[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Tak i tak
Kurde niby kusi ale bym nowym dlc sobie odświeżył jednak
Kurde niby kusi ale bym nowym dlc sobie odświeżył jednak
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
29 września
spoko motyw, niech dodadzą w końcu jakieś hełmy żebym nie musiał patrzeć na ten siwy łeb
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Calkiem nowy feeling walki przede wszystkim. Ja jak zaczne new story to akurat do kwietnia skoncze i sie zacznie dlcbaqlashan pisze: ↑27 wrz 2026, 12:30o chłopie, ale kiedy to będzie? albo nie ukaże się na generacje ps5, albo się ukaże kurwa w jakim lipnym 25fps klatkażu
co do tego remastera wieśka - jak mam edycje goty na ps5 to dostane aktualizację do edycji remaster za free? i czy ten remaster robi coś więcej niż upgrade graficzny?
ta droga ide dalej
- genocidegeneral
https://www.youtube.com/watch?v=noc6nWW7c-E
to mnie ciekawi najbardziej, ciekawe na ile istotne będą te zmiany, w ogóle to oni już przy tym next gen edition zmniejszyli liczbę poziomów każdej umiejki z 5 do 3 i zwiększyli wartości procentowe tych wszystkich bonusów, więc łatwiej o hybrydowe buildy, ale nie wiem czy nie za łatwo stać się op
Spoiler

"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

Też wbijam do Białego Sadu już we wtorek i jedziemy na nowo. 
za 75 na steamie dzien przed premiera edycja kompletna, kocham cdpr. brac jak ktos nie mial oryginalnej kopii (ja przyznaje nie maielm chyba, albo na jakims epicu czy gogu ktorego nie pamietam maila) takze wlasnie zakupilem
ta droga ide dalej
oj tak to już jutro
- Cz4rny1337
- Moderator
przejde pierwszy raz, postanowiłem!!!11
tylko silent hill 2 znika z ps plus i chyba musze skonczyc na cebulaka
tylko silent hill 2 znika z ps plus i chyba musze skonczyc na cebulaka

kusi mnie, ale skonczylem w marcu drugi raz, troche za szybko na powrót, ostatni był po 6 latach
skurwysyny leakrzy mnie oszukali bo przechodzilem z mysla ze dodatek w maju 2026 jakos
skurwysyny leakrzy mnie oszukali bo przechodzilem z mysla ze dodatek w maju 2026 jakos
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jedna z pierwszych recenzji remastera https://www.youtube.com/watch?v=GFyBLMEnoWQ\
podoba mi się ten color grading
podoba mi się ten color grading
ta droga ide dalej
- genocidegeneral
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

czyli tylko z upscalingiem granie, no niezle
ta droga ide dalej
- piernikowyskoczek
przegieli coAktywacja śledzenia promieni podnosi poprzeczkę do poziomu GeForce RTX 4080 / Radeon RX 9070 XT, natomiast do śledzenia ścieżek idealny będzie GeForce RTX 5090. Wszystko rzecz jasna w 1920x1080! Swoją drogą, nawet czyste 3840x2160 Uber+ bez dopalaczy potrafi pokonać GeForce RTX 4090, zatem produkcja ma potworny apetyt. Muszę się jeszcze odnieść do jakości implementacji path tracingu, który moim zdaniem niewiele poprawia, nadmiernie rozświetlając miejsca gdzie światło nie powinno tak intensywnie pracować. Innymi słowy - jeśli koniecznie chcecie zarzynać sprzęt w celu uzyskania najlepszych efektów, to śledzenie promieni w zupełności wystarczy, dając nieznacznie lepsze cenie i odbicia od rasteryzacji. Jednak patrząc na całokształt różnica w wydajności względem Uber+ jest zdecydowanie zbyt wysoka. Poprzeczkę można obniżyć upscalerami i generatorem klatek, co będzie przedmiotem osobnego testu uwzględniającego najwyższe ustawienia. Szkoda tylko wyblakłych kolorów, które pogarszają wizualny odbiór remastera...
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Troche wypowiadam sie czytając tylko tytuły, ale z drugiej strony to dalej dobrze chodzi niby na np. Steam Decku
https://steamdeckhq.com/news/the-witche ... team-deck/
https://steamdeckhq.com/news/the-witche ... team-deck/
We got to check out the new Witcher 3 Remastered update before its launch, and there are some changes to Steam Deck performance. The game looks significantly better, but it isn't as performant. In spots where I was getting 50-60 FPS, I was now getting around 45. The tradeoff is a better-looking world with improved lighting and shaders, but it does mean we will need a 40 FPS lock at the base Steam Deck preset.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zacząłem w weekend od nowa zapominając o tym remasterze, będę musiał odpalić nowy save czy będę mógł grać na tym?
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
- piernikowyskoczek
Tak. Twoje zapisane stany gry pozostaną kompatybilne, a funkcja postępów międzyplatformowych będzie działać tak samo jak dotychczas.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Szkoda, że nie ma preloadu jak już mam grę zainstalowaną na PS5. 
Since this is an update to a pre-existing version of the game, there is no preload, except apparently from Battlenet, since it's coming to that platform for the first time. The update is around 45GB.
Since this is an update to a pre-existing version of the game, there is no preload, except apparently from Battlenet, since it's coming to that platform for the first time. The update is around 45GB.
ten remaster na ps5 chodzi w 60fps?