Malik Montana
- Oportunistycznyebaka
Re: Malik Montana
Pic or didnt. Bo ze wszystkich jakiś wymyślonych rzeczy ta jest najmniej prawdopodobna. Decks akurat jest jedną z ostatnich osób które mógłby mieć jakieś rozmowy wychowawcze i to zupełnie nie chodzi o jakieś teakwonda czy sportowy tryb życia.Waldek98 pisze: ↑31 sie 2026, 0:31Możliwe, że coś przekręciłem i brałem to co napisałem za pewnik. Trzeba by przeanalizować wywiady czy jakieś artykuły.
Przykład Decksa miał być tutaj trochę przeciwwagą do przykładu WSZ. Wujka nie problem najebać i taki incydent, nic w tej historii nie dodaje, a Decks oczywiście że jest rozsądnym, rodzinnym gościem ale jednak zaplecze w postaci minimum 25 lat czynnego sportu (też kontaktowego jak rugby) + jakkolwiek jakieś znajomości w Poznaniu powodują, że będąc przeciętnym Kowalskim można się zastanowić czy w ewentualnej konfrontacji z Decksem, więcej się straci niż ugra.gods bidness pisze: ↑30 sie 2026, 13:46 DJ Decks, to jest po prostu amatorski sportowiec, taekwondoka, maratończyk i chłop, co ma żonę i dzieci i masę rozsądku. Kto by się miał niby go obsrać?![]()
O kurwa, co za gówno
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Decks miał całkiem dobry debiut w MMA na jakiejś polsatowskiej gali, która miała być odpowiedzią na Fame MMA ale adresowaną do widzów Polsatu.Oportunistycznyebaka pisze: ↑04 wrz 2026, 15:26Pic or didnt. Bo ze wszystkich jakiś wymyślonych rzeczy ta jest najmniej prawdopodobna. Decks akurat jest jedną z ostatnich osób które mógłby mieć jakieś rozmowy wychowawcze i to zupełnie nie chodzi o jakieś teakwonda czy sportowy tryb życia.Spoiler
Waldek98 pisze: ↑31 sie 2026, 0:31Możliwe, że coś przekręciłem i brałem to co napisałem za pewnik. Trzeba by przeanalizować wywiady czy jakieś artykuły.
Przykład Decksa miał być tutaj trochę przeciwwagą do przykładu WSZ. Wujka nie problem najebać i taki incydent, nic w tej historii nie dodaje, a Decks oczywiście że jest rozsądnym, rodzinnym gościem ale jednak zaplecze w postaci minimum 25 lat czynnego sportu (też kontaktowego jak rugby) + jakkolwiek jakieś znajomości w Poznaniu powodują, że będąc przeciętnym Kowalskim można się zastanowić czy w ewentualnej konfrontacji z Decksem, więcej się straci niż ugra.gods bidness pisze: ↑30 sie 2026, 13:46 DJ Decks, to jest po prostu amatorski sportowiec, taekwondoka, maratończyk i chłop, co ma żonę i dzieci i masę rozsądku. Kto by się miał niby go obsrać?![]()
Spoiler

jak kogokolwiek to dziwi, ze decks go poskladal to powinien wypierdalac z tego forum w podskokach hopsa sa sa
- yungXpaproch
a hejterzy dalej będą mówić że polski rap nie może w pościeluwy
- gods bidness
Wtórne gówno, taki Liroy "jebać mi się chce" nawijał 20 lat temu.
Już 3 lata tą płytę wrzuca, Suno AI się kurwa grzeje. Płyta 100 tracków, diament w preorderze, jeszcze do tego pompuje sobie algorytmy na swoją korzyść
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- bloooodtrail
jeszcze czeka aż z chin przyjdą rzeczy do limitowanego boxa deluxe
Nie no znając jego produktywność i etykę pracy to to są wszystko odrzuty
Światem kręcą pieniądze
Nie mogę się doczekać tiktoków 35 letnich wymalowanych lambadziar i dwa razy młodszych dzieciaków ruszających do tego ustami
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Malik taki ruchacz, a jakby miał z kolegą zrobić koleżance DP to by huja nie wcisnął. A jakby miał ogarnąć dwie kobiety, to by ze wstydem poszedł do kąta, bo trójkąty to haram.
Modelki to on ma tylko na klipach za pieniądze.
Widziałem jakieś film jego z podrywu na siłowni, to te laski mają typ urody, jakby miały stopy jak te laski Hulaki.
Zresztą jakie chce mi się ruchać. Po kodeinie dużej ilości popęd jest wytłumiony, a seks schodzi na drugi plan.
Co innego jak mieszasz z dxm. Wtedy myślisz dużo o seksie.
Kolejna poszlaka, że Malik wali dxm.
Ponawiam apel do Malika, że jak jest taki kodeinista, to niech zrobi streama jak wpierdala przynajmniej 60 tabletek po kilka na raz i zobaczymy, czy się nie porzyga. Twoje 150 mg ze spitem nie robi wrażenia na nikim, kto jest naprawdę whjebany. Kiedyś mi aptekarka opowiadala o typie, który wpierdalal min 100 tabletek dziennie.
Malik tylko psuje głowy małolatom, a wrażenia swoim flexem na weteranach nie robi. Jak słyszę kolejny kawałek o kodeinie, to czuję tylko zażenowanie.
Widziałem jakieś film jego z podrywu na siłowni, to te laski mają typ urody, jakby miały stopy jak te laski Hulaki.
Zresztą jakie chce mi się ruchać. Po kodeinie dużej ilości popęd jest wytłumiony, a seks schodzi na drugi plan.
Ponawiam apel do Malika, że jak jest taki kodeinista, to niech zrobi streama jak wpierdala przynajmniej 60 tabletek po kilka na raz i zobaczymy, czy się nie porzyga. Twoje 150 mg ze spitem nie robi wrażenia na nikim, kto jest naprawdę whjebany. Kiedyś mi aptekarka opowiadala o typie, który wpierdalal min 100 tabletek dziennie.
Malik tylko psuje głowy małolatom, a wrażenia swoim flexem na weteranach nie robi. Jak słyszę kolejny kawałek o kodeinie, to czuję tylko zażenowanie.
- TooMuchSmoke
Wjeżdża thiocodin, to jest mordo duża paka,
Malika Montana na tropie kaszlaka,
po setnej tabletce nic nie ruszy siusiaka.
To już 10 dzień kiedy wciąga mnie kanapa.
Dzwoniła Fagata, ale ruchac mi się nie chce.
Na stole mam setkę, mowa o tabletce.
Rundki po aptekach, nocą latam po mieście.
Zjadłem trzeci kebab, a srac dalej mi się nie chce.
Pełny brzucho, pepsi i antidol.
Ja i koda jedna miłość jak Irak z Al Kaidą, halla!
- v3sp347ine
mordo ty rozumiesz ja jestem G, ty jesteś z innego kręgu kulturowego, ty tego nie rozumiesz, rozumiesz?gagugi pisze: ↑dzisiaj, 1:10 Malik taki ruchacz, a jakby miał z kolegą zrobić koleżance DP to by huja nie wcisnął. A jakby miał ogarnąć dwie kobiety, to by ze wstydem poszedł do kąta, bo trójkąty to haram.
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
MiszczTooMuchSmoke pisze: ↑dzisiaj, 6:26 Wjeżdża thiocodin, to jest mordo duża paka,