Dzisiaj o 20 rusza Gamescom. Geoff Keighley zaprasza.
Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Dzisiaj o 20 rusza Gamescom. Geoff Keighley zaprasza.
dzisiaj pokażą nowy dodatek do W3?
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Nie wiem. Ale zapowiedzą Half Life'a 3 z okazji 30lecia Valve. Teraz to już na bank.

Spoiler

Info o zapowiedzi Heroes of Might & Magic 3 Remake wyciekła przed pokazem. 
Za godzinę start.
Za godzinę start.
Tym rimejkiem Wormsów i Worms Galactic Tactics to jestem żywo zainteresowany. 
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Wormsy nowe i teraz Rainbow 6 Tactics. Fani gier taktycznych rozpieszczani.
Dodano po 1 godzinie 44 minutach 44 sekundach:
Free Upgrade do Wiedźmina 3 Remastered. Najsssss
Dodano po 1 godzinie 44 minutach 44 sekundach:
Free Upgrade do Wiedźmina 3 Remastered. Najsssss
Najgorsza conferencja ever, jedyny plus to Wiesiek 3 za darmo.
Most exciting thing of the show is a free upgrade to a 2015 game.
This industry is done.
W sumie racja xD
This industry is done.
W sumie racja xD
fatalny ten pokaz wczoraj, poza wiedźminem i nowym metro nic nie przykuło mojej uwagi, żenujące w chuj, dawać już czwartkowy extended look GTA i jebać ten gamescom
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Spoiler

Tyle newsów, dymów i leaków odnośnie GTA6 było w ostatnim czasie, że już mam przeciążenie i ciężko wyjebane w ten ich pokaz.
Spoiler
DAWAĆ MNIE TE WORMSY!
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
- bialyjelen
blizzard x cdp to dziwne collabo czy cos mnie ominelo
Jako fanatyk Mass Effecta trochę czekam na tego Exodusa, na filmikach podoba mnie się on
Tylko czekać na skórki Wiedźmina w Diablo i WoWie.
- genocidegeneral
mnie poskładało gdy sobie włączyłem Warzone po kilku latach - COD-y to nigdy nie były gry stawiające na realizm w mechanikach, ale przynajmniej próbowały zachować jakąś iluzję immersji
a ja włączyłem ten tryb z czteroosobowymi zespołami, przed zrzuceniem z samolotu pokazało mi mój zespół i miałem takie łot de fak - mój chłopek to normalny żołnierz w kamizelce Helikon™, ale reszta mojej ekipy to Nicki Minaj, Inarius z Diablo i jakiś kurwa furas, czy oni są poważni
a ja włączyłem ten tryb z czteroosobowymi zespołami, przed zrzuceniem z samolotu pokazało mi mój zespół i miałem takie łot de fak - mój chłopek to normalny żołnierz w kamizelce Helikon™, ale reszta mojej ekipy to Nicki Minaj, Inarius z Diablo i jakiś kurwa furas, czy oni są poważni
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
To jeszcze nic, ja w multi CoDa najnowszego trafiłem na tego animowanego Beavisa z animacji Beavis & Butt-Head. Zupełnie nie pasował do reszty. 
Dodano po 6 godzinach 11 minutach 20 sekundach:
Crimson Desert doczekało się sporej aktualizacji i wśród 9 nowych skilli dodano bieganie po wodzie.
Dodano po 6 godzinach 11 minutach 20 sekundach:
Crimson Desert doczekało się sporej aktualizacji i wśród 9 nowych skilli dodano bieganie po wodzie.
- genocidegeneral
tak sobie myślałem "ej tam nie było jak w zeldzie że różnego rodzaju wspinaczki itd. są limitowane wytrzymałością i to jezusowanie też nie powinno temu podlegać?" i właśnie w tej chwili się wpierdolił do wody
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Nowy shooter Wardogs zapowiada się ciekawie. 100 graczy na wielkiej mapie, 3 teamy. Coś jak battlefield + pubg, ale w nowej odsłonie. Fajnie, w końcu coś innego niż kolejny battle royal albo extraction shooter.
Niedawno się skończyła beta, podczas której grało ponad 500k graczy, a 10 września rusza early access. Wymagań też nie ma szczególnie wysokich.
Niedawno się skończyła beta, podczas której grało ponad 500k graczy, a 10 września rusza early access. Wymagań też nie ma szczególnie wysokich.
- Haczapurjan
Ogrywałem demo i było spoko. Czekanko
Włączyłem sobie Enter rhe Matrix na Gamecube.
Kiedyś grałem na PC. Lepiej pamiętam te grę.
Teraz byłem tak zjebany po całym dniu, że nie chciało mi się przejść pierwszego poziomu.
Z wersji konsolowych to ponoć dobry port. Nie mam na razie czasu usiąść nad tym dłużej. Ale w końcu się odblokowałem i włączyłem coś na telewizorze, a nie tylko PSP lub DS. Zastanawiam się nad kupnem N64, żeby w końcu spełnić swoje marzenie z dzieciństwa, i PS3, żeby pograć na przykład w Red Dead Redemption, Killzone czy Maxa Paynea 3. Może Gran Turismo w HD.
Kiedyś grałem na PC. Lepiej pamiętam te grę.
Teraz byłem tak zjebany po całym dniu, że nie chciało mi się przejść pierwszego poziomu.
Z wersji konsolowych to ponoć dobry port. Nie mam na razie czasu usiąść nad tym dłużej. Ale w końcu się odblokowałem i włączyłem coś na telewizorze, a nie tylko PSP lub DS. Zastanawiam się nad kupnem N64, żeby w końcu spełnić swoje marzenie z dzieciństwa, i PS3, żeby pograć na przykład w Red Dead Redemption, Killzone czy Maxa Paynea 3. Może Gran Turismo w HD.