kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
posrali jsme to
No posrali to strasznie
No posrali to strasznie
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
-
bobsonbejbi
jak sie wskrzesza festiwal gdzie 2/3 uczestników to polaki, a jednoczesnie daje tak chujowy polski lineup + paru headlinerow, którzy juz dawno minęli prime to sie nie dziwię. Ci którzy mieli z sentymentu przyjechać sa juz starzy i niekoniecznie zrezygnują z pensjonatu w rewalu z dzieciakami. Młodych za to za chuj nie bylo czym przyciągnąć. Z cala sympatią do mielona czy atz, to sa jednak słabe wabiki na pokolenie 18-25, czyli te najmocniej zajawione festiwalami.
A na dokładkę ile to festiwali w PL powstało od ostatniego kempa? Jak na sranie, gdzie nie spojrzysz jakis festiwal. na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to. Zamiast tego ma 14 polskich festiwali rapowych/około rapowych, gdzie bedzie mogl inkluzywnie sie bujać do raperow z 2115 w ksywce albo popijać matche ze starbucksa do antysystemowego rapera pro8l3m czy balagana bo oni to tacy buntowniczy sa.
Ja sam czekalem na reaktywację kempa od tych paru lat ale zmiana lokalizacji+slaby lineup+zupełny brak promocji w polskich sm dal mi do zrozumienia ze nie warto. I sie kurwa nie pomyliłem, ale bym sie wkurwił jakbym specjalnie na to urlop wziął i by mi odwołali w ostatniej chwili
A na dokładkę ile to festiwali w PL powstało od ostatniego kempa? Jak na sranie, gdzie nie spojrzysz jakis festiwal. na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to. Zamiast tego ma 14 polskich festiwali rapowych/około rapowych, gdzie bedzie mogl inkluzywnie sie bujać do raperow z 2115 w ksywce albo popijać matche ze starbucksa do antysystemowego rapera pro8l3m czy balagana bo oni to tacy buntowniczy sa.
Ja sam czekalem na reaktywację kempa od tych paru lat ale zmiana lokalizacji+slaby lineup+zupełny brak promocji w polskich sm dal mi do zrozumienia ze nie warto. I sie kurwa nie pomyliłem, ale bym sie wkurwił jakbym specjalnie na to urlop wziął i by mi odwołali w ostatniej chwili
Kurevsko nedobre novinky dla wszystkich, którzy mieli już zorganizowany cały wyjazd żeby zobaczyć duet Numer Raz / Prykson Fisk i przy okazji Freddiego Gibbsa.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- bloooodtrail
nic dodać, nic ująćbobsonbejbi pisze: ↑21 sie 2026, 9:12Spoiler
jak sie wskrzesza festiwal gdzie 2/3 uczestników to polaki, a jednoczesnie daje tak chujowy polski lineup + paru headlinerow, którzy juz dawno minęli prime to sie nie dziwię. Ci którzy mieli z sentymentu przyjechać sa juz starzy i niekoniecznie zrezygnują z pensjonatu w rewalu z dzieciakami. Młodych za to za chuj nie bylo czym przyciągnąć. Z cala sympatią do mielona czy atz, to sa jednak słabe wabiki na pokolenie 18-25, czyli te najmocniej zajawione festiwalami.
bardziej niż komprotmitacja pasuje oszustwo z premedytacją
teoretycznie organizatorzy mogliby coś przyszpońcić na bazie luźnej polityki narkotykowej w ojczyźnie knedliczków, ale nie wiem czy to okuratny tejkbobsonbejbi pisze: ↑21 sie 2026, 9:12 na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to.
Kurwa *i gdzie w tym roku zobaczyć Numera Raza, ale zjebali
-
bobsonbejbi
o ile to nadal by tak działało. Ostatnie dwie edycje wstawiły sie głównie nalotami na kemping i trzepankami przyjezdnych furzuperhero pisze: ↑21 sie 2026, 13:40 bardziej niż komprotmitacja pasuje oszustwo z premedytacją
teoretycznie organizatorzy mogliby coś przyszpońcić na bazie luźnej polityki narkotykowej w ojczyźnie knedliczków, ale nie wiem czy to okuratny tejkbobsonbejbi pisze: ↑21 sie 2026, 9:12 na chuj ma jakis Bożydar z Poznania lat 24, sie pierdolic 10h autem do Czech bo mu kiedyś jakis rondlarz powiedział ze dojebana atmosfera jest mlody, weź sprawdź to.
-
WesolyJozek
kurwa jak w punktbobsonbejbi pisze: ↑21 sie 2026, 9:12 jak sie wskrzesza festiwal gdzie 2/3 uczestników to polaki, a jednoczesnie daje tak chujowy polski lineup + paru headlinerow, którzy juz dawno minęli prime to sie nie dziwię. Ci którzy mieli z sentymentu przyjechać sa juz starzy i niekoniecznie zrezygnują z pensjonatu w rewalu z dzieciakami. Młodych za to za chuj nie bylo czym przyciągnąć. Z cala sympatią do mielona czy atz, to sa jednak słabe wabiki na pokolenie 18-25, czyli te najmocniej zajawione festiwalami.
Nic więcej nie trzeba dodawać. Niby współczucie dla wychujanych w taki sposób, ale profil tych, którzy uznali, że warto się telepać taki kawał dla takiego lineupu, też ciekawy. Z całą sympatią do raperów, ale większość z nich ma fanbase max na kluby i to też raczej te mniejsze
ja myślę że to żona numera raza odwołała jak się dowiedziała że festiwal ma być w piątek a nie w środę
- marmolad_k2
Czy listwa za wkurwianie powinna zostać nie pociągnięta do odpowiedzialności karnej czy od razu jakiś medal za recykling takiego scierwa ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Haczapurjan
Co to za tarantula tam wjechała