Malik Montana

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aplew

Re: Malik Montana

Post autor: aplew »

kurwa te teledysko od ochouglyass to jest zloto
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

Waldek98 pisze: 31 sie 2026, 0:31
resurrection pisze: 30 sie 2026, 22:33
Waldek98 pisze: 30 sie 2026, 13:18PS: DJ Decks po swoich słowach w CGMie nt Malika, Sentino i Diho, był podobno odwiedzony przez Malika
Osobiście wydaje mi się to naciągane, gdzie to wyczytałeś?
Możliwe, że coś przekręciłem i brałem to co napisałem za pewnik. Trzeba by przeanalizować wywiady czy jakieś artykuły.
gods bidness pisze: 30 sie 2026, 13:46 DJ Decks, to jest po prostu amatorski sportowiec, taekwondoka, maratończyk i chłop, co ma żonę i dzieci i masę rozsądku. Kto by się miał niby go obsrać? :eek:
Przykład Decksa miał być tutaj trochę przeciwwagą do przykładu WSZ. Wujka nie problem najebać i taki incydent, nic w tej historii nie dodaje, a Decks oczywiście że jest rozsądnym, rodzinnym gościem ale jednak zaplecze w postaci minimum 25 lat czynnego sportu (też kontaktowego jak rugby) + jakkolwiek jakieś znajomości w Poznaniu powodują, że będąc przeciętnym Kowalskim można się zastanowić czy w ewentualnej konfrontacji z Decksem, więcej się straci niż ugra.
Pic or didnt. Bo ze wszystkich jakiś wymyślonych rzeczy ta jest najmniej prawdopodobna. Decks akurat jest jedną z ostatnich osób które mógłby mieć jakieś rozmowy wychowawcze i to zupełnie nie chodzi o jakieś teakwonda czy sportowy tryb życia.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

O kurwa, co za gówno :bowdown:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

Oportunistycznyebaka pisze: 04 wrz 2026, 15:26
Spoiler
Waldek98 pisze: 31 sie 2026, 0:31
resurrection pisze: 30 sie 2026, 22:33

Osobiście wydaje mi się to naciągane, gdzie to wyczytałeś?
Możliwe, że coś przekręciłem i brałem to co napisałem za pewnik. Trzeba by przeanalizować wywiady czy jakieś artykuły.
gods bidness pisze: 30 sie 2026, 13:46 DJ Decks, to jest po prostu amatorski sportowiec, taekwondoka, maratończyk i chłop, co ma żonę i dzieci i masę rozsądku. Kto by się miał niby go obsrać? :eek:
Przykład Decksa miał być tutaj trochę przeciwwagą do przykładu WSZ. Wujka nie problem najebać i taki incydent, nic w tej historii nie dodaje, a Decks oczywiście że jest rozsądnym, rodzinnym gościem ale jednak zaplecze w postaci minimum 25 lat czynnego sportu (też kontaktowego jak rugby) + jakkolwiek jakieś znajomości w Poznaniu powodują, że będąc przeciętnym Kowalskim można się zastanowić czy w ewentualnej konfrontacji z Decksem, więcej się straci niż ugra.
Pic or didnt. Bo ze wszystkich jakiś wymyślonych rzeczy ta jest najmniej prawdopodobna. Decks akurat jest jedną z ostatnich osób które mógłby mieć jakieś rozmowy wychowawcze i to zupełnie nie chodzi o jakieś teakwonda czy sportowy tryb życia.
Decks miał całkiem dobry debiut w MMA na jakiejś polsatowskiej gali, która miała być odpowiedzią na Fame MMA ale adresowaną do widzów Polsatu.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

jak kogokolwiek to dziwi, ze decks go poskladal to powinien wypierdalac z tego forum w podskokach hopsa sa sa
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

:bowdown:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

a hejterzy dalej będą mówić że polski rap nie może w pościeluwy
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Wtórne gówno, taki Liroy "jebać mi się chce" nawijał 20 lat temu.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Już 3 lata tą płytę wrzuca, Suno AI się kurwa grzeje. Płyta 100 tracków, diament w preorderze, jeszcze do tego pompuje sobie algorytmy na swoją korzyść
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

jeszcze czeka aż z chin przyjdą rzeczy do limitowanego boxa deluxe
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Nie no znając jego produktywność i etykę pracy to to są wszystko odrzuty
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

oldschool pisze: 06 wrz 2026, 20:55

:bowdown:
Nie mogę się doczekać tiktoków 35 letnich wymalowanych lambadziar i dwa razy młodszych dzieciaków ruszających do tego ustami
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
gagugi

