kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie

Post autor: Burak »

posrali jsme to

No posrali to strasznie
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

jak sie wskrzesza festiwal gdzie 2/3 uczestników to polaki, a jednoczesnie daje tak chujowy polski lineup + paru headlinerow, którzy juz dawno minęli prime to sie nie dziwię. Ci którzy mieli z sentymentu przyjechać sa juz starzy i niekoniecznie zrezygnują z pensjonatu w rewalu z dzieciakami. Młodych za to za chuj nie bylo czym przyciągnąć. Z cala sympatią do mielona czy atz, to sa jednak słabe wabiki na pokolenie 18-25, czyli te najmocniej zajawione festiwalami.
A na dokładkę ile to festiwali w PL powstało od ostatniego kempa? Jak na sranie, gdzie nie spojrzysz jakis festiwal. na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to. Zamiast tego ma 14 polskich festiwali rapowych/około rapowych, gdzie bedzie mogl inkluzywnie sie bujać do raperow z 2115 w ksywce albo popijać matche ze starbucksa do antysystemowego rapera pro8l3m czy balagana bo oni to tacy buntowniczy sa.

Ja sam czekalem na reaktywację kempa od tych paru lat ale zmiana lokalizacji+slaby lineup+zupełny brak promocji w polskich sm dal mi do zrozumienia ze nie warto. I sie kurwa nie pomyliłem, ale bym sie wkurwił jakbym specjalnie na to urlop wziął i by mi odwołali w ostatniej chwili
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Kurevsko nedobre novinky dla wszystkich, którzy mieli już zorganizowany cały wyjazd żeby zobaczyć duet Numer Raz / Prykson Fisk i przy okazji Freddiego Gibbsa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
bloooodtrail

Post autor: bloooodtrail »

bobsonbejbi pisze: 21 sie 2026, 9:12
Spoiler
jak sie wskrzesza festiwal gdzie 2/3 uczestników to polaki, a jednoczesnie daje tak chujowy polski lineup + paru headlinerow, którzy juz dawno minęli prime to sie nie dziwię. Ci którzy mieli z sentymentu przyjechać sa juz starzy i niekoniecznie zrezygnują z pensjonatu w rewalu z dzieciakami. Młodych za to za chuj nie bylo czym przyciągnąć. Z cala sympatią do mielona czy atz, to sa jednak słabe wabiki na pokolenie 18-25, czyli te najmocniej zajawione festiwalami.
A na dokładkę ile to festiwali w PL powstało od ostatniego kempa? Jak na sranie, gdzie nie spojrzysz jakis festiwal. na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to. Zamiast tego ma 14 polskich festiwali rapowych/około rapowych, gdzie bedzie mogl inkluzywnie sie bujać do raperow z 2115 w ksywce albo popijać matche ze starbucksa do antysystemowego rapera pro8l3m czy balagana bo oni to tacy buntowniczy sa.

Ja sam czekalem na reaktywację kempa od tych paru lat ale zmiana lokalizacji+slaby lineup+zupełny brak promocji w polskich sm dal mi do zrozumienia ze nie warto. I sie kurwa nie pomyliłem, ale bym sie wkurwił jakbym specjalnie na to urlop wziął i by mi odwołali w ostatniej chwili
nic dodać, nic ująć
zuperhero

Post autor: zuperhero »

bardziej niż komprotmitacja pasuje oszustwo z premedytacją
bobsonbejbi pisze: 21 sie 2026, 9:12 na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to.
teoretycznie organizatorzy mogliby coś przyszpońcić na bazie luźnej polityki narkotykowej w ojczyźnie knedliczków, ale nie wiem czy to okuratny tejk
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Kurwa *i gdzie w tym roku zobaczyć Numera Raza, ale zjebali
bobsonbejbi

Post autor: bobsonbejbi »

zuperhero pisze: 21 sie 2026, 13:40 bardziej niż komprotmitacja pasuje oszustwo z premedytacją
bobsonbejbi pisze: 21 sie 2026, 9:12 na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to.
teoretycznie organizatorzy mogliby coś przyszpońcić na bazie luźnej polityki narkotykowej w ojczyźnie knedliczków, ale nie wiem czy to okuratny tejk
o ile to nadal by tak działało. Ostatnie dwie edycje wstawiły sie głównie nalotami na kemping i trzepankami przyjezdnych fur
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

bobsonbejbi pisze: 21 sie 2026, 9:12 jak sie wskrzesza festiwal gdzie 2/3 uczestników to polaki, a jednoczesnie daje tak chujowy polski lineup + paru headlinerow, którzy juz dawno minęli prime to sie nie dziwię. Ci którzy mieli z sentymentu przyjechać sa juz starzy i niekoniecznie zrezygnują z pensjonatu w rewalu z dzieciakami. Młodych za to za chuj nie bylo czym przyciągnąć. Z cala sympatią do mielona czy atz, to sa jednak słabe wabiki na pokolenie 18-25, czyli te najmocniej zajawione festiwalami.

kurwa jak w punkt
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Obrazek
edenmar

Post autor: edenmar »

SWN pisze: 21 sie 2026, 9:19 Kurevsko nedobre novinky dla wszystkich, którzy mieli już zorganizowany cały wyjazd żeby zobaczyć duet Numer Raz / Prykson Fisk i przy okazji Freddiego Gibbsa.
:lol:

Nic więcej nie trzeba dodawać. Niby współczucie dla wychujanych w taki sposób, ale profil tych, którzy uznali, że warto się telepać taki kawał dla takiego lineupu, też ciekawy. Z całą sympatią do raperów, ale większość z nich ma fanbase max na kluby i to też raczej te mniejsze
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

ja myślę że to żona numera raza odwołała jak się dowiedziała że festiwal ma być w piątek a nie w środę
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Obrazek
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Czy listwa za wkurwianie powinna zostać nie pociągnięta do odpowiedzialności karnej czy od razu jakiś medal za recykling takiego scierwa ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Co to za tarantula tam wjechała
ODPOWIEDZ