PRO8L3M

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Re: PRO8L3M

Post autor: badi »

słabiutko
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Jimka jeszcze rozumiem, chce staruszkowi swojemu koniecznie udowodnić że robi Sztukę, ale Oskarowi po co ten nadęty cirkus to nie wiem.
Homeboy, throw in the towel
your girl got dicked by Ricky Powell
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

oskarek się stał w końcu prawdziwym oskarkiem. niech wypierdala na męskie sranie, bardziej zeszmacić to już się zespół problem nie mógł. A niee no do kompletu brakuje jeszcze występu u Owsiaka na pol end rok
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

ale przykro się na to patrzy jak ci goście zjechali
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Niesamowita kompromitacja, nawet po twarzy widać, że mu głupio :lol:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Coście skurwysyny uczynili z tym zespołem
Homeboy, throw in the towel
your girl got dicked by Ricky Powell
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

wstyd, hańba, kompromitacja
Awatar użytkownika
Anton DIY

Post autor: Anton DIY »

problem po pierwszej epce to i tak był kurwa zespół dla julek jarających się czesterem LP albo innym mainstreamowym syfem, nie wiem za czym tu płakać. Oskarek z live bandem przynajmniej pokazał jak dużo dawały bity steeza, tu wychodzi na scenę do muzyków i brzmienie kupa, emisja głosu jeszcze gorzej
Beinlausi pisze: 22 sie 2026, 3:28 To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Anton DIY pisze: 14 wrz 2026, 14:29 problem po pierwszej epce to i tak był kurwa zespół dla julek jarających się czesterem LP albo innym mainstreamowym syfem, nie wiem za czym tu płakać.
czyli co art brut 1 to już był materiał dla mainstreamowych julek? :lol: przesada
Awatar użytkownika
Anton DIY

sorry pojebała mi się dyskografia, epka, art brut i dalej nic. Studyjny debiut był ciekawy brzmieniowo, ale jaka maszynka do siana się z tego zrobiła sami widzieliśmy
Beinlausi pisze: 22 sie 2026, 3:28 To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Awatar użytkownika
bloooodtrail

no zrobiła się maszynka, ale początkowo jeszcze potrafili łączyć robienie szmalu z robieniem dobrej muzyki. już kiedyś to pisałem - wszystko zaczęło się pierdolić od widma.
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

ja bym jeszcze oddzielił albumy które nadal były całkiem dobre od tego kiedy problem zrobił zjazd w komercjalizację
Mamusiu, nie czytaj!
edenmar

Post autor: edenmar »

Tbh to aranżancje na tę dojebaną orkiestrę Jimka wyciągają na światło dzienne wszystkie mankamenty raperów. Mało komu udało się dźwignąć te monumentalne podkłady i Oskar nie był jakimś wyjątkiem. No ale hajs się musi nieźle zgadzać na tym projekcie
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Mógł chociaż wybrać jakiś numer, w którym nie trzeba "śpiewać".
Awatar użytkownika
Anton DIY

edenmar pisze: 14 wrz 2026, 16:24 Tbh to aranżancje na tę dojebaną orkiestrę Jimka wyciągają na światło dzienne wszystkie mankamenty raperów. Mało komu udało się dźwignąć te monumentalne podkłady i Oskar nie był jakimś wyjątkiem. No ale hajs się musi nieźle zgadzać na tym projekcie
this, a że mainstreamowi raperzy to popłuczyny bez umiejętności w muzykę + jimek musiał ich wziąć, żeby ktokolwiek zainteresował się płytą to wyszło właśnie tak o
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

ten wykon wlatuje jak ta czapka pod lakierki
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
Piroks

Post autor: Piroks »

błagam niech on się nie bawi w ten artyzm. już na tym etapie to jedyne co by mogło uratować karierę Oskara (choć mu tego nie życzę oczywiście) to gdyby się rozstał z żoną, popadł w dragi i alk na kilka lat i po jakimś czasie wkurwienia tego jakim żulem się stał stwierdza że musi odzyskać (przynajmniej) swoją karierę i wlatuje z życiówką.

Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
albo jakimś cudem zaczął się ziomkować z dziadkami z hewry (obojętnie którymi) i pod ich wodzą zrobić jakiś dobry materiał (choć tutaj mogłaby być powtórka skoku)
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

SWN pisze: 14 wrz 2026, 0:36 Ale chujowo to brzmi i nie obchodzi mnie że jest ten słynny liveband i światowej sławy kompozytor.

:bag:

coś we mnie pękło właśnie... jakaś część mnie umarła...pewien etap w moim życiu zostaje zamknięty i stawiam kamień na niego...

aż chciałoby się zadzwonić do Oskara i odegrać ten dialog
Spoiler
M: Co Oskar kurwa cioto pierdolona, kurwa ty?!
O: Hehe...
M: Co się kurwa śmiejesz cioto jebana, kurwa fałszerzu pierdolony. Stary, kurwa zniszczymy cię, kurwa jak Ty zniszczyłeś ten wykon stary ty. Po chuj mu się dogrywałeś, co ty kurwa zdrajca hip-hopu jebany jesteś?
O: Nie
M: Jak to kurwa nie, ty? Co kurwa zaśpiewałeś...
O: Jak ktoś prosi to mu śpiewam nie, proste
M: Co proste. Sfałszowałeś swoje wokale kurwa szmato, które kochamy kurwa?! Twoje wokale czyste na Flary?! Jesteś kurwa szmatą jebaną! Kurwa ty. Ale ty jeszcze nie wiesz, że kurwa ja to nagrywam i kurwa, i to będzie na ślizgawce śpiewaku jebany kurwa. Po co mu robiłeś ten feat kurwa, co? Kochasz go kurwa?! Idź kurw...
O: Moje wokale były bez fałszu zaśpiewane
M: Oskar kurwa Twoje wokale były na bitach Steeza doskonałe kurwa
O: I nie tylko
M: Jak to nie tylko?! Ważne, że były na bitach Steeza doskonałe. Weź idź do sypialni, bo kurwa Jimek na ciebie czeka z kutasem kurwa, narazie
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Awatar użytkownika
bloooodtrail

99mayday pisze: 14 wrz 2026, 22:52
Spoiler
M: Co Oskar kurwa cioto pierdolona, kurwa ty?!
O: Hehe...
M: Co się kurwa śmiejesz cioto jebana, kurwa fałszerzu pierdolony. Stary, kurwa zniszczymy cię, kurwa jak Ty zniszczyłeś ten wykon stary ty. Po chuj mu się dogrywałeś, co ty kurwa zdrajca hip-hopu jebany jesteś?
O: Nie
M: Jak to kurwa nie, ty? Co kurwa zaśpiewałeś...
O: Jak ktoś prosi to mu śpiewam nie, proste
M: Co proste. Sfałszowałeś swoje wokale kurwa szmato, które kochamy kurwa?! Twoje wokale czyste na Flary?! Jesteś kurwa szmatą jebaną! Kurwa ty. Ale ty jeszcze nie wiesz, że kurwa ja to nagrywam i kurwa, i to będzie na ślizgawce śpiewaku jebany kurwa. Po co mu robiłeś ten feat kurwa, co? Kochasz go kurwa?! Idź kurw...
O: Moje wokale były bez fałszu zaśpiewane
M: Oskar kurwa Twoje wokale były na bitach Steeza doskonałe kurwa
O: I nie tylko
M: Jak to nie tylko?! Ważne, że były na bitach Steeza doskonałe. Weź idź do sypialni, bo kurwa Jimek na ciebie czeka z kutasem kurwa, narazie
:bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
dogmeat

Post autor: dogmeat »

Piroks pisze: 14 wrz 2026, 21:25 albo jakimś cudem zaczął się ziomkować z dziadkami z hewry (obojętnie którymi) i pod ich wodzą zrobić jakiś dobry materiał (choć tutaj mogłaby być powtórka skoku)
zupełnie by to nie pasowało, Oskar nie potrafi pisać oszczędnie i rachować środki stylistyczne, wszelkie upiększacze, urozmaiczacze
to by się skończyło tak, jak kawałek Sokoła z Hewrą, który jest stuprocentowym produktem hewrowym, ale z dogranym uszatym na końcu
tradycyjne linijki się w tej stylistyce po prostu nie sprawdzają, mam wrażenie, że tylko zwrotki starego Kaza tam pasowały, ewentualnie cuty z innych raperów / follow upy jak Wilku i Adisz na Budiz
Obrazek
ODPOWIEDZ