Post autor: gagugi »

Malik taki ruchacz, a jakby miał z kolegą zrobić koleżance DP to by huja nie wcisnął. A jakby miał ogarnąć dwie kobiety, to by ze wstydem poszedł do kąta, bo trójkąty to haram.
Modelki to on ma tylko na klipach za pieniądze.
Widziałem jakieś film jego z podrywu na siłowni, to te laski mają typ urody, jakby miały stopy jak te laski Hulaki.
Zresztą jakie chce mi się ruchać. Po kodeinie dużej ilości popęd jest wytłumiony, a seks schodzi na drugi plan.
Co innego jak mieszasz z dxm. Wtedy myślisz dużo o seksie.
Kolejna poszlaka, że Malik wali dxm.
Ponawiam apel do Malika, że jak jest taki kodeinista, to niech zrobi streama jak wpierdala przynajmniej 60 tabletek po kilka na raz i zobaczymy, czy się nie porzyga. Twoje 150 mg ze spitem nie robi wrażenia na nikim, kto jest naprawdę whjebany. Kiedyś mi aptekarka opowiadala o typie, który wpierdalal min 100 tabletek dziennie.
Malik tylko psuje głowy małolatom, a wrażenia swoim flexem na weteranach nie robi. Jak słyszę kolejny kawałek o kodeinie, to czuję tylko zażenowanie.
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Wjeżdża thiocodin, to jest mordo duża paka,
Malika Montana na tropie kaszlaka,
po setnej tabletce nic nie ruszy siusiaka.
To już 10 dzień kiedy wciąga mnie kanapa.
Dzwoniła Fagata, ale ruchac mi się nie chce.
Na stole mam setkę, mowa o tabletce.
Rundki po aptekach, nocą latam po mieście.
Zjadłem trzeci kebab, a srac dalej mi się nie chce.
Pełny brzucho, pepsi i antidol.
Ja i koda jedna miłość jak Irak z Al Kaidą, halla!
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

gagugi pisze: wczoraj, 1:10 Malik taki ruchacz, a jakby miał z kolegą zrobić koleżance DP to by huja nie wcisnął. A jakby miał ogarnąć dwie kobiety, to by ze wstydem poszedł do kąta, bo trójkąty to haram.
Modelki to on ma tylko na klipach za pieniądze.
Widziałem jakieś film jego z podrywu na siłowni, to te laski mają typ urody, jakby miały stopy jak te laski Hulaki.
Zresztą jakie chce mi się ruchać. Po kodeinie dużej ilości popęd jest wytłumiony, a seks schodzi na drugi plan.
Co innego jak mieszasz z dxm. Wtedy myślisz dużo o seksie.
Kolejna poszlaka, że Malik wali dxm.
Ponawiam apel do Malika, że jak jest taki kodeinista, to niech zrobi streama jak wpierdala przynajmniej 60 tabletek po kilka na raz i zobaczymy, czy się nie porzyga. Twoje 150 mg ze spitem nie robi wrażenia na nikim, kto jest naprawdę whjebany. Kiedyś mi aptekarka opowiadala o typie, który wpierdalal min 100 tabletek dziennie.
Malik tylko psuje głowy małolatom, a wrażenia swoim flexem na weteranach nie robi. Jak słyszę kolejny kawałek o kodeinie, to czuję tylko zażenowanie.
mordo ty rozumiesz ja jestem G, ty jesteś z innego kręgu kulturowego, ty tego nie rozumiesz, rozumiesz?
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
gagugi

Post autor: gagugi »

TooMuchSmoke pisze: wczoraj, 6:26 Wjeżdża thiocodin, to jest mordo duża paka,
Malika Montana na tropie kaszlaka,
po setnej tabletce nic nie ruszy siusiaka.
To już 10 dzień kiedy wciąga mnie kanapa.
Dzwoniła Fagata, ale ruchac mi się nie chce.
Na stole mam setkę, mowa o tabletce.
Rundki po aptekach, nocą latam po mieście.
Zjadłem trzeci kebab, a srac dalej mi się nie chce.
Pełny brzucho, pepsi i antidol.
Ja i koda jedna miłość jak Irak z Al Kaidą, halla!
Miszcz :bowdown:
ODPOWIEDZ