, w szoku.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
Otóż młodsi słuchacze słuchają głównie na spotify. Szpaku tam ma blisko 13 milionów, a Avi jedynie 8 - jego słuchacze są starsi, więc wolą jutube.
To ci, którym imponuje, że Avi chodzi w płaszczu i wymienia nazwiska filozofów.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- bloooodtrail
no w porównaniu do "zippy ogar" to vkie jest Panem Raperem. a sam kawałek spoko, zwłaszcza ta pierwsza część przed beat switchem.
avi mi pasuje do kategorii "rap dla ludzi, którzy nie słuchają rapu". słuchają go ludzie, bo on taki elegancki i mądre teksty ma, malarzy zna
Na Spotify Avi 8.4mln Szpaku 12.7mln, na razie Szpaku prowadzi, ale pewnie za chwilę Avi go przegoni. Nie rozumiem.marmolad_k2 pisze: ↑30 wrz 2026, 13:30 Otóż młodsi słuchacze słuchają głównie na spotify. Szpaku tam ma blisko 13 milionów, a Avi jedynie 8 - jego słuchacze są starsi, więc wolą jutube.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
Aviego słuchają też zwykli ludzie pracujący w kołchozach, spotkałem się z takimi i ma to sens biorąc pod uwagę utwory typu Kawior.
- yungXpaproch
w chuj. mega mnie wkurwia taki rap, na czele jeszcze z gibbsami jakimis i innym syfem. i potem te laski 10iq sie zachwycaja ze mega mondre tekstybloooodtrail pisze: ↑30 wrz 2026, 13:46 avi mi pasuje do kategorii "rap dla ludzi, którzy nie słuchają rapu". słuchają go ludzie, bo on taki elegancki i mądre teksty ma, malarzy zna
vkie zajebiscie na zajebistych bitach
Beka z ludzi, których wkurwia, że obcy ludzie, czy nawet znajomi słuchają innej muzyki niż oni sami.
- HamulcowyBrembo
jak tak można słuchać innej muzyki niż ja
nie pojmuję tego bo przecież według mnie mam najlepszy gust muzyczny na świecie
nie pojmuję tego bo przecież według mnie mam najlepszy gust muzyczny na świecie
Mamusiu, nie czytaj!
dokladnie
jeszcze wracając do żelka Zippiego to odpaliłem ten tekst na rapgenius i co to kurwa jest za biały wiersz bez ładu i składu
a tutaj na dokładkę szkoła panczy od fifiego
jeszcze wracając do żelka Zippiego to odpaliłem ten tekst na rapgenius i co to kurwa jest za biały wiersz bez ładu i składu
ta składnia i brak rytmu w doborze słów kojarzy się z użytkownikiem RometaKiedy przyjdzie na to odpowiedni moment, i tak wyjdę z planu jak Truman
Nie rusza mnie hejt, znam gorsze dramaty
Ale nagle mój fan mówi, że dlatego, że mnie słucha, to u niego w szkole plują mu w twarz, i mam ochotę zabić
Zabić — jeden po drugim
Mam odłożone to siano na kaucję, nie będę się bał Ciebie ruszyć, jeśli kiedykolwiek go ruszysz
Eh, nie jestem gangsterem
a tutaj na dokładkę szkoła panczy od fifiego
jest kurwa mocny przelot na kartce i naprawdę wydaje się niewykonalne położenie tego sensowanie na bicie co zresztą słychaćEj, sam przez dekadę całowałem klamkę, jakbym deal miał z Castoramą
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2026, 15:38 przez 99mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
twoja familia to typy poznane wczoraj
- bloooodtrail
można słuchać muzyki, jakiej się chce, ja tam nikomu nie zabraniam. sam pewnie słucham np. metalu, którego nie słuchają metale i w dupie to mam. po prostu ciekawe to jest jak chłop, który wszystko, co miał do powiedzenia powiedział na pierwszej płycie (naprawdę dobrej płycie), z płyty na płytę tylko rośnie pod względem popularności.
jeden taki wyprzedaje narodowy w 5 minut