Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
7:0 by dobrze siadło
zmień tego Gradeckiego chłopie, dla jego zdrowia psychicznego tylko i wyłącznie
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Ahahaha on chyba obstawił jakiś overek
Dobre wyniki
Galatasaray sobie na luzie przegrywa z beniaminkiem. Mocni.
Dziś idealnie pasuje
Tamberi co za luz i wgl hmm widać klasę wyżej jak kiedys Anita Włodarczyk
- Korben Dallas
dawać ten finał na 800 m, oby kozacki był
Dodano po 6 minutach 40 sekundach:
ajjj szkoda, z tej trójki to akurat ona mogłaby nie wygrać
Dodano po 6 minutach 40 sekundach:
ajjj szkoda, z tej trójki to akurat ona mogłaby nie wygrać
Anybody else want to negotiate?
Werro
to jest kolosalny rezultat - ale bieg, aż jestem mega zaskoczony że Femke nie miała nic do powiedzenia
to jest kolosalny rezultat - ale bieg, aż jestem mega zaskoczony że Femke nie miała nic do powiedzenia
A gadałem z chłopakami z Radomiaka i wiadomo moimi to jak wchodził wielki mileta to - śmiałem się, że brakuje jeszcze tego, żeby wjebał im bramę, xD Z perspektywy trybun to Gadecki jakieś spokojnie 3 bramki zjebał. Trzymajta się tam w Radomiu z pajacykiem, to już Tobiasz był lepszy. xD I oddzielne
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
u mnie była beka, że Wolski powinien sfg bić na Rajovicia bo prędzej swojaka jebnie niż na dobrą bramkę
ale mimo wszystko nie jestem fanem wygwizdywania go, nieładne zachowanie
a poza tym to chciałbym poznać ideę tej zmiany w bramce Radomiaka. nie przypominam sobie gorszego występu bramkarza przy Ł3, a przecież trochę kasztanów się przez ligę przewinęło. w każdym razie muszą się ogarnąć, bo w takiej dyspozycji jest potencjał na walkę o utrzymanie.
a poza tym to chciałbym poznać ideę tej zmiany w bramce Radomiaka. nie przypominam sobie gorszego występu bramkarza przy Ł3, a przecież trochę kasztanów się przez ligę przewinęło. w każdym razie muszą się ogarnąć, bo w takiej dyspozycji jest potencjał na walkę o utrzymanie.
trójkąt bermudzki wola mokotów
kurde, ja nie przypominam sobie gorszego występu bramkarza ogólnie w ekstraklasie ostatnimi czasy
Cojocaru jeszcze przyjął piątkę od Radomiaka (mocne zachwyty były wtedy nad warchłołami) i wpuścił taką kuriozalną szmatę bodajże z Cravovią, lecz wciąż nie ten poziom hujozy co wczoraj Gradecki
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
no ten występ to był Klebaniuk vibe, imo doslownie do każdej bramki wczoraj straconej można się przyjechać - do niektórych mocniej, do niektórych mniej, no ale zawody pan Bartek rozegrał legendarne
będzie uwierało, tym bardziej, że nie doczeka się już raczej swojego redemption arcu w Radomiu
to jednak z Koroną było, pardon, Wujo potwierdzi
Spoiler
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
panu Bartkowi trzeba oddać, że trzymał po prostu poziom, bez radykalnego błędu godnego tiktokow i kompilacji na YT, ale za to konsekwentna praca od pierwszej do ostatniej minuty
pojebane jak Papszun pasuje do Legii, ciekawe czy do kadry też by tak się wcisnął
pojebane jak Papszun pasuje do Legii, ciekawe czy do kadry też by tak się wcisnął
ciekawe co na to Bruno Baltazar
ps. trener Kaczmarek wyglądał na bardzo zmęczonego podczas tej rozmowy, oczy podkrążone, prawie jak podbite, Radomsko już wyssało z niego duszę
ps. trener Kaczmarek wyglądał na bardzo zmęczonego podczas tej rozmowy, oczy podkrążone, prawie jak podbite, Radomsko już wyssało z niego duszę
Ostatnio zmieniony 15 sie 2026, 13:50 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan