Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
W okresie 2010 to on się kreował na eleganckiego alkoholika ze słabością do kobiet czyt. Bukowskiego.
Intelektualista pojawił się dużo później.
Intelektualista pojawił się dużo później.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Powiedziałbym że trochę pomiędzy, bo ta znajomość Bukowskiego robiła z niego (w jego mniemaniu) intelektualistę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie, wtedy wydało się że jest pierdolnięty
W tym okresie powstał ten epicki kawałek.
Jeśli historia, którą opisuje Mes jest prwadziwa, to jego powinni zamknąć na odwyk już 15 lat temu
Jeśli historia, którą opisuje Mes jest prwadziwa, to jego powinni zamknąć na odwyk już 15 lat temu
ㅤ

ㅤ

ㅤ
w ogóle sam fakt "popity", nie rozumiem - jesli dorosly chlop musi popijać jakimś cukrowym bobofrutem, bo inaczej nie zdzierży, to po co w ogóle chleje? I czemu zawsze ten "smaczny" napoj nadający się na popitę to musi byc słodziutki ulep dla dzieci
-
bobsonbejbi
po to chleje zeby klepło, ew bo fajnie sobie z koleżkami posiedzieć i regularnie co kilka(naście) minut dźwignąć kieliszek, przecież wiadomo ze nie dla smaku
Też jak jeszcze piłem gorzołe to tylko z popitą. Nie kumam tego podejścia,że jak pijesz wódke i popijasz to nie jesteś ''dorosłym chłopem''. Przecież obiektywnie,to nie smakuje dobrze i jak musisz się zmuszać żeby walić shoty bez popity,bo ci inaczej jakiś gląb powie że jesteś pizdą,to smutne trochę.Wyjebane w takich ludzi,popijaj sobie czym chcesz.
Teraz wiemy, że Mes kreował się na HFA a nie zwykłego beja w którego tranformuje XD zamienił HFA na HA TFU
W temacie popity, to ja np. piję już raczej sporadycznie i jak jest jakaś duża okazja, ale zauważyłem na jednej z takich okazji ostatnio, że nie potrzebuję popity - czy to whiskey, wódka czy jakiś bimber. Jak onegdaj byłem fanem Mesa i sam świrowałem powiatowego Bukowskiego, to bez popity bym się obrzigoł
W temacie popity, to ja np. piję już raczej sporadycznie i jak jest jakaś duża okazja, ale zauważyłem na jednej z takich okazji ostatnio, że nie potrzebuję popity - czy to whiskey, wódka czy jakiś bimber. Jak onegdaj byłem fanem Mesa i sam świrowałem powiatowego Bukowskiego, to bez popity bym się obrzigoł
- FruitOffTheWall
Mam/miałem koleżankę (pozdro fausti, może to czytasz) która uważała, że mes to jest kopia bukowskiego i calą kariere sobie skopiował oraz pozował na bukowskim
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
No on raczej,nie kryje tej inspiracji i chyba jest z tego dumny. Problem w tym,że normalnym ludziom,taka podjarka jakimś raperem/pisarzem/aktorem/chujwiekim kończy się max w wieku 19 lat. Każdy ma swoich idoli,ale nie każdy się z nimi jakoś obsesyjnie utożsamia i układa życie,bo tak by ich idol zrobił. Gość prawie od 20 lat rucha ten patent polskiego Bukowskiego i ani myśli przestać.
- scam_sakawa
Szacunek budzi nie to, co przyjmujesz, a czego odmawiasz - Ten Typ Mes w utworze My
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Fikcja literacka zawiera ironię oraz metafory.
Był moment, w którym on się odcinał od Bukowskiego. Ta zajawka trwała gdzieś do 2012.Beinlausi pisze: ↑wczoraj, 12:50 No on raczej,nie kryje tej inspiracji i chyba jest z tego dumny. Problem w tym,że normalnym ludziom,taka podjarka jakimś raperem/pisarzem/aktorem/chujwiekim kończy się max w wieku 19 lat. Każdy ma swoich idoli,ale nie każdy się z nimi jakoś obsesyjnie utożsamia i układa życie,bo tak by ich idol zrobił. Gość prawie od 20 lat rucha ten patent polskiego Bukowskiego i ani myśli przestać.
ㅤ

ㅤ

ㅤ
Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
- marmolad_k2
I po chodzie.
wieje mocno tam od morza widać
Bukowski się inspirował Célinem, Mess Bukowskim, a VNM Mesem i tak działa kultura, fundament cywilizacji.Bukowski, Céline jestem z nim, jestem z nimi wszystkimi
Chłonę i czerpię wiedzę z charakterów