Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
7:0 by dobrze siadło
zmień tego Gradeckiego chłopie, dla jego zdrowia psychicznego tylko i wyłącznie
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Ahahaha on chyba obstawił jakiś overek
Dobre wyniki
Galatasaray sobie na luzie przegrywa z beniaminkiem. Mocni.
Dziś idealnie pasuje
Tamberi co za luz i wgl hmm widać klasę wyżej jak kiedys Anita Włodarczyk
- Korben Dallas
dawać ten finał na 800 m, oby kozacki był
Dodano po 6 minutach 40 sekundach:
ajjj szkoda, z tej trójki to akurat ona mogłaby nie wygrać
Dodano po 6 minutach 40 sekundach:
ajjj szkoda, z tej trójki to akurat ona mogłaby nie wygrać
Anybody else want to negotiate?
Werro
to jest kolosalny rezultat - ale bieg, aż jestem mega zaskoczony że Femke nie miała nic do powiedzenia
to jest kolosalny rezultat - ale bieg, aż jestem mega zaskoczony że Femke nie miała nic do powiedzenia
A gadałem z chłopakami z Radomiaka i wiadomo moimi to jak wchodził wielki mileta to - śmiałem się, że brakuje jeszcze tego, żeby wjebał im bramę, xD Z perspektywy trybun to Gadecki jakieś spokojnie 3 bramki zjebał. Trzymajta się tam w Radomiu z pajacykiem, to już Tobiasz był lepszy. xD I oddzielne
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
u mnie była beka, że Wolski powinien sfg bić na Rajovicia bo prędzej swojaka jebnie niż na dobrą bramkę
ale mimo wszystko nie jestem fanem wygwizdywania go, nieładne zachowanie
a poza tym to chciałbym poznać ideę tej zmiany w bramce Radomiaka. nie przypominam sobie gorszego występu bramkarza przy Ł3, a przecież trochę kasztanów się przez ligę przewinęło. w każdym razie muszą się ogarnąć, bo w takiej dyspozycji jest potencjał na walkę o utrzymanie.
a poza tym to chciałbym poznać ideę tej zmiany w bramce Radomiaka. nie przypominam sobie gorszego występu bramkarza przy Ł3, a przecież trochę kasztanów się przez ligę przewinęło. w każdym razie muszą się ogarnąć, bo w takiej dyspozycji jest potencjał na walkę o utrzymanie.
trójkąt bermudzki wola mokotów
kurde, ja nie przypominam sobie gorszego występu bramkarza ogólnie w ekstraklasie ostatnimi czasy
Cojocaru jeszcze przyjął piątkę od Radomiaka (mocne zachwyty były wtedy nad warchłołami) i wpuścił taką kuriozalną szmatę bodajże z Cravovią, lecz wciąż nie ten poziom hujozy co wczoraj Gradecki
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
no ten występ to był Klebaniuk vibe, imo doslownie do każdej bramki wczoraj straconej można się przyjechać - do niektórych mocniej, do niektórych mniej, no ale zawody pan Bartek rozegrał legendarne