VNM
Re: VNM
I to jest megageorgefloyd pisze: ↑01 wrz 2026, 9:08 Wiesz jak musi być ciężko pójść do pracy i być na czas? Jeszcze ktoś czasami coś od ciebie chce. To nie dla smakosza nocturno takie rzeczy. Jasne, że by mógł. Nawet by się świetnie dogadywał, on tam wrzuca te jakieś angielskie wstawki z rosyjskim akcentem. Ps. z tych angielskich wstawek zawsze beka, czemu kurwa wyprany amerykańską popkulturą łbie nie robisz chińskich lub rosyjskich wstawek. Nieźle im jankesi sprali mózgi.
Ja nie podstawowy
- scam_sakawa
obaj z Mesem są absolutnie żałosnymi ludźmi, nie chciałbym z nimi ubić muchy w kiblu
po chuj mu czapka i okulary przyciemniające w mieszkaniu? wieśniactwo jak koszulka z wielkim napisem GUESS
po chuj mu czapka i okulary przyciemniające w mieszkaniu? wieśniactwo jak koszulka z wielkim napisem GUESS
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- TooMuchSmoke
ja pierdole co to za strumień świadomości
o kurwa to będzie piękne dzieki jeśli wyjdzie w formie albumu, chociaż nawet zbiór snippetow byłby satysfakcjonujący
o kurwa to będzie piękne dzieki jeśli wyjdzie w formie albumu, chociaż nawet zbiór snippetow byłby satysfakcjonujący
- przemocnik
Hahahaha dokładniemarmolad_k2 pisze: ↑02 wrz 2026, 9:43 Rozwala mnie jego pozycja mówiąca i co kurwa, robi wrażenie co?
To co ugotował ten typ to jest jak na razie TOP cringu jego autorstwa. Nic nie jest w stanie tego przebić. Tam nie działa nic: tekst, bit, flow, delivery, skill...
Jeżeli to nie jest jakiś dowcip to XD
- marmolad_k2
- georgefloyd
Jest wysoko, wspaniała sprawa. Wyobraźcie sobie że to wasz stary xddd. Macie 17 lat a wasz 42 letni ojciec na tiktoku ociera mordę jak Lamin Yamal i brzdąka coś że ma w chuuuuj skilla, a matka tłucze schabowego na obiad. Rodzinka fraglesów.
ja pierdole myślałem, że reakcje są przesadzone, ale co to do kurwy jest XDDD to nawet poziom beki z lokalnych nie jest XD
polski drejk polski zniewieściały gej
polski drejk polski zniewieściały gej
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Tak mniej więcej musiało wygladać nagrywanie tego bangera
https://web.archive.org/web/20230822175 ... ricted.gif
https://web.archive.org/web/20230822175 ... ricted.gif
Ja nie podstawowy