Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)
Re: Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)
wybiera się ktoś w piątek na koncert?
dziwki basen i machanie kutasem
Młody Zgred na Olimpiadzie
co za zwrota
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
podbijam zgred potrafi się dobrze wjebać i osobny props dla zwroty winicjusza
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Jest eklektycznie, są krindżowe odpały, dobry balans między starymi i nowymi zawodnikami, fajny mixtape.
skąd CoolP czerpie inspiracje do tworzenia bitów? ten styl jest gdzieś już znany i rozpowszechniony?
poza oceną samego rapu niesamowicie rozpierdalają mnie bity na każdym ćpaj stajlu - czy to jest twór unikatowy na skalę światową czy trend jest znany na zachodzie/wschodzie/piździchowie?
poza oceną samego rapu niesamowicie rozpierdalają mnie bity na każdym ćpaj stajlu - czy to jest twór unikatowy na skalę światową czy trend jest znany na zachodzie/wschodzie/piździchowie?
twoja familia to typy poznane wczoraj
zazdro, mnie już dupsko ściska, że się jednak nie wybieram. jeszcze wczoraj myślałem, że pojadę, ale mam cały kraj do przejechania i jak to mówi klasyk:
przekalkulowałem półtorej w blacie
przekalkulowałem półtorej w blacie
- bloooodtrail
tu nie ma co gadać, tu trzeba słuchać. do zobaczenia w podsumowaniach roku.
- ART
no muzyka im nie przeszkadzala w prowadzeniu koncertu xD najgorszy fanbase na swiecie, duzo cweli na ktorych nie mozna nawet patrzec na scenie, w publice nacpani nastolatkowie bez koszulek, konego brak bo nie lubi koncertow, ćs zawiesza dzialalnosc na 2 lata i wroca na 10lecie lwg, abram najjasniejszy punkt imprezy jak zawsze, piosenki z tego nowego mixtejpu nie uderzaly
ogolnie spoko zabawa
ogolnie spoko zabawa
to teraz trochę mniej żałuję braku udziału w tym show. ale kto by się spodziewał po ćpunach że nie ogarną
byłem ostatni raz na ich koncercie przy okazji złotego strzału i faktycznie na scenie było za dużo ludzi, ale sam koncert był naprawdę okej, kony zagrał też kilka starszych numerów. fanbejs już wtedy był specyficzny.
wygląda na to, że wraz z biegiem czasu zarówno ich muzyka (co raz mniejsza liczba numerów, które mnie interesują na trackliście), jak i koncertowy performens odbijają w nie moim kierunku.
wygląda na to, że wraz z biegiem czasu zarówno ich muzyka (co raz mniejsza liczba numerów, które mnie interesują na trackliście), jak i koncertowy performens odbijają w nie moim kierunku.
nie mogę sprawdzić tej płyty bo słucham w kółko "Byś czuł się właśnie tak" odkąd wyszło
Oczywiście to jest klimat ćpajstajlowski, no i heaters gonna heat'e. I truskulowe głowy będą kręcić głowami, ale jak Załaz rymuje Buka jest / Bukareszt / jak areszt, to jak mam tego nie kochać?
Oczywiście to jest klimat ćpajstajlowski, no i heaters gonna heat'e. I truskulowe głowy będą kręcić głowami, ale jak Załaz rymuje Buka jest / Bukareszt / jak areszt, to jak mam tego nie kochać?
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
Podzielam zdanie, że dobry materiał.
Bardzo mi się podoba zmysł Alicka do muzyki mimo wszystko.
Cały materiał mi się podoba (może z drobnymi wyjątkami na pierwszy odsłuch), ale szczególnie ostatnie cztery utwory zapętlam. To znaczy puszczam od nowa jak się skończy, nie wiem, czy da się na spoti/yt zapętlić cztery kawałki.
Bardzo mi się podoba zmysł Alicka do muzyki mimo wszystko.
Cały materiał mi się podoba (może z drobnymi wyjątkami na pierwszy odsłuch), ale szczególnie ostatnie cztery utwory zapętlam. To znaczy puszczam od nowa jak się skończy, nie wiem, czy da się na spoti/yt zapętlić cztery kawałki.
No najprościej zrobić playlistę na 4 kawałki i ustawić na repeat.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
po kilkudziesięciu odsłuchach materiału śmiało mogę polecić. kilka skipów by się znalazło, ale jako całość przyjemnie wchodzi. na mocny plus feat kornasia, kurwa jak ta bandyterka wjeżdża pięknie. wini kox zwrota o czym już wspominałem, ale nadal jestem pod wrażeniem. damski udział też solidny, takiego damskiego rapu mógłbym słuchać. jak to zazwyczaj bywa w ćs, refreny trzon kawałka, a zwrotki drugi plan. top1 w 2026 na równi z dublin story.
wróciłem po kilku latach sobie też do lata w getcie i dużo straciła ta płyta. słychać mocny przeskok jakościowy pod każdym względem. a jak ktoś tego nie widzi to ma oczy sentymentem zaklejone
wróciłem po kilku latach sobie też do lata w getcie i dużo straciła ta płyta. słychać mocny przeskok jakościowy pod każdym względem. a jak ktoś tego nie widzi to ma oczy sentymentem zaklejone
Wg tego co mowil Cool P na koncercie okolo polowa plyty to stare (okolo 5 lat) kawalki, wiec wcale nie sa duzo nowsze niz LWG, ja tam tego przeskoku jakosci nie widze, na LWG przede wszystkim byly duzo lepsze teksty
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
mi to pierdolenie o starości kawałków podjeżdża fejkiem od początku. jest sporo nawiązań do lwg, ale nie kupuję tej gadki. ja to widzę jako próbę przyciągnięcia uwagi fanów pierwszych rzeczy ćs