The Blood of Dawnwalker
Moderator: con shonery
- Haczapurjan
Re: The Blood of Dawnwalker
Ponoć już się pojawiły mody, które wypierdalają ten „upływ czasu” 
- genocidegeneral
No jeśli ten system można rozciągnąć jak gumkie recepturkie i trzeba się postarać, żeby się nie wyrobić z czasem no to w sumie nie wiem po co on jest
Przecież to nawet nie jest lep na klientów, w badaniu IDZD na próbie 120 typów z Twittera wyniki były raczej takie forty - forty, sporo ludzi narzekało "łeeee ja nie mam czasu na gierki", a ja mam dokładnie na odwrót, oczekuję od gier, zwłaszcza w tym gatunku, jak największej liczby zasobów, którymi muszę jakoś zarządzać.
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"

- Haczapurjan
(Polecam komentarze pod tweetem xD)
À propos Maja i Dawnwalkera to najlepsze było jak zesrała się do niego jakaś pizda dziennikarsko-youtuberska, że nie gra na padzie. Konsolowi consoomerzy to wróg największy
Nie wiem kim jest Maj, ale jakiś debil. Super giereczka jest to
Pograłem chwilę, podoba mi się klimat tej gry, system walki jest dość specyficzny, polecam grać na najwyższym poziomie trudności jak ktoś lubi wyzwanie w grze, walka daje więcej satysfakcji bo dobrze jest się szybko wyuczyć parowania i uników. Generalnie mam wrażenie że uniki wybaczają za dużo, nawet jak nie masz staminy to możesz robić krótki uników
za bardzo ułatwia to walkę.
No opcje dialoge na minus, wprawie zawsze mam tylko 2-3 opcje dialogowe do wyboru
z czego jeden jako pytanie poboczne a 2 jako konkretny wybór w rozmowie, oczywiście elegancko podświetlone żebyś wiedział które są ważne 
No opcje dialoge na minus, wprawie zawsze mam tylko 2-3 opcje dialogowe do wyboru
- Haczapurjan
Gorszy syf pamiętam w Mass Effect jak nawet nie musialeś czytać tych dialogów, wystarczy że jeden miałeś na niebiesko a drugi na czerwono 
Oj, zrzynek z W3 to jest tu cała masa. Brakuje tylko tego humoru, który uskuteczniali ci sami twórcy tam. Tu jest zdecydowanie mroczniej.
Ale swojski, opresyjny klimat jak z Velen, ekwipunek, dialogi, misje detektywistyczne, kapliczki, szarość wyborów (w sensie, że nic nie jest czarno-białe) - to wszystko jak w Wiedźminie 3 jest.
Ale swojski, opresyjny klimat jak z Velen, ekwipunek, dialogi, misje detektywistyczne, kapliczki, szarość wyborów (w sensie, że nic nie jest czarno-białe) - to wszystko jak w Wiedźminie 3 jest.
Właśnie, ten wiedźminski zmysł z Wieśka i questy "detektywistyczne" xD
Są jeszcze ubisoftowe wieże
Są jeszcze ubisoftowe wieże
ta walka przechujowo wygląda na gameplayach, nie skusze sie jednak chyba
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- genocidegeneral
I zasłużenie. Niech mają chłopaki (ale też naprawiają co jest do poprawy).
- Haczapurjan
Kurwa szybko się dobujali. Biedny Gothic Remake trzy miechy po premierze i dalej poniżej miliona kopii :/
Wiadomo, nie ten marketing i ogólnie wszystko inne, but still echhh
Wiadomo, nie ten marketing i ogólnie wszystko inne, but still echhh