Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
te transfery miedzy top6 to jakas pralnia pieniedzy od paru lat
to jakies dobre źródło? łączyć odpad z Chelsea z Arsenalem zawsze warto xd
ogólnie to nie chce go bo wolałbym jakiegoś kota, ale tak szczerze to gorszy niz Martinelli to nie bedzie (1 bramka w sezonie ligowym przypominam)
ogólnie to nie chce go bo wolałbym jakiegoś kota, ale tak szczerze to gorszy niz Martinelli to nie bedzie (1 bramka w sezonie ligowym przypominam)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
że chłopak trafi do Forest akurat to bym w życiu nie wytypowałNottingham Forest potwierdziło transfer z udziałem Ousmane'a Diomande. Iworyjczyk przeniósł się na City Ground za 40 milionów euro.
Kochałem go kiedys, ale prosze niech to sie wydarzy. Tylko nie ten Neto na zastepstwo też proszeArsenal wants to sell Martinelli and is looking for interested parties in a deal worth around 50 million euros. Sources close to the talks have revealed that Turkish clubs have shown a willingness to match the price Arsenal is asking" -Bruno Andrade from ESPN (Tier 1 Brazil)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Hmmm wydaje mi się że tanio jak za tego cwela
idealne miejsce dla tego psa
A Spence do interu prawie deal done, trochę sie sypie defensywa popularnych kogucików
Xavi trenerem Holendrów
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Ferran w PSG za 50 baniek, props Deco
Reijnders do Arabów, szybko się wypisał z poważnego futbolu
Reijnders do Arabów, szybko się wypisał z poważnego futbolu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
City zaraz narucha tego hajsu na Enzo, bo tu Reijnders, tu Savinho, tu Rodri i będzie na luzie, chociaż Chelsea niby daje im ultimatum do jutra, że albo 120 albo zostaje.
Co do Spurs i taka mają Porro - van Hecke, Senesi - van de Ven plus Robertson czy Udogie więc wygląda to całkiem sensownie tam. Ogólnie jestem bardzo ciekawy, bo de Zerbi wziął sobie idealnych stoperów do swojego grania, obaj najwięcej w zeszłym sezonie wprowadzali piłek ze wszystkich ŚO ligi
No i ten
Co do Spurs i taka mają Porro - van Hecke, Senesi - van de Ven plus Robertson czy Udogie więc wygląda to całkiem sensownie tam. Ogólnie jestem bardzo ciekawy, bo de Zerbi wziął sobie idealnych stoperów do swojego grania, obaj najwięcej w zeszłym sezonie wprowadzali piłek ze wszystkich ŚO ligi
No i ten