Żużel
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1camzata
Re: Żużel
pierwsze dwa biegi lekko żałowałem, że nie pojechałem, potem się cieszyłem
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- piernikowyskoczek
odwieczna beka z gkmu
props za trafienie Leszna, to nie było takie oczywiste
props za trafienie Leszna, to nie było takie oczywiste
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- zemsta1camzata
- Rozmawiamy z zawodnikami, tłumaczymy im wszystko, a oni rozumieją sytuację. Suma zaległości wynosi w tym momencie około 4,5 mln złotych - mówi dyrektor Falubazu i członek zarządu klubu, Rafał Prokopiuk
marzę o tym, żeby ktoś kiedyś skończył patologię z finansami w żużlu, ale chyba nigdy się tego nie doczekam. co rok jest ten sam problem w jakimś klubie
i oczywiście kroplóweczka od miasta, bo jak inaczej, w każdym klubie kończy się tak samo, a żużlowcy tylko łacha drą, że polacy to tacy debile i można zostać multimilionerem w niszowym sporcie, który uprawia się w 10 krajach na świecieWedług wyliczeń obecnych władz, trudna sytuacja finansowa Falubazu to efekt bojkotu kibiców, na którym klub mógł stracić nawet milion złotych. Dodatkowy problem to brak wpływów od głównego sponsora Stanisława Bieńkowskiego, który rok temu przeznaczył na klub pięć milionów złotych, ale poczuł się oszukany i w tym roku opłacił jedynie ekwiwalent za Damiana Ratajczaka.
Miasto zdecydowało już o przeznaczeniu dodatkowych dwóch milionów złotych na pomoc klubowi, ale konkurs zostanie rozpisany dopiero w momencie, gdy działacze znajdą dodatkowe dwa miliony na całkowite zasypanie dziury w budżecie
- piernikowyskoczek
nom ale tam zaraz firma Boll ma wjechać na białym koniu i wyratować
największa beka z Grudziądza, tam miasto dało 8 baniek przed sezonem, bo mieli bić się o medale
największa beka z Grudziądza, tam miasto dało 8 baniek przed sezonem, bo mieli bić się o medale
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- zemsta1camzata
nie tak szybko, dalewski pierw chce żeby falubaz nie miał żadnych długów xdpiernikowyskoczek pisze: ↑02 wrz 2026, 11:57 nom ale tam zaraz firma Boll ma wjechać na białym koniu i wyratować
a w perspektywie do odjechania cztery kolejne kosztowne mecze, bo nie wierze ze falubaz zrobi 43 punkty w piątek w gorzowie nie po takim sezonie
intensywne śledzenie polskiego żużla w tym roku to świetny serial, w walce o utrzymanie komedia, u góry powinno się skończyć dobrymi sportowymi emocjami
intensywne śledzenie polskiego żużla w tym roku to świetny serial, w walce o utrzymanie komedia, u góry powinno się skończyć dobrymi sportowymi emocjami
#freefromage
- piernikowyskoczek
deszcz, godzina opóźnienia, chuj wie co z torem i dwa miliony długu do zgarnięcia licze na absolutne kino nieważne kto wygra mimo ze jestem z miasta żużla
Dodano po 2 minutach 20 sekundach:
ale pewnie gorzow to luźno weźmie
Dodano po 2 minutach 20 sekundach:
ale pewnie gorzow to luźno weźmie
#freefromage