Ten Typ Mes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Haczapurjan

Re: Ten Typ Mes

Post autor: Haczapurjan »

Stasiak dawaj jakiś kawałek Tedego znowu. Ostatnio był „Dyskretny chłód”, to teraz może coś z 3H.

Ależ dupsko pęknie Piotuli
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no ale o co ten zal, przeciez nie chcial dojnej krowy i nie chcialby chyba aby laczono go z takim marnym skokiem na kase bez duzy i artyzmu??????

stasiak i witek robia to dla Ciebie piotrek - dzieki temu mozesz spojrzec w lustro nadal, powinienes im dziekowac, biora ciezar zarabiania na tym projekcie dla siebie

chlop w ogole mysli ze odkryl covery X D

jakbym cofnal czas to bym pokazal ten temat mojemu gimnazjalno-licealnemu ja i sie w leb pierdolnal i wyjebal te ksiazki bukowskiego do smietnika
Obrazek
Awatar użytkownika
Anton DIY

Post autor: Anton DIY »

oboje tak samo wzięli na siebie ciężar zarobku na książce Piotrka. Nieroby. (Tak, tak to wina Mesa, że wydał to aczytalne gówno [próbowałem dwa razy] w swojej wytwórni, a później go w bambuko zajebali).

chuj wie ile zarobili na tych dwóch książkach, bo z tego co wiem to kupił owe czytadło Tede, jak i ja, ale niesmak pozostał.
Beinlausi pisze: 22 sie 2026, 3:28 To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Mes odpowiedzi daje do komentarzy pod tym co cgm wrzucił z Stasiakiem i Witkiem xD coś czuje że na dniach się grube szambo z tego rozkręci LECISZ PIOTRULA KURWA,ZEMSTA MOŻE ICH ZASTAĆ WIESZ CZEMU BO JESTEŚ HASTLA
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Przecież jak on tego Witka czy Stasiaka spotka na mieście, to ich ZAJEBIE!
Awatar użytkownika
Anton DIY

ewentualnie zadzwoni pod domofon, żeby zeszli. Wierzę, że zejdą!
Beinlausi pisze: 22 sie 2026, 3:28 To jest ślizgawka, a nie jakiś,kurwa,śmietnik.Wypierdalaj.
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

polowań sezon rozpoczęty to się mes odpala na narkoalko i strzela, dobrze to jest hyphap
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

czekam na nagranie z domofonem stasiaka
edenmar

Post autor: edenmar »

ostra rywalizacja o uwagę ślizgawkerów. Potrzebna jakaś sonda kto dostarcza najlepszy kontent
Awatar użytkownika
Beinlausi

Post autor: Beinlausi »

Gdyby kontent Mesa nie był taki nierówny,to bym obstawiał właśnie jego,bo kwiczę za każdym razem jak on jest w tym swoim narko(?) szale. Ale możliwe,że za 2-3 dni zamilknie i się znowu dopiero za pół roku odpali.
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

oby byl beef ze stasiakiem. rywalizacja o to na czyjego dissa bedzie trzeba dłużej czekac
moody

Post autor: moody »

Anton DIY pisze: wczoraj, 13:16 oboje tak samo wzięli na siebie ciężar zarobku na książce Piotrka. Nieroby. (Tak, tak to wina Mesa, że wydał to aczytalne gówno [próbowałem dwa razy] w swojej wytwórni, a później go w bambuko zajebali).

chuj wie ile zarobili na tych dwóch książkach, bo z tego co wiem to kupił owe czytadło Tede, jak i ja, ale niesmak pozostał.
ale ksiazke to mu chyba jakies profesjonalne wydawnictwo wydalo. w alko jedynie zbiory tych cringowych felietonow
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Dziś sobie odświeżyłem recenzję tej jego książki o psie, co mu mordę lizał i te sceny RUCHANIA :bowdown: :bowdown:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Oportunistycznyebaka

Post autor: Oportunistycznyebaka »

moody pisze: wczoraj, 21:51
Anton DIY pisze: wczoraj, 13:16 oboje tak samo wzięli na siebie ciężar zarobku na książce Piotrka. Nieroby. (Tak, tak to wina Mesa, że wydał to aczytalne gówno [próbowałem dwa razy] w swojej wytwórni, a później go w bambuko zajebali).

ale ksiazke to mu chyba jakies profesjonalne wydawnictwo wydalo. w alko jedynie zbiory tych cringowych felietonow
Moody ma tu sto procent racji, to bylo wydawnictwo które wydawało również książki Wojewódzkiego, stąd też pojawiło się zaproszenie do programu zaraz przy premierze.
Awatar użytkownika
Anton DIY

sorry z tą książką, zweryfikuję. Opieram się na tym, że Mes cośgdzieś o tym wspominał, ale pamięć potrafi być zwodnicza
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Dobrze sobie Mes zapierdala po miescie w tym prochowcu. Jak spotka stasiaka - cwela ktory wyglada jak uposledzony pelson to mu zerwie kapsel chujem i jajca odklei od gęby odrywając kawał skóry z jego grubej mordy
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Jestem za Mesem w tym sporze i nie interesują mnie fakty, a interesuje mnie to, że gość zamiast ksywy ma nazwisko co jest nie do przyjęcia i w kulturze hip-hop zasługuje to na liścia od Mesa
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Niech se Mes ma ten wymarzony beef ze Stasiakiem, dzięki temu będzie miał szansę wygrać pierwszy muzyczny konflikt od paru dekad.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

#muremzastasiakiem
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

#jebaćstasiaka
#jebaćwitka

Obrazek
ODPOWIEDZ