Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)
Re: Ćpaj Stajl - Pierdolony mixtape (2026)
wybiera się ktoś w piątek na koncert?
dziwki basen i machanie kutasem
Młody Zgred na Olimpiadzie
co za zwrota
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
podbijam zgred potrafi się dobrze wjebać i osobny props dla zwroty winicjusza
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Jest eklektycznie, są krindżowe odpały, dobry balans między starymi i nowymi zawodnikami, fajny mixtape.
skąd CoolP czerpie inspiracje do tworzenia bitów? ten styl jest gdzieś już znany i rozpowszechniony?
poza oceną samego rapu niesamowicie rozpierdalają mnie bity na każdym ćpaj stajlu - czy to jest twór unikatowy na skalę światową czy trend jest znany na zachodzie/wschodzie/piździchowie?
poza oceną samego rapu niesamowicie rozpierdalają mnie bity na każdym ćpaj stajlu - czy to jest twór unikatowy na skalę światową czy trend jest znany na zachodzie/wschodzie/piździchowie?
twoja familia to typy poznane wczoraj
zazdro, mnie już dupsko ściska, że się jednak nie wybieram. jeszcze wczoraj myślałem, że pojadę, ale mam cały kraj do przejechania i jak to mówi klasyk:
przekalkulowałem półtorej w blacie
przekalkulowałem półtorej w blacie
- bloooodtrail
tu nie ma co gadać, tu trzeba słuchać. do zobaczenia w podsumowaniach roku.
- ART
no muzyka im nie przeszkadzala w prowadzeniu koncertu xD najgorszy fanbase na swiecie, duzo cweli na ktorych nie mozna nawet patrzec na scenie, w publice nacpani nastolatkowie bez koszulek, konego brak bo nie lubi koncertow, ćs zawiesza dzialalnosc na 2 lata i wroca na 10lecie lwg, abram najjasniejszy punkt imprezy jak zawsze, piosenki z tego nowego mixtejpu nie uderzaly
ogolnie spoko zabawa
ogolnie spoko zabawa
to teraz trochę mniej żałuję braku udziału w tym show. ale kto by się spodziewał po ćpunach że nie ogarną
byłem ostatni raz na ich koncercie przy okazji złotego strzału i faktycznie na scenie było za dużo ludzi, ale sam koncert był naprawdę okej, kony zagrał też kilka starszych numerów. fanbejs już wtedy był specyficzny.
wygląda na to, że wraz z biegiem czasu zarówno ich muzyka (co raz mniejsza liczba numerów, które mnie interesują na trackliście), jak i koncertowy performens odbijają w nie moim kierunku.
wygląda na to, że wraz z biegiem czasu zarówno ich muzyka (co raz mniejsza liczba numerów, które mnie interesują na trackliście), jak i koncertowy performens odbijają w nie moim kierunku.