Dzisiaj o 20 rusza Gamescom. Geoff Keighley zaprasza.
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Dzisiaj o 20 rusza Gamescom. Geoff Keighley zaprasza.
dzisiaj pokażą nowy dodatek do W3?
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Nie wiem. Ale zapowiedzą Half Life'a 3 z okazji 30lecia Valve. Teraz to już na bank.

Spoiler

Info o zapowiedzi Heroes of Might & Magic 3 Remake wyciekła przed pokazem. 
Za godzinę start.
Za godzinę start.
Tym rimejkiem Wormsów i Worms Galactic Tactics to jestem żywo zainteresowany. 
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Wormsy nowe i teraz Rainbow 6 Tactics. Fani gier taktycznych rozpieszczani.
Dodano po 1 godzinie 44 minutach 44 sekundach:
Free Upgrade do Wiedźmina 3 Remastered. Najsssss
Dodano po 1 godzinie 44 minutach 44 sekundach:
Free Upgrade do Wiedźmina 3 Remastered. Najsssss
Najgorsza conferencja ever, jedyny plus to Wiesiek 3 za darmo.
Most exciting thing of the show is a free upgrade to a 2015 game.
This industry is done.
W sumie racja xD
This industry is done.
W sumie racja xD
fatalny ten pokaz wczoraj, poza wiedźminem i nowym metro nic nie przykuło mojej uwagi, żenujące w chuj, dawać już czwartkowy extended look GTA i jebać ten gamescom
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

Tyle newsów, dymów i leaków odnośnie GTA6 było w ostatnim czasie, że już mam przeciążenie i ciężko wyjebane w ten ich pokaz.
Spoiler
DAWAĆ MNIE TE WORMSY!
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
- bialyjelen
blizzard x cdp to dziwne collabo czy cos mnie ominelo
Jako fanatyk Mass Effecta trochę czekam na tego Exodusa, na filmikach podoba mnie się on
Tylko czekać na skórki Wiedźmina w Diablo i WoWie.
- genocidegeneral
mnie poskładało gdy sobie włączyłem Warzone po kilku latach - COD-y to nigdy nie były gry stawiające na realizm w mechanikach, ale przynajmniej próbowały zachować jakąś iluzję immersji
a ja włączyłem ten tryb z czteroosobowymi zespołami, przed zrzuceniem z samolotu pokazało mi mój zespół i miałem takie łot de fak - mój chłopek to normalny żołnierz w kamizelce Helikon™, ale reszta mojej ekipy to Nicki Minaj, Inarius z Diablo i jakiś kurwa furas, czy oni są poważni
a ja włączyłem ten tryb z czteroosobowymi zespołami, przed zrzuceniem z samolotu pokazało mi mój zespół i miałem takie łot de fak - mój chłopek to normalny żołnierz w kamizelce Helikon™, ale reszta mojej ekipy to Nicki Minaj, Inarius z Diablo i jakiś kurwa furas, czy oni są poważni
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
To jeszcze nic, ja w multi CoDa najnowszego trafiłem na tego animowanego Beavisa z animacji Beavis & Butt-Head. Zupełnie nie pasował do reszty.