Bezdzietni raperzy grubo po 30-stce lub starsi.

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Bezdzietni raperzy grubo po 30-stce lub starsi.

Post autor: gods bidness »

Jak już przy Sentino jesteśmy, to jego kolega Diho chyba też nie ma. HST chyba też nie. Wdowa chyba nie ma, żadna czynna raperka nie ma.

Rahim ma, nawet Fokus ma.
Awatar użytkownika
ZRO

Post autor: ZRO »

Wdowa ma syna.
Człowiek nowej Ery? Wujek Samo Zło? :lol:
Awatar użytkownika
Tdimz_S

Post autor: Tdimz_S »

gods bidness pisze: 25 sie 2026, 13:32 Suja THS. Jędker też podejrzany.

Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
Belmondo, 35 lat, dzieci brak. A Kaz Bałagane ma.
Fałsz. Synem Suji THS jest Mata
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Na pewno takim raperem nie jest Ten Typ Mes. Każdy, nawet przedszkolak wie, że posiada dziecko sztuk jeden płci męskiej, którego na przekór wrednej baby mamie i niesprzyjającym okolicznościom losu dzielnie wychowuje.
edenmar

Post autor: edenmar »

co więcej Mes RUCHA, więc to może nie być jego ostatnie słowo w tym temacie
Awatar użytkownika
gods bidness

ZRO pisze: 25 sie 2026, 19:42 Wdowa ma syna.
Człowiek nowej Ery? Wujek Samo Zło? :lol:
CNE ma, a WSZ chyba nie ma.

Wuwunio jeszcze nie ma, mimo że ma żonę i nie jest narkomanem.
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

Może jest bezpłodny?
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Albo ktoś mu Luizę szturcha za niego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

najważniejsze że pomidor licznie rozmnożył się. liczę na szybkie wejście w rap grę jego latorośli
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

wsz wychowuje yowee'go (tego pociesznego grubasa od fristajlu)
GELATO, OG KUSH, MAM SILVER HAZE I SOUR DIESEL

rym| last.fm
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

v3sp347ine pisze: 25 sie 2026, 14:24 Mielzky, Oxon, Słoń

Odnośnie tej wypowiedzi VNMa, nieironicznie się z nim zgadzam. Ludzie w chuj często nie mają pojęcia, że dziecko wywraca świat na drugą stronę. Nawet lepiej, że niektórzy nigdy się nie rozmnożyli.
Ja też się z nią zgadzam, sam jestem rocznik quebo i mam półtorarocznego synka. Dotychczas nie decydowaliśmy się z żoną na potomstwo, bo właśnie lubiliśmy swoje życia i było to kierowane czystym egoizmem. Mam pracę zdalną, czasami pracowałem godzinę dziennie i niczego mi nie brakowało. Teraz nie ma czasu prawie na nic, pracy więcej, bo potrzebny większy zasób hajsu.

Ale czy to sprawiło, że moje życie mi zbrzydło? Wręcz przeciwnie. Usłyszałem niedawno powiedzenie, że z posiadaniem dziecka jest tak, że dopóki się go nie ma to się nie wie o tym, że się go potrzebowało. Szaleję za moim małym sobowtórem i chcę go prowadzić przez życie. Tutaj w sumie mocno rozumiem zajawkę Mesa, który zwariował na punkcie syna.
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

Tj. po prostu nadajesz się na rodzica. No i fajnie, że trafił mu się dobry stary. Ja nie mam dzieci i nie planuję, ale wiem, że byłbym zajebistym starym, bo po prostu innym niż mój własny. No, ale ja bardzo lubię swój ego-hedonizm jak VNM i nie spieszy mi się do powiększania rodziny. Ale bardzo często spotykam się z taką opinią jak Twoja.
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

arystokrata91 pisze: 29 sie 2026, 15:18 Tutaj w sumie mocno rozumiem zajawkę Mesa, który zwariował na punkcie syna.
naprawdę ktos wierzy w to, ze to gleboka zajawka a nie pokazowa, zeby cały swiat widzial jaki jest poszkodowany przez bejbimame? a on przecież taki poczciwy chlop i odpowiedzialny ojciec. w topicu o beefie z tede na stronie chujwiktorej juz byla podobna rozkmina, jak mes sobie uwidzi ze teraz bedzie ruchaczem/alkusem/rastamanem to robi wokol tego taki młyn, zeby caly swiat wiedzial ze to jego zycie. Obstawiam ze znajdzie za jaki czas nowa partnerkę (patrząc na te jego huslerskie wysrywy z kanału nadawczego to tez bedzie slaby materiał na szczęśliwa rodzinke na dłuższą mete) I wtedy bedzie armando-romantykiem, a o synu sluch zaginie. bo nowej dupce bedzie przeszkadzalo, ze sie za mocno chwali spadkiem po byłej i w sumie to niech kaszojad częściej zostaje u mamy pjoter, co
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Poza tym Mes jest ojcem z doskoku, który może dwa razy w miesiącu weźmie syna na weekend na lody, da mu potem grę, żeby go czymś zająć i szlus.

