Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kkthx

Re: Ten Typ Mes

Post autor: kkthx »

W okresie 2010 to on się kreował na eleganckiego alkoholika ze słabością do kobiet czyt. Bukowskiego.
Intelektualista pojawił się dużo później.
ㅤ
Obrazek
ㅤ
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Powiedziałbym że trochę pomiędzy, bo ta znajomość Bukowskiego robiła z niego (w jego mniemaniu) intelektualistę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Nie, wtedy wydało się że jest pierdolnięty
Awatar użytkownika
kkthx

W tym okresie powstał ten epicki kawałek.

Jeśli historia, którą opisuje Mes jest prwadziwa, to jego powinni zamknąć na odwyk już 15 lat temu :rotfl:
ㅤ
Obrazek
ㅤ
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

marmolad_k2 pisze: ↑24 wrz 2026, 16:42 ten najtańszy sok na popitę
w ogóle sam fakt "popity", nie rozumiem - jesli dorosly chlop musi popijać jakimś cukrowym bobofrutem, bo inaczej nie zdzierży, to po co w ogóle chleje? I czemu zawsze ten "smaczny" napoj nadający się na popitę to musi byc słodziutki ulep dla dzieci
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

po to chleje zeby klepło, ew bo fajnie sobie z koleżkami posiedzieć i regularnie co kilka(naście) minut dźwignąć kieliszek, przecież wiadomo ze nie dla smaku
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Też jak jeszcze piłem gorzołe to tylko z popitą. Nie kumam tego podejścia,że jak pijesz wódke i popijasz to nie jesteś ''dorosłym chłopem''. Przecież obiektywnie,to nie smakuje dobrze i jak musisz się zmuszać żeby walić shoty bez popity,bo ci inaczej jakiś gląb powie że jesteś pizdą,to smutne trochę.Wyjebane w takich ludzi,popijaj sobie czym chcesz.
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

Teraz wiemy, że Mes kreował się na HFA a nie zwykłego beja w którego tranformuje XD zamienił HFA na HA TFU

W temacie popity, to ja np. piję już raczej sporadycznie i jak jest jakaś duża okazja, ale zauważyłem na jednej z takich okazji ostatnio, że nie potrzebuję popity - czy to whiskey, wódka czy jakiś bimber. Jak onegdaj byłem fanem Mesa i sam świrowałem powiatowego Bukowskiego, to bez popity bym się obrzigoł :rotfl:
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

SWN pisze: ↑24 wrz 2026, 19:17 Powiedziałbym że trochę pomiędzy, bo ta znajomość Bukowskiego robiła z niego (w jego mniemaniu) intelektualistę.
Mam/miałem koleżankę (pozdro fausti, może to czytasz) która uważała, że mes to jest kopia bukowskiego i calą kariere sobie skopiował oraz pozował na bukowskim
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

No on raczej,nie kryje tej inspiracji i chyba jest z tego dumny. Problem w tym,że normalnym ludziom,taka podjarka jakimś raperem/pisarzem/aktorem/chujwiekim kończy się max w wieku 19 lat. Każdy ma swoich idoli,ale nie każdy się z nimi jakoś obsesyjnie utożsamia i układa życie,bo tak by ich idol zrobił. Gość prawie od 20 lat rucha ten patent polskiego Bukowskiego i ani myśli przestać.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Szacunek budzi nie to, co przyjmujesz, a czego odmawiasz - Ten Typ Mes w utworze My
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Awatar użytkownika
kkthx

Beinlausi pisze: ↑wczoraj, 12:50 No on raczej,nie kryje tej inspiracji i chyba jest z tego dumny. Problem w tym,że normalnym ludziom,taka podjarka jakimś raperem/pisarzem/aktorem/chujwiekim kończy się max w wieku 19 lat. Każdy ma swoich idoli,ale nie każdy się z nimi jakoś obsesyjnie utożsamia i układa życie,bo tak by ich idol zrobił. Gość prawie od 20 lat rucha ten patent polskiego Bukowskiego i ani myśli przestać.
Był moment, w którym on się odcinał od Bukowskiego. Ta zajawka trwała gdzieś do 2012.
ㅤ
Obrazek
ㅤ
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
18 a Mes już wstawiony sądząc po głosie
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

I po chodzie.
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

wieje mocno tam od morza widać
Awatar użytkownika
xou

Post autor: xou »

jaki koxu, on znowu ruchał?? :shock: :shock: :shock:
Obrazek
ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Awatar użytkownika
DJ Tomekk

Post autor: DJ Tomekk »

Bukowski, Céline jestem z nim, jestem z nimi wszystkimi
Chłonę i czerpię wiedzę z charakterów
Bukowski się inspirował Célinem, Mess Bukowskim, a VNM Mesem i tak działa kultura, fundament cywilizacji.
99mayday pisze: ↑20 wrz 2026, 0:47 Na tym polega całą gra że jesteś downem który nie rozumie jak jest chujowy dlatego daje nam to na głośniki a my dokonujemy fachowej oceny
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

xou pisze: ↑wczoraj, 19:37 jaki koxu, on znowu ruchał?? :shock: :shock: :shock:
on nie może przestać ruchać
ODPOWIEDZ