Kurwa, wbiłem do tematu wrzucić, bo wyskoczyło mi na głównej yt
Takie 6/10, na pewno słuchało mi się lepiej i mniej przypałowo niż kolejnej zwrotki o dużej dupie i tym że zawistne suki coś tam coś tam, chociaż bez bragga o wyglądzie się nie obyło, najwidoczniej taki urok damskiego rapu.
Swoją drogą - mam wrażenie, że w 25/26 pojawiło się więcej freszmenek, niż wcześniej przez ~pięć lat łącznie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wrzucacie tu te nołnejmiary, sam wrzucałem, ale kiedyś wpadłem w algorytm na instagramie, który mi zaczął pokazywać kolejne i kolejne i się okazało, że to jest worek bez dna. No namnożyło się, kochani, tych młodych zdolnych raperek, mówię wam.
Plotka głosi że dalej robi w branży rurkarskiej.
Całkiem ciekawa persona na tle nijakich lub takich samym Kobiet w naszym kurwidolku
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Warunki wokalne miała bardzo dobre, chociaż to nie był rap, tylko elementy rapowania w śpiewaniu, ale no przynajmniej ma warsztat. Gdyby odeszła od liryki dla smutnych dziewczynek, to by mogło dobrze wychodzić, bo potrafiła stworzyć fajny klimat
Dodano po 6 minutach 25 sekundach:
Megidox pisze: ↑dzisiaj, 10:24
Plotka głosi że dalej robi w branży rurkarskiej.
No ona miała rozstanie z Bugsem, potem wrócili do siebie chyba?
Też usunęła z Instagrama wszystko i już jakiś czas też żadnych relacji ani nic, także z czegoś musi się utrzymywać
Co tak się trzęsiesz jak kurwa w kredensie zastawa