Bezdzietni raperzy grubo po 30-stce lub starsi.

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aleksy

Re: Bezdzietni raperzy grubo po 30-stce lub starsi.

Post autor: aleksy »

Mes jest pierdolnięty i ma mentalność gimbusa, ale jeżeli spędza czas ze swoim dzieckiem, uczy go czegoś i rozmawia jak z człowiekiem, to będzie dobrym ojcem. Dzieci wcale ideału nie potrzebują, tylko kogoś, komu zależy.
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

kolejki millenialsow przed gabinetami terapeutow, bo ich rodzice skrzywili sugerują ze jednak czasem warto sie odrobinę mocniej postarać niz "spędzić czas z gowniakiem"
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

no bo słabi są. my za naszych czasów mieszkaliśmy w 12 w jeziorze, matka kroiła wiatr na obiad. ojca nie znałem, bo zmarł przy porodzie, a wujek władek. wujek władek to był tak silny, że kurwa xD po robocie kupił flaszkę, najebał się, potem żonie i był tak silny, że jeszcze się za stodołą powiesił
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

to jakim mes jest i był raperem to jedno, to jak się odkleił i skleił to kolejne, ale akurat widziałem go parę razy w Wawie z tym swoim młodym i pomijając styl bycia mesa to na moje oko z chłopakiem ma faktyczną więź
no ale to obserwacja z łącznie może z 7-8 minut ale jednak
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

v3sp347ine pisze: 30 sie 2026, 17:02 no bo słabi są. my za naszych czasów mieszkaliśmy w 12 w jeziorze, matka kroiła wiatr na obiad. ojca nie znałem, bo zmarł przy porodzie, a wujek władek. wujek władek to był tak silny, że kurwa xD po robocie kupił flaszkę, najebał się, potem żonie i był tak silny, że jeszcze się za stodołą powiesił
Luxury!
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
ODPOWIEDZ