Z szacunku do alvareza
Ale prosze kurwy i spustoszenia nie promować
I to kurwa moderator coś takiego pisze xD Taki argument miałby może sens, gdyby Sentino w ogóle zlał temat, a ten odpowiada Gimperowi przy każdej możliwej okazji, tylko na lajwach na insta, i to jeszcze zagotowany jak parówa z Berlina, i grozi wpierdolem, tylko dissa nie wypuści, bo nie umie xDSentino to powinien odpowiedzieć na diss Bedoesa czy Quebonafide, bo to jest jego liga.
Przekonujcie się dalej nawzajem w swojej bańce, podczas gdy wszyscy cisną pompę na całego z Vitaliego. I słusznie, wasz bożek został rozruchany przez gościa, którego nikt nie traktuje poważnie jako rapera XDZa zapisane kartki chcą stawać do walki
Lepiej bronią swych idoli niż broniliby matki
Maciej Kwiatkowski pisze:Zapamiętam każdego, kto kłamał na mój temat
Udostępniał diss na mnie, ubliżał mi i moim przyjaciołom
I każdego, kto się odwrócił, jak była okazja ze mną pojechać
Bo wydawało się, że jestem na przegranej pozycji
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Piękna teoria i właśnie dlatego pospinany odnosi się do tego na każdym lajwie xD Przepiękne to jest, że jedyny argument, który macie, to ŻE NIE BĘDZIE ODPOWIADAŁ JAKIEMUŚ GIMBEROWI, podczas kiedy ten mu cały czas odpowiada, tylko po prostu jak ostatnia ciota xD
Maciej Kwiatkowski pisze:Zapamiętam każdego, kto kłamał na mój temat
Udostępniał diss na mnie, ubliżał mi i moim przyjaciołom
I każdego, kto się odwrócił, jak była okazja ze mną pojechać
Bo wydawało się, że jestem na przegranej pozycji

jest wolowina z Flerem -> wypuszcza mocny track, ktorym zlomuje Flera
De facto komuna i ludzie smutni w tej polsce to o czym tu gadacdogmeat pisze: ↑dzisiaj, 0:26 Na dobrą sprawę on jako posiadacz obywatelstwa Niemiec i Chile nie powinien nawet się zniżać do tracenia czasu na pisanie czegoś na jakiegoś Polaka. On pracuje w biznesie zarabiania pieniędzy. Każdy, kto wie o co chodzi wie, że na Zachodzie panuje inna kultura niż w Polsce. Na Zachodzie tematem jest Richard Mille i Bentley. W Polsce zaprzątają sobie głowy jakimiś dissami, dlatego wszyscy są tutaj tacy smutni i chorzy na genetyczną wściekliznę. On nie jest Polakiem, jego matka się urodziła w Polsce i czym prędzej wyjechała do Niemiec. Jego ojciec jest z Chile. W jego żyłach płynie latynoska krew i najlepszy alkohol, którego pije dużo, bo na Zachodzie pije się go dużo i nikt nie ocenia nikogo po tym jak się bawi w stanie nietrzeźwości. Nie jesteśmy z tej samej kultury.