Włoszki raczej poza zasięgiem niestety. Za mocne koniska tam grają. „Koniska” w przypadku niektórych nie tylko w przenośni, ale i dosłownie.
Szczerze bardziej czekam na mecz towarzyski Polaków z Finami, który będzie o 2h30 min później, bo przynajmniej sobie popatrzę jak Bołądź fajnie napierdala (o ile Sasaka nie będzie chciał ogrywać w towarzyskim).
Siatkówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siatkówka
Beka z Włochów. Zrobili mecz na otwartej przestrzeni w Neapolu. No i chuj pada od godziny xdd 
- scam_sakawa
Grecja wygrała 3:1 ze Słowenią, spora niespodzianka
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Haczapurjan
Oglądałem pierwsze dwa sety i pół trzeciego. Nie sądziłem, że Słoweńcy odjebią taki blamaż
Zerkałem. Tam ten słoweński rozgrywający to kryminał. 
Turki to już nigdy nie wywrócą stolika. Jeszcze z grupy nie wyjdą. xd
Turki to już nigdy nie wywrócą stolika. Jeszcze z grupy nie wyjdą. xd
- Haczapurjan
W sumie dobrze im tak. Mają chyba najbardziej toksyczny fanbase jeśli chodzi o siatkówkę. Fornala i N’Gapetha nienawidzą do dzisiaj, bo jeden i drugi coś tam kiedyś burknął, że turecka liga nie jest mocna czy coś takiego
czemu drabinki turniejowe w FIVB są tak spierdolone? kto wpadł na pomysł że mając 4 grupy potencjalnie trafiasz już na przeciwnika z grupy na etapie ćwierćfinału (choć się domyślam przez to spierdolene związane z rozrzucaniem turnieju po kilku krajach by nie musiały zmieniać co chwilę bo sport prawie nikogo więc musi się to jakoś spiąć?