To nie jest ojcostwo na pełen etat, tylko taka kolejna „zajawka” Piotrka. Nie twierdzę, że nie kocha brzdąca, ale flex na samotnego ojca w tym wypadku nie przejdzie
arystokrata91

Post autor: arystokrata91 »

Jesteście pewni? Gdzieś mi się obiło o uszy, że to z nim, a nie z bejbimamą codziennie mieszka/żyje jego syn, ale pewności nie mam i nie pamiętam gdzie to słyszałem - chyba jakiś wywiad w trakcie trwania tego beefu z Granieckim.
v3sp347ine pisze: 29 sie 2026, 15:36 Tj. po prostu nadajesz się na rodzica.
Najlepsze jest to, że ja ciągle mam wątpliwości i one chyba już pozostaną, a jakie miałem obawy, gdy wspólnie podjęliśmy decyzję, że już "czas najwyższy" przestać jarać prawie że codziennie blanty, żłopać browary i już zdecydować się na dziecko i poważne dorosłe życie, skoro kiedyś zamierzaliśmy je w ogóle posiadać, bo czas pędzi nieubłaganie, a później ryzyko chorób czy innych powikłań rośnie z wiekiem diametralnie.
Robię i działam jak mi się wydaje, ale czy to dobre i czy wyjdzie na dobre to okaże się za x lat, życie i czas zweryfikują, ale czuje dobrze człowiek, dziś wiem, że to była dobra decyzja. Nie namawiam, ale zasiewam ziarenko do przemyślenia tematu.
bobsonbejbi pisze: 29 sie 2026, 18:02 naprawdę ktos wierzy w to, ze to gleboka zajawka a nie pokazowa, zeby cały swiat widzial jaki jest poszkodowany przez bejbimame?
Trochę tak, bo tak to z bucowatym Mesem wygląda, ale znowu z drugiej strony, Hello Baby powstało jak był w szczęśliwym związku i już wychowywali małego.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Wydaje mi się że storki z synem Mes wstawia (a przynajmniej wstawiał podczas beefu, obecnie go tak nie śledzę) tylko w weekendy i na tej podstawie podejrzewam że jest weekendowym rodzicem.

Poza tym jeżeli podczas beefu syn z nim mieszkał, to tym chyba opieka społeczna się powinna zainteresować, jak tam nocne nakoksowane storiesy z obłędem w oczach były nagrywane.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2026, 19:47 przez Burak, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
KUPIĘ: Fazi - Opowieści Dziwnej Treści CD (2000)
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
gods bidness

Mówił, że ma opiekę naprzemienną i to chyba pół na pół. Zresztą widać na instagramie to dziecko u niego dość często. Czy na pokaz, czy nie, to widać, że mają dobry kontakt.

„Dzisiaj w nocy wraca mój syn z wczasów więc spędzę z nim mnóstwo świetnych chwil – noce, popołudnia, poranki. Nie tak jak ci ojcowie, co w życiu nie nocowali z własnym dzieckiem, a pozują na Instagramie na świetnych ojców. Będziemy ze sobą dwa, cztery przez wiele dni. Wtedy na pewno alkomat będę miał na zero. Taki plus dla niego i dla mnie.”
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Ogółem to w życiu jest tak, że można jedne rzeczy robić dobrze, inne źle, a jeszcze inne średnio, to działa też w obrębie kategorii takich jak kontakt z dzieckiem, normalnie część aspektów bycia ojcem czy tam matką da się ogarniać zajebiscie, a część gorzej, więc roztaczanie nagle z dupy jakiejś wizji, że Mes stał się NAJGORSZYM STARYM NA ŚWIECIE I WSZYSTKO ROBI CHUJOWO JAKO RODZIC, no to jednak niezbyt sensowne :D
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

@arystokrata91

Niestety moje lovelife nie pozwala na założenie rodziny na ten moment. Od daty krytycznej jestem jeszcze daleko, więc chyba mam czas xd Wiadomo, że wszystko z wychowaniem dzieciaka wyjdzie dopiero po czasie. Liczmy na to, że nie będzie chciał zostać raperem. Sam fakt, że ze swoją obróciliście życie o 180 dla latorośli świadczy o tym, że macie łeb na karku. Powodzenia w wychowaniu.
No i tak, Mes ma opiekę naprzemienną. Najważniejsze, że po prostu się stara, nawet jeśli nie ma pełni praw. Niejeden na jego miejscu by to popierdolił. Pietrek jest jaki jest, ale chyba w kwestii rodzicielstwa nie odstawia szopki. Nie wiem, nie śledzę.
Za stary jestem, by zmieniać świat
Tak marny becel a kurwa utarg
Niesiony szczęściem wybiegam w dal
Jak sam nie wierzę, to umarł w butach
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

nobezprzesady pisze: 29 sie 2026, 19:33 roztaczanie nagle z dupy jakiejś wizji, że Mes stał się NAJGORSZYM STARYM NA ŚWIECIE I WSZYSTKO ROBI CHUJOWO JAKO RODZIC, no to jednak niezbyt sensowne :D
nie no, co by nie bylo to lepszy sredni stary dla swojego dzieciaka niz stary, ktory zdecydował sie na dzieciaka, a potem uciekł, bo "moze bym byl chujowym starym", wiec nawet jak robi to pod publiczkę to wydaje sie ze sie stara. A to ze walenie tego pod publiczkę mnie osobiście wkurwia to inna para kaloszy. Trzymam kciuki zeby kaszojad wyszedł na ludzi, tak juz mam ze odkąd mam swoich kaszojadow to jestem mocno wrażliwy na tym punkcie. Ale mes jest dorosłym chłopem, ktory w mojej ocenie nie dorósł do bycia ojcem (moja subiektywna ocena), co nie znaczy ze jest chujowym ojcem, po prostu mam sporo wątpliwości. Najgorszym na swiecie na pewno nie jest bo na swoj sposob sie stara i angażuje wiec za to props.
ODPOWIEDZ