AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
georgefloyd

Re: AdMa

Post autor: georgefloyd »

Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:50 Ja myślę, że chętnych nie brakuje, ale mimo już bycia dobrze pastprime koleżanka pewnie nadal ani myśli schodzić z wymaganiami w dół
Co ty, typ musi mieć po prostu dużego kutasa i tyle. To jest typowa ruda szprota. Jak nie wytargasz jej za kudły i nie obijesz dupska tak by nie mogła chodzić przez 3 dni to chuj z tego będzie. 21 cm kutasa, bezrobotny, bujna czupryna, 190 cm, 95 kg i do tego odrobina charyzmy i starsza pani Adma mogłaby nawet utrzymywać królewicza. Nie znacie się na laskach. Nie zdajecie sobie sprawy ile panienek utrzymuje typów tylko dlatego że dobrze są wyruchane. Duży kutas > wszystko inne.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

No tak, natura
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:56 190 cm to nie jest specjalnie imponujący wynik w dzisiejszych czasach
ale ta inflacja zapierdala

ilość śluzu w majtach nie jest wprost proporcjonalna do centymetrów wzrostu. koło dwójki wzrost już przestaje być takim atutem i im bardziej te dwójkę przekraczasz to ilość lasek dla których jesteś już zbyt dużym konusem się zwiększa

okolice 190cm optymalna opcja
🇫🇮 każdy kot na dzielni ma mieć sigme rizz i chainy 🇫🇮

#freefromage
#freekong444
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

gods bidness pisze: ↑wczoraj, 13:09 fizycznie taka wiejska baba, big momma. Nie mój klimat.
Wszystko w temacie
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Zwikk

Post autor: Zwikk »

Serio się komuś podoba?
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

nie na tyle, żeby do niej wzdychać w internecie, ale wiadomo, że zrobiłby, no kurwa

Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
określenie ruda szprota oficjalnie wchodzi do mojego słownika :lol:
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Zwikk pisze: ↑wczoraj, 20:25 Serio się komuś podoba?
Jej wersja z 2k15-2k16 jak najbardziej
Ładna dziewczyna to była
Obrazek
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

To było 10 lat i 10 kilo temu, ponad
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

10 kg mniej to bylo 10 kg wczesniej
Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:56 190 cm to nie jest specjalnie imponujący wynik w dzisiejszych czasach
190 cm to oczywiscie jest dalej imponujący wynik jak faktycznie zwraca na to uwagę, ale to nie jest taki game changer jaki wydaje sie różnej maści pillowcom i samograj
oldschool pisze: ↑wczoraj, 17:54 Jak coś to Young Leosia zbliża się do 30 stki i jeszcze się nie przepotwarza.
Bo ona kurwa jakoa super urodziwa nigdy nie byla wiec i ubytek mniej zauważalny, do tego mocniejszą stylizacja, bardziej oczojebne stroje i zajebiacie udaje ze ma flow urodę a nie wizerunek
CobraBOY pisze: ↑25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
taka

Post autor: taka »

georgefloyd pisze: ↑wczoraj, 18:02
Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:50 Ja myślę, że chętnych nie brakuje, ale mimo już bycia dobrze pastprime koleżanka pewnie nadal ani myśli schodzić z wymaganiami w dół
Co ty, typ musi mieć po prostu dużego kutasa i tyle. To jest typowa ruda szprota. Jak nie wytargasz jej za kudły i nie obijesz dupska tak by nie mogła chodzić przez 3 dni to chuj z tego będzie. 21 cm kutasa, bezrobotny, bujna czupryna, 190 cm, 95 kg i do tego odrobina charyzmy i starsza pani Adma mogłaby nawet utrzymywać królewicza. Nie znacie się na laskach. Nie zdajecie sobie sprawy ile panienek utrzymuje typów tylko dlatego że dobrze są wyruchane. Duży kutas > wszystko inne.
ładne, taki blackpillraw w swoim prime xd

co wy macie z tymi dwudziestoma centymetrami, ja wiem że na ślizgawce 10% zadeklarowało się takim rozmiarem ale realnie to jest jakiś promil
zresztą baby na babskich forach również obalają tę teorię
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Co Ty robiłeś na babskich forach <poza Wanda>?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Pytał o rozmiar pyty
E: Oczywiście props za foruming dla Grzegorz Floryda
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2026, 22:04 przez mas, łącznie zmieniany 1 raz.
CobraBOY pisze: ↑25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
taka

Post autor: taka »

próbowałem rozgryźć o co im chodzi, niestety poległem
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

taka pisze: ↑wczoraj, 21:56 zresztą baby na babskich forach również obalają tę teorię
baby jedno gadają, drugie myślą
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Przecież dupy same nie wiedzą o co im chodzi więc tym bardziej inne nie ogarniają.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Obrazek
ODPOWIEDZ