[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
tak
skończyłem dawnwalkera wczoraj, no i jutro chyba podjazd do geralta do czasu premiery gta xd
skończyłem dawnwalkera wczoraj, no i jutro chyba podjazd do geralta do czasu premiery gta xd
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Spoiler

- genocidegeneral
wczytałem se sejw z kaer mohren i ja pierdole co oni zrobili z modelem umy XDDDD
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

Mam czarne kwadraty zamiast ognia na kompie. XD
https://www.reddit.com/r/thewitcher3/co ... kefire_at/
Coś takiego.
https://www.reddit.com/r/thewitcher3/co ... kefire_at/
Coś takiego.
Amd mialo problem ze sterownikami dla serii 7 i 9, dla recenzentow byl early access driver ale juz wypuscili optional whql
Pobili o 20% peak w 11 letniej grze ja pierdole, witcher 4 to bedzie najwiekszy sukces w nowozytnej historii gier, nie ma innej opcji

Pobili o 20% peak w 11 letniej grze ja pierdole, witcher 4 to bedzie najwiekszy sukces w nowozytnej historii gier, nie ma innej opcji
ta droga ide dalej
- Haczapurjan
Ale widac jacy ludzie sa nagrzani na to uniwersum, pobic 100k peak w srodku tygodnia w 11 letniej grze???!! Gigantyczny sukces a nawet ten remaster nie jest jej potrzebny xd, wystarczylo zanecic rybki
ta droga ide dalej
- Haczapurjan
No to imponujący wynik, nie ma co gadać. Wierny fanbase i jedyne w swoim rodzaju uniwersum Sapciula
Sukces pod jakim wzgledem? Bo sprzedaży i hajpu na GTA 6 nie pobije
odpaliłem dzisiaj trochę i czuć ząb czasu bardziej niż myślałem, zwłaszcza responsywność postaci i combat wieją chujem, w porównaniu do crimson desert albo dawnwalkera niebo a ziemia jednak no ale i tak postaram się przejść przed dodatkiem bo dla fabuły, widoków i wajbu warto
optymalizacja wydaje się bardzo spoko, słyszałem po tym pierwszym remasterze że chujnia i trzeba mieć jakiegoś potwora PC a tu u mnie wszystko ładnie śmiga
optymalizacja wydaje się bardzo spoko, słyszałem po tym pierwszym remasterze że chujnia i trzeba mieć jakiegoś potwora PC a tu u mnie wszystko ładnie śmiga
Witcher 4 pewnie będzie na sprzedaz
- Haczapurjan
Nie wiem czy to dobry punkt odniesienia, bo generalnie żaden tytuł nie przebije tej przehajpowanej franczyzy
Więc no, sukces to pojęcie mocno względne, bo tak overall to i tak przecież opchną miliony kopii
- zemsta1camzata
no gta 6 nie pobije, ale pewnie skończy na drugim miejscu jeśli chodzi o obecną generację, to słabo? 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta