Młody West - Final Fantasy (2026)
-
bobermann3000
Re: Młody West - Final Fantasy (2026)
wyjebane miałem w całe te uniwersum vkie/white widow i inni troglodyci ale ta płyta siedzi mi bardzo (w sumie to pierwsza połowa), charyzma i energia jest zajebista, może nowe poczynania ziomców mnie trochę zbliżyły do takiej stylistyki
Ze kurwa tyle ludzi w polsce slucha tego marniaka kseroboja to ja trace wiare. Moglbym napisac co sadze o tej plycie ale sadze dokladnie to samo co o poprzedniej, tylko tutaj bialas sie uparl ze oprocz WLR skopiuje Eternal Atake. Pierdole taki trap
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
Jak kurewsko nudne są te bity na tym albumie. Do tego to samo flow na każdym tracku, powtarzające się linijki między utworami i efekt jest taki, że mam wrażenie jakbym przesłuchał jeden długi track. Jedynie ten numer z Vkim, bo fajnie leci po bicie, a potem West kontynuuje, ale na koniec i tak wraca do nawijania o niczym i tym samym, takie kurwa nudy.
Nie czaje przewózki na mieszkanie na wysokim piętrze (12. xD). Raz się utożsamia z braćmi, którzy gonią torbę na bemowie, a raz mówi że szkoda widzieć kolegów na ławce. Brakuje pierdolnięcia na tej płycie. Jestem w Piekle to kopia MVP (nawet flow jest takie samo
).
Dodano po 9 minutach 19 sekundach:
Tak mysle, ze wystarczylo wziac Geeziego do beatow, i plyta pewnie rozjebalaby pod wzgledem przewozki gdyby jeszcze West nie powtarzal 10 razy tego samego
Dodano po 34 sekundach:
no i lingo na featy do mroczniejszych trackow
Nie czaje przewózki na mieszkanie na wysokim piętrze (12. xD). Raz się utożsamia z braćmi, którzy gonią torbę na bemowie, a raz mówi że szkoda widzieć kolegów na ławce. Brakuje pierdolnięcia na tej płycie. Jestem w Piekle to kopia MVP (nawet flow jest takie samo
Dodano po 9 minutach 19 sekundach:
Tak mysle, ze wystarczylo wziac Geeziego do beatow, i plyta pewnie rozjebalaby pod wzgledem przewozki gdyby jeszcze West nie powtarzal 10 razy tego samego
Dodano po 34 sekundach:
no i lingo na featy do mroczniejszych trackow
kwadrans na szczanie pisze: ↑06 paź 2026, 0:51 ĆPAJ STAJL - PIERDOLONY MIXTAPE [KASETA RIP] link do wersji pociętej:
https://mega.nz/file/UqxSwAbD#R8Aya5BEE ... 9lbVG8UYhU
Deluxe za 2 tygodnie
edit: out now
Dodano po 54 sekundach:
Wrzucam raz jeszcze, bo tematu nie podbiło na górę po twojej edycji posta? xd
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
No to tak krótko - banan na mordzie jak słyszę Westa w wersji z kawałka "Długa droga". Bardzo przyjemne, te "mocniejsze" w większości to meh, nie dla mnie
Nie przesłuchałem jeszcze całej ale wyrywkowo parę numerów i kurwa piękne jest te intro i długa droga też
Edit: kurwa ja nie ogarnąłem że to materiał ze stycznia xd
Edit: kurwa ja nie ogarnąłem że to materiał ze stycznia xd
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2026, 16:16 przez Sensei, łącznie zmieniany 1 raz.
tak sie sklada ze mam w huj skilla
mata co flow poleciał
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
proste fakty