Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Re: Sentino

Post autor: oKulTywowany »

xxxkawo pisze: wczoraj, 11:38
Z szacunku do alvareza
Ale prosze kurwy i spustoszenia nie promować
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

podoba mi sie ten refren, zreszta to jest tez w stylu Sentino, ze z jego samych refrenow mozna byloby zrobic tape
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Sentino to powinien odpowiedzieć na diss Bedoesa czy Quebonafide, bo to jest jego liga.

A Gimper rapowo to jakby cię menel pod śmietnikiem zaczepiał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Yorn

Post autor: Yorn »

Wszedłem zobaczyć stan Ślizgawki po dissie Gimpsona i, oczywiście, odklejka na 300%, tak jak się spodziewałem xD Nie lubię Gimpsona, jednak nie-raper, albo raper co najwyżej bardzo hobbystyczny, zaorał bożyszcze dissem. Niepełnosprytny Tatuażyk pokłócił się sam ze sobą na lajwie, a na Ślizgu wielka obrona waszego guru i jazda po Gimpsonie.
I delulu na pełnej, typu:
Sentino to powinien odpowiedzieć na diss Bedoesa czy Quebonafide, bo to jest jego liga.
I to kurwa moderator coś takiego pisze xD Taki argument miałby może sens, gdyby Sentino w ogóle zlał temat, a ten odpowiada Gimperowi przy każdej możliwej okazji, tylko na lajwach na insta, i to jeszcze zagotowany jak parówa z Berlina, i grozi wpierdolem, tylko dissa nie wypuści, bo nie umie xD
Ale nie no, mordo, on nie odpowiada, bo ma wyjebane w takich petów jak Gimper.
Jedyne miejsce, gdzie można spotkać większe zbiorowe upośledzenie, to komentarze na stronach kibiców piłkarskich. Nie no, nie większe, ale takie samo. Tutaj przynajmniej większość umie złożyć ze dwa zdania bez błędów.
Za zapisane kartki chcą stawać do walki
Lepiej bronią swych idoli niż broniliby matki
Przekonujcie się dalej nawzajem w swojej bańce, podczas gdy wszyscy cisną pompę na całego z Vitaliego. I słusznie, wasz bożek został rozruchany przez gościa, którego nikt nie traktuje poważnie jako rapera XD
Maciej Kwiatkowski pisze:Zapamiętam każdego, kto kłamał na mój temat
Udostępniał diss na mnie, ubliżał mi i moim przyjaciołom
I każdego, kto się odwrócił, jak była okazja ze mną pojechać
Bo wydawało się, że jestem na przegranej pozycji
Awatar użytkownika
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Co ty taki wczuty jesteś i jakieś dziwne cytaty tutaj rzucasz. To jest tylko durna muzyczka.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Kurwa Sentino ma w zasadzie pod bronią 300 chamow ale będzie odpowiadał jakiemuś gimbusowi
Snus

Post autor: Snus »

Gimper nie zdaje sobie sprawy ze sentino moze go nawet pozbawic zycia jakby zechcial
Yorn

Post autor: Yorn »

moore pisze: wczoraj, 18:43 Kurwa Sentino ma w zasadzie pod bronią 300 chamow ale będzie odpowiadał jakiemuś gimbusowi
Piękna teoria i właśnie dlatego pospinany odnosi się do tego na każdym lajwie xD Przepiękne to jest, że jedyny argument, który macie, to ŻE NIE BĘDZIE ODPOWIADAŁ JAKIEMUŚ GIMBEROWI, podczas kiedy ten mu cały czas odpowiada, tylko po prostu jak ostatnia ciota xD
Maciej Kwiatkowski pisze:Zapamiętam każdego, kto kłamał na mój temat
Udostępniał diss na mnie, ubliżał mi i moim przyjaciołom
I każdego, kto się odwrócił, jak była okazja ze mną pojechać
Bo wydawało się, że jestem na przegranej pozycji
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

W Berlinie takie sprawy rozwiązuje się troszkę inaczej.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Słuchaj, nie wiesz z kim Sentino przy jednym stole jadł, takie internetowe kłótnie go nie interesują rozumiesz? To jest poważny człowiek który ma pod sobą ponad 300 sicarios żołnierzy, a ty myślisz że będzie odpowiadał jakiemuś Tomaszowi Działowemu w internecie
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
dogmeat

Post autor: dogmeat »

Na dobrą sprawę on jako posiadacz obywatelstwa Niemiec i Chile nie powinien nawet się zniżać do tracenia czasu na pisanie czegoś na jakiegoś Polaka. On pracuje w biznesie zarabiania pieniędzy. Każdy, kto wie o co chodzi wie, że na Zachodzie panuje inna kultura niż w Polsce. Na Zachodzie tematem jest Richard Mille i Bentley. W Polsce zaprzątają sobie głowy jakimiś dissami, dlatego wszyscy są tutaj tacy smutni i chorzy na genetyczną wściekliznę. On nie jest Polakiem, jego matka się urodziła w Polsce i czym prędzej wyjechała do Niemiec. Jego ojciec jest z Chile. W jego żyłach płynie latynoska krew i najlepszy alkohol, którego pije dużo, bo na Zachodzie pije się go dużo i nikt nie ocenia nikogo po tym jak się bawi w stanie nietrzeźwości. Nie jesteśmy z tej samej kultury.
Obrazek
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kurwa serio ktoś uważa, że dominujący genetycznie Sebastian Enrique powinien odpowiadać Polakowi co miał 3 przeszczepy włosów i dalej ma gorszy hairline niż on?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

No chłopie jak on woli tylko te live'y robić zamiast dissów to wiadomo, że nie bo on przegra jakby miał się za to zabrać
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
edenmar

Post autor: edenmar »

SYCYLIJSKA MAFIA PRZYPOMINAM

Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Yorn pisze: wczoraj, 18:16 tylko dissa nie wypuści, bo nie umie xD
jest wolowina z Flerem -> wypuszcza mocny track, ktorym zlomuje Flera
jest wolowina z Asche -> wypuszcza mocny track, ktorym zlomuje Asche
ma problem do kilku niemcow -> zlomuje ich zaczepiajac na Ingenieur des Verbrechens

to po prostu roznica poziomow, na nitrodyziaka wystarczylo nagranie ikonicznego refrenu na feacie, za ktory dostal gotowke. Komu on ma sie pokazac w PL, dissujac sie z jakims influencerem? Kilku cwelom z czatu na kicku, ktorzy i tak powtorza halo policja tysiac razy i tekst o bipolarze? :dunno:
nic mu by to nie dalo, bo i tak ma przypieta latke jaka ma, wiec ani na tym zyska, ani straci jak duzo jest stracone
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Ale mnie bawią obrońcy tatuażyka, którzy dalej wierzą w to, że jest na jakimś wyższym poziomie niż patoinfluencerzy czy inne kurewki.Mimo że muzycznie gość jest świetny, to ma tak zryty czerep,że jedyne, co mu zostaje to bujanie się od ''menadżera” do ''menadżera” jak jakiś kurwa, Kononowicz. Gość grał jakiegoś wirażkę,okazał się leszczem, który najprawdopodobniej ma schizofrenię a i tak znajdą się jakieś patałachy, które będą pierdolić rzeczy w stylu: ''NO ALE ON ROBI NA TYM PIENIĄDZE”. No i chuj, niech se robi, ale jak typ gada, że z arabami z niemiec cię zajebią a potem wywiozą w bagażniku do lasu, a potem krzyczy ''HALO POLICJA”, to się kurwa, potem nie dziwcie, że nikt tego czubka nie traktuje poważnie.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Radzę ci zważać na słowa kolego, bo wystarczy że Sentino wykona jeden telefon i już będziesz namierzany oraz dojeżdżany, nieważne w której cześci świata się znajdujesz
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Przepraszam. Poniosło mnie.
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

dogmeat pisze: dzisiaj, 0:26 Na dobrą sprawę on jako posiadacz obywatelstwa Niemiec i Chile nie powinien nawet się zniżać do tracenia czasu na pisanie czegoś na jakiegoś Polaka. On pracuje w biznesie zarabiania pieniędzy. Każdy, kto wie o co chodzi wie, że na Zachodzie panuje inna kultura niż w Polsce. Na Zachodzie tematem jest Richard Mille i Bentley. W Polsce zaprzątają sobie głowy jakimiś dissami, dlatego wszyscy są tutaj tacy smutni i chorzy na genetyczną wściekliznę. On nie jest Polakiem, jego matka się urodziła w Polsce i czym prędzej wyjechała do Niemiec. Jego ojciec jest z Chile. W jego żyłach płynie latynoska krew i najlepszy alkohol, którego pije dużo, bo na Zachodzie pije się go dużo i nikt nie ocenia nikogo po tym jak się bawi w stanie nietrzeźwości. Nie jesteśmy z tej samej kultury.
De facto komuna i ludzie smutni w tej polsce to o czym tu gadac
ODPOWIEDZ