Żużel

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Re: Żużel

Post autor: zemsta1camzata »

pierwsze dwa biegi lekko żałowałem, że nie pojechałem, potem się cieszyłem
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

oglądam mało ciekawe gp szwecji

Dodano po 9 minutach 50 sekundach:
za to podium fajne
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
Mizter

Mizter pisze: 10 kwie 2026, 0:28 1. apator
2. sparta
3. motor
4. unia
5. falubaz
6. gkm
7. stal
8. czestochowa
playoff i playdown trafiłem, kolejność trochę poprzestawiana

sparta unia
apator lublin

będzie ciekawie

#freefromage
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

odwieczna beka z gkmu

props za trafienie Leszna, to nie było takie oczywiste
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

- Rozmawiamy z zawodnikami, tłumaczymy im wszystko, a oni rozumieją sytuację. Suma zaległości wynosi w tym momencie około 4,5 mln złotych - mówi dyrektor Falubazu i członek zarządu klubu, Rafał Prokopiuk
:lol: :lol:

marzę o tym, żeby ktoś kiedyś skończył patologię z finansami w żużlu, ale chyba nigdy się tego nie doczekam. co rok jest ten sam problem w jakimś klubie
Według wyliczeń obecnych władz, trudna sytuacja finansowa Falubazu to efekt bojkotu kibiców, na którym klub mógł stracić nawet milion złotych. Dodatkowy problem to brak wpływów od głównego sponsora Stanisława Bieńkowskiego, który rok temu przeznaczył na klub pięć milionów złotych, ale poczuł się oszukany i w tym roku opłacił jedynie ekwiwalent za Damiana Ratajczaka.

Miasto zdecydowało już o przeznaczeniu dodatkowych dwóch milionów złotych na pomoc klubowi, ale konkurs zostanie rozpisany dopiero w momencie, gdy działacze znajdą dodatkowe dwa miliony na całkowite zasypanie dziury w budżecie
i oczywiście kroplóweczka od miasta, bo jak inaczej, w każdym klubie kończy się tak samo, a żużlowcy tylko łacha drą, że polacy to tacy debile i można zostać multimilionerem w niszowym sporcie, który uprawia się w 10 krajach na świecie
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

nom ale tam zaraz firma Boll ma wjechać na białym koniu i wyratować

największa beka z Grudziądza, tam miasto dało 8 baniek przed sezonem, bo mieli bić się o medale :lol:
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

piernikowyskoczek pisze: 02 wrz 2026, 11:57 nom ale tam zaraz firma Boll ma wjechać na białym koniu i wyratować
nie tak szybko, dalewski pierw chce żeby falubaz nie miał żadnych długów xd
Awatar użytkownika
Mizter

a w perspektywie do odjechania cztery kolejne kosztowne mecze, bo nie wierze ze falubaz zrobi 43 punkty w piątek w gorzowie nie po takim sezonie

intensywne śledzenie polskiego żużla w tym roku to świetny serial, w walce o utrzymanie komedia, u góry powinno się skończyć dobrymi sportowymi emocjami

#freefromage
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Mizter pisze: 02 wrz 2026, 14:48 intensywne śledzenie polskiego żużla w tym roku to świetny serial, w walce o utrzymanie komedia, u góry powinno się skończyć dobrymi sportowymi emocjami
ODPOWIEDZ