AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: AdMa

Post autor: FruitOffTheWall »

adma dobra dupa, nie kumam nienawiść do niej j hejtu. Zdrowy chłop by ją zrobił
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

W cyce bym wjechał ale to na tyle, oddaję głos do studia
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

po podbiciu tematu liczyłem na lepszy content, póki co zawód

może po prostu VNM mnie przebodźcował
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

2rzyn pisze: ↑26 wrz 2026, 23:18 Predzej bym sie zerzygal na zielono. Ona ma grube pqluchy parowkowate, gruba morde, grubo pod szyja, wory z piachem do kolan i inne paszteciarskie atrybuty goblina
bel lepsza, wiadomo
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Amda nie ma w sobie czegoś takiego że chciałoby sie ja przytulać pewnie
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Kto to jest bel? A Adma dla mnie też niezbyt ruchalna, fizycznie taka wiejska baba, big momma. Nie mój klimat.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

O ile zwierzynskie epitety zawsze byly żenujące tak stylizacje ciotki wraz z postepujacym wiekiem i tym co mowi mocno aseksualne i jest coraz gorzej, no niestety prime juz dawno przeminął i nie wrócimy do 2016 gdzie zjadała o 2 długości Leosie i jej podopieczna z fasem razem wzięte
CobraBOY pisze: ↑25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

gods bidness pisze: ↑wczoraj, 13:09 Kto to jest bel?
Bez kitu,też pierwsze słyszę.No i z tym że, u Admy prime minął to ciężko się nie zgodzić. Ale ihmo,nadal spora przewaga nad Leosią i tą przygłupią od Okiego.
Awatar użytkownika
gods bidness

Pomyliłeś przewagę z nadwagą.
edenmar

Post autor: edenmar »

Największy problem z Admą jest taki, że jak się ją pamięta z początków kariery, to trudno przejść obojętnie wobec upływu czasu i po niej ten upływ czasu mocno widać. Może gdyby zamiast pisać te wysrywy o wysokim wydziaranym modelu, obudziła w sobie fitnesiara era, też byłoby to desperackie, no ale coś by się jeszcze udało podratować. No i na pocieszenie można napisać, że obecna fala rapkurwiszonów poprzerabianych operacjami będzie starzeć się jeszcze gorzej
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

gods bidness pisze: ↑wczoraj, 13:50 Pomyliłeś przewagę z nadwagą.
Bardziej mnie brzydzi kurestwo od kilku kg nadwagi po prostu
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

gods bidness pisze: ↑wczoraj, 13:09 Kto to jest bel?
wieloletnia użytkowniczka forum, często pokazująca się w strojach bikini w temacie wasze zdjęcia, ponadto posiadająca dedykowany liczący blisko 100 stron topic, gdzie postronni userzy mogą wirtualnie śledzić perypetie jej życia. nieodwzajemniony obiekt westchnień użytkownika 2rzyn.
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

edenmar pisze: ↑wczoraj, 13:52 Największy problem z Admą jest taki, że jak się ją pamięta z początków kariery, to trudno przejść obojętnie wobec upływu czasu i po niej ten upływ czasu mocno widać
No to prawda, ale z drugiej strony to ten upływ czasu w zasadniczym stopniu dotyka każdą dupę. Czy to jak się 30-latkę porówna do jej 20-letniej iteracji, to o ile w wieku 20 lat nie była jakimś prosiakokaszalotem i zaliczyła później glow-up, bo schudła, to generalnie praktycznie zawsze to porównanie będzie wypadać niekorzystnie.

Dlatego biologia ułożyła wszystko tak, że dupy mają swoje największe atuty, gdy są młode i płodne, a karci dupy, którym odjechał peron młodości i bawią się w ciążę geriatryczną.
Kombinuj, dziewczyno, nim twe wdzięki przeminą,
uśmiechaj się błogo, jeśli chcesz wyjść za mąż młodo.
Awatar użytkownika
gods bidness

Nie bądźmy takimi szowinistami i przyznajmy szczerze, że mężczyzn upływ czasu dotyka w tym samym stopniu. Tyle, że oni prime mają później, bo 20-latkowie mają często jeszcze dziecięce gęby bez zarostu.
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

edenmar pisze: ↑wczoraj, 13:52 Największy problem z Admą jest taki, że jak się ją pamięta z początków kariery, to trudno przejść obojętnie wobec upływu czasu i po niej ten upływ czasu mocno widać. Może gdyby zamiast pisać te wysrywy o wysokim wydziaranym modelu, obudziła w sobie fitnesiara era, też byłoby to desperackie, no ale coś by się jeszcze udało podratować. No i na pocieszenie można napisać, że obecna fala rapkurwiszonów poprzerabianych operacjami będzie starzeć się jeszcze gorzej
Nikt tej Admy nie słuchał na początku kariery bądźmy poważni + nie pokazywała piersi więc ma (-). Adma normalna zdrowa kobieta, gdybym nie miał bachora i dostałbym z nią match na tinder to normalnie 100mg koksu i lecę na randkę.
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Weź któryś ją w końcu zalej pod korek, bo przecież starsza pani pierdolca dostanie.
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Ja myślę, że chętnych nie brakuje, ale mimo już bycia dobrze pastprime koleżanka pewnie nadal ani myśli schodzić z wymaganiami w dół
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jak coś to Young Leosia zbliża się do 30 stki i jeszcze się nie przepotwarza.

Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:50 Ja myślę, że chętnych nie brakuje, ale mimo już bycia dobrze pastprime koleżanka pewnie nadal ani myśli schodzić z wymaganiami w dół
Czemu tak uważasz? Tej jej były narzeczony modelem nie jest, poza tym, że ma ze 190 cm @saturn - https://www.instagram.com/gibbkey/
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Haczapurjan

oldschool pisze: ↑wczoraj, 17:54 Czemu tak uważasz? Tej jej były narzeczony modelem nie jest, poza tym, że ma ze 190 cm
190 cm to nie jest specjalnie imponujący wynik w dzisiejszych czasach, ale abstrahując od wzrostu, to nie wiem, może miał sałatę?

To pierwsze co przychodzi mi do głowy, kiedy postrzegana jako nadal atrakcyjna laska wiąże się z jakimś blobfishem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Haczapurjan pisze: ↑wczoraj, 17:56 może miał sałatę
Jak to niespełniony raper jest, wątpię w bogactwo. Może po prostu Adma nie ma jakichś wymagań z kosmosu?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