Paluch

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto bardziej się kompromituje?

BORtwick
19
35%
paluch
35
65%

Liczba głosów: 54

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Paluch

Post autor: FruitOffTheWall »

chłop sobie gra w Paryżu przy plk u boku, props dla niego serio. Jesteśmy internaszynal bejbi

ps on miał fajny występ w radio z tym plk, rzucam link w spoilerze

Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

za koncert szacunek nieironicznie, ale trochę zabawna jest dla mnie ta sytuacja: jesteś francuskim raperem, masz polskie korzenie, chcesz wziąć jakiegoś polaka na feat i ze wszystkich raperów w polsce wybierasz, kurwa, palucha XD już nie ważne czy po wyświetleniach wybierał, czy faktycznie słuchał i mu się podoba ta muzyka.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Powinien wybrać Fu.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Powinien wybrać kogoś kto kuma międzynarodowy vibe, tj, Sentino, Mr. Polska, Malik Montana itp. Ze wszystkich możliwości on wybrał Palucha :lol:
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Burr

Post autor: Burr »

Już wolę żeby mój kraj reprezentował szczerbaty Polak o aparycji niezbyt udanego ziemniaka niż jakiś ciapaty kundel bez choćby krzty swojego stylu, albo jakies mieszance ucpane wraki
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Przecież zaprosił palucha, bo jedynie z nim z polskiej sceny ma wspólny kawałek, tu nie ma żadnej filozofii
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
xxxkawo

No, ale czym się kierował że na feat wybrał Palucha, a nie Pezeta, Quebonafide, Bedoesa, Kaza Bałagane, PRO8L3M, Guzior itp. ? (2018 rok)
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2026, 23:42 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 1 raz.
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Inicjatywa i pierwszy krok Palucha: Jak przyznał sam PLK w wywiadach po premierze płyty, to Paluch jako pierwszy wyszedł z propozycją współpracy. PLK znał już wcześniej jego ksywę i osiągnięcia w Polsce. Kiedy poznaniak odezwał się do niego, francuski raper od razu uznał, że idealnym momentem na nagranie czegoś wspólnego będzie jego nadchodzący, debiutancki album.Dominacja Palucha na polskiej scenie (2018 rok): W okresie powstawania albumu Polak (2018), Paluch znajdował się na absolutnym szczycie popularności w Polsce. Generował ogromne, wręcz „kosmiczne” wyświetlenia i wyprzedawał największe hale. Dla PLK – który dopiero budował swoją wielką markę we Francji – współpraca z liderem polskiego rynku była ogromnym zaszczytem i naturalnym wyborem.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Paluch to jest kocur, Paluch znalazł sposób
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
xxxkawo

Ciekawe czy flow Pawlucha zrobiło na nim wrażenie
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
bloooodtrail

tu wywiad gdzie mówi o tym jak zrobił kawałek z paluchem i tłumaczenie automatyczne z youtuba (da się wyłapać o co chodzi generalnie)
Spoiler
Poszliśmy znaleźć prawdziwego faceta kto jest jednym z największych raperów z Polski. Takiego co jest naprawdę duży, duży, duży - 50 milionów wyświetleń, 40 milionów wyświetleń na klip. Początkowo on skontaktował na Instagramie on powiedział mi "Tak, kocham to co ty." (dalej fragment niezrozumiały, ale chodzi o to, że Paluch propsował rap PLK i że Polskę reprezentuje) I powiedział mi, że zróbmy utwór. Powiedziałem mu, że tak, oczywiście, że tak. Tak zaszczycony, śmiało, to ty wejdź do mojego albumu. I stworzyliśmy kawałek w ten sposób i szczerze mówiąc chylę czoła.
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

ciekawe co odpowiedział Tovaritchowi gdy ten go zaprosił do numeru i darł pizdę "Sovietskiy", pewnie że się jara, bo nie rozumie ani słowa, ale buja
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Awatar użytkownika
xxxkawo

v3sp347ine pisze: dzisiaj, 0:01 ciekawe co odpowiedział Tovaritchowi gdy ten go zaprosił do numeru i darł pizdę "Sovietskiy", pewnie że się jara, bo nie rozumie ani słowa, ale buja
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

zawsze bawi, że chłop robił z siebie wielkiego patriotę i buja się do klipu chłopa z logami CCCP na ciuchach. piękna kompromitacja cwela
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Awatar użytkownika
bloooodtrail

no co, jak odciął się od zsrr to nie ma problemu xddd
Soviet
W swoich tekstach raper mocno identyfikuje się z sowieckimi korzeniami i symbolami CCCP, co wywołało falę krytki pośród Polskiej publiczności. Rozmawiając z raperem na ten temat odniósł się on do ideii jednoczenia raperów i publiczności ze wschodnich państw, odcinając się jednak od polityki i historii Związku Radzieckiego.
ODPOWIEDZ