Ten Typ Mes
- Haczapurjan
Re: Ten Typ Mes
Stasiak dawaj jakiś kawałek Tedego znowu. Ostatnio był „Dyskretny chłód”, to teraz może coś z 3H.
Ależ dupsko pęknie Piotuli
Ależ dupsko pęknie Piotuli
- Cz4rny1337
- Moderator
no ale o co ten zal, przeciez nie chcial dojnej krowy i nie chcialby chyba aby laczono go z takim marnym skokiem na kase bez duzy i artyzmu??????
stasiak i witek robia to dla Ciebie piotrek - dzieki temu mozesz spojrzec w lustro nadal, powinienes im dziekowac, biora ciezar zarabiania na tym projekcie dla siebie
chlop w ogole mysli ze odkryl covery X D
jakbym cofnal czas to bym pokazal ten temat mojemu gimnazjalno-licealnemu ja i sie w leb pierdolnal i wyjebal te ksiazki bukowskiego do smietnika
stasiak i witek robia to dla Ciebie piotrek - dzieki temu mozesz spojrzec w lustro nadal, powinienes im dziekowac, biora ciezar zarabiania na tym projekcie dla siebie
chlop w ogole mysli ze odkryl covery X D
jakbym cofnal czas to bym pokazal ten temat mojemu gimnazjalno-licealnemu ja i sie w leb pierdolnal i wyjebal te ksiazki bukowskiego do smietnika

oboje tak samo wzięli na siebie ciężar zarobku na książce Piotrka. Nieroby. (Tak, tak to wina Mesa, że wydał to aczytalne gówno [próbowałem dwa razy] w swojej wytwórni, a później go w bambuko zajebali).
chuj wie ile zarobili na tych dwóch książkach, bo z tego co wiem to kupił owe czytadło Tede, jak i ja, ale niesmak pozostał.
chuj wie ile zarobili na tych dwóch książkach, bo z tego co wiem to kupił owe czytadło Tede, jak i ja, ale niesmak pozostał.
Mes odpowiedzi daje do komentarzy pod tym co cgm wrzucił z Stasiakiem i Witkiem xD coś czuje że na dniach się grube szambo z tego rozkręci LECISZ PIOTRULA KURWA,ZEMSTA MOŻE ICH ZASTAĆ WIESZ CZEMU BO JESTEŚ HASTLA
- gods bidness
Przecież jak on tego Witka czy Stasiaka spotka na mieście, to ich ZAJEBIE!
- v3sp347ine
polowań sezon rozpoczęty to się mes odpala na narkoalko i strzela, dobrze to jest hyphap
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
czekam na nagranie z domofonem stasiaka
ostra rywalizacja o uwagę ślizgawkerów. Potrzebna jakaś sonda kto dostarcza najlepszy kontent
Gdyby kontent Mesa nie był taki nierówny,to bym obstawiał właśnie jego,bo kwiczę za każdym razem jak on jest w tym swoim narko(?) szale. Ale możliwe,że za 2-3 dni zamilknie i się znowu dopiero za pół roku odpali.
-
bobsonbejbi
oby byl beef ze stasiakiem. rywalizacja o to na czyjego dissa bedzie trzeba dłużej czekac
ale ksiazke to mu chyba jakies profesjonalne wydawnictwo wydalo. w alko jedynie zbiory tych cringowych felietonowAnton DIY pisze: ↑wczoraj, 13:16 oboje tak samo wzięli na siebie ciężar zarobku na książce Piotrka. Nieroby. (Tak, tak to wina Mesa, że wydał to aczytalne gówno [próbowałem dwa razy] w swojej wytwórni, a później go w bambuko zajebali).
- marmolad_k2
Dziś sobie odświeżyłem recenzję tej jego książki o psie, co mu mordę lizał i te sceny RUCHANIA

- Oportunistycznyebaka
Moody ma tu sto procent racji, to bylo wydawnictwo które wydawało również książki Wojewódzkiego, stąd też pojawiło się zaproszenie do programu zaraz przy premierze.moody pisze: ↑wczoraj, 21:51ale ksiazke to mu chyba jakies profesjonalne wydawnictwo wydalo. w alko jedynie zbiory tych cringowych felietonowAnton DIY pisze: ↑wczoraj, 13:16 oboje tak samo wzięli na siebie ciężar zarobku na książce Piotrka. Nieroby. (Tak, tak to wina Mesa, że wydał to aczytalne gówno [próbowałem dwa razy] w swojej wytwórni, a później go w bambuko zajebali).
Dobrze sobie Mes zapierdala po miescie w tym prochowcu. Jak spotka stasiaka - cwela ktory wyglada jak uposledzony pelson to mu zerwie kapsel chujem i jajca odklei od gęby odrywając kawał skóry z jego grubej mordy
- igorzastyy
Jestem za Mesem w tym sporze i nie interesują mnie fakty, a interesuje mnie to, że gość zamiast ksywy ma nazwisko co jest nie do przyjęcia i w kulturze hip-hop zasługuje to na liścia od Mesa
Niech se Mes ma ten wymarzony beef ze Stasiakiem, dzięki temu będzie miał szansę wygrać pierwszy muzyczny konflikt od paru dekad.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- marmolad_k2
#muremzastasiakiem