Może obniży pensję ale chce bonus za przedłużenie którego gracze przedłużający kontrakty nie dostają i o to się rozbija sprawa
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
głównie to chyba rozchodzi sie o to ze Real ma 80% do wizerunku i z tego potężna kasa jest, Arsenal chyba oddaje 100% zawodnikowi
70+10 za Bruno jak dla mnie props w chuj
70+10 za Bruno jak dla mnie props w chuj
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
coś się ruszyło w końcu, RKM drogo, nieźle nas wyruchalo PSG, ten Alajbegovic podobno kocur, nie widzialem go w akcji poza skrótami ale wygląda na papierze obiecująco
Dodano po 1 dniu 1 godzinie 29 minutach 55 sekundach:
czyli odpuścili Lucumiego
@potter @Cz4rny1337 dobry ten murzynek?
Solidny, mi go trochę szkoda, bo wychowanek czyli zapewniał ten status, który trzeba, nigdy nie marudził nawet wtedy jak klub źle go traktował i w Chelsea jest sporo słabszych ogniw na środku obrony. Ale trzeba też zarabiać i za takie pieniądze warto było, zwłaszcza że raczej by nie grał u Xabiego. Nie wiem jak gra Como czy trzeba dużo grać wprowadzeniem, bo on raczej długie piłki ma na dobrym poziomie, plus lepiej jakby grali nisko w obronie, bo pełno było takich akcji że jak rywal ma kontrę to on i Tosin zazwyczaj glupieli.
Dodano po 21 godzinach 57 minutach 32 sekundach:
Błagam!!
Dodano po 21 godzinach 57 minutach 32 sekundach:
Błagam!!
Siema Arsenal kupi może tego winiczusa?
confused_nick_young.gif
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Tylko, że w jego wieku Robercik przyszedł do Barcelony.
Kiedy oni w końcu dopną tego Diomande w Realu kurwencka.
Nie dość że przyjdzie murzyn z lipska z lewymi papierami to jeszcze Vinicius chyba zostanie 
Jak prawdziwy polski raper vini usunął fo
Dodano po 58 sekundach:
Jak prawdziwy polski raper vini usunął orawilnie fotki z profilu i zaraz stopnie wielkie info że zostaje i kocha Real Madryt (bo jednak się ugięli i dali więcej kasy)
Oczywiście chciałbym żeby został sprzedany gdziekolwiek ale niestety tak się raczej nie stanie sademoji.jpg
Dodano po 58 sekundach:
Jak prawdziwy polski raper vini usunął orawilnie fotki z profilu i zaraz stopnie wielkie info że zostaje i kocha Real Madryt (bo jednak się ugięli i dali więcej kasy)
Oczywiście chciałbym żeby został sprzedany gdziekolwiek ale niestety tak się raczej nie stanie sademoji.jpg
rip Vini w Arsenalu [25/07/2026 - 06/08/2026]
wychodzi że na 99% podpisze
wychodzi że na 99% podpisze
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
W końcu Diomande sfinalizowali. A Rodriego podkradnie Barcelona.
Ale Real opluty - więcej szybkich murzynow i jeszcze mniej iq w środku pola, najbardziej potrzebny transfer od lat i Barcelona przychodzi jak po swoje w ciągu 1 dnia XD
i bardzo dobrze
i bardzo dobrze
@travis1 ty chyba nie do końca ogarniasz co tam się wydarzyło
to jest pierwsze okienko od lat, które śledzę i saga z winicjuszem to już w ogóle jakiś kosmos że poważni dziennikarze podawali newsy że Arsenal ma cokolwiek do gadania i nęcą jasona derulo
to jest pierwsze okienko od lat, które śledzę i saga z winicjuszem to już w ogóle jakiś kosmos że poważni dziennikarze podawali newsy że Arsenal ma cokolwiek do gadania i nęcą jasona derulo
yer a wizard, Harry
a co się wydarzyło - od tygodnia wyskakiwało z średnia co najmniej 10 postów na dzien na twitterze los galacticos że Rodri zaklepany, Rodri marzyl o grze w Realu Madryt, Rodri będzie grał z 16 stka Barcelona wyłożyła 20 mln euro na pensje i w ciągu dnia Rodri zagra w Barcelonie jednak
a Real wykłada ile 120 mln czy tam ileś na gościa po jednym sezonie a pomoc nadal pełna ananasów że piłka do tych nawet szybkich sprawnych murzynow nie dojdzie żeby sobie klepali ale to ich sprawa ale jestem ciekaw czemu tak nagle w ciągu jednego dnia zmiana o 180 stopni
a Real wykłada ile 120 mln czy tam ileś na gościa po jednym sezonie a pomoc nadal pełna ananasów że piłka do tych nawet szybkich sprawnych murzynow nie dojdzie żeby sobie klepali ale to ich sprawa ale jestem ciekaw czemu tak nagle w ciągu jednego dnia zmiana o 180 stopni
Też bym wolał pozbyć się Viniego, a zdobyć Rodriego. Ale chuj, Mourinho twierdzi, że Real ma tę pozycję obsadzoną. xD
nie śledzę sagi z vinim- kto jest teoretycznie w grze? jest wgl jakiś europejski klub który realnie byłby w stanie spełnić wymagania finansowe realu i viniciusa + chciał wgl tyle wyrzucić na pojedyńczego, problematycznego zawodnika? bo zakładam że brazylijczyk nie jest jeszcze zainteresowany emeryturą u arabów *o ile tam jeszcze ten football-washing będzie obowiązywał po problemach z iranem.