NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- genocidegeneral
Re: NBA
te ziomki co tam się zgłosili to jakieś kozaki czy przeciętniaki?
ja czytałem jedynie o kanterze freedomie chyba nikt inny nie puścił pary do neta ? a freedom w nba średniak zreszta on już chyba nie gra zawodowo w kosza tylko bawi się w tego typu performensy
Dodano po 1 minucie 51 sekundach:
aha net jeszcze mówi o royce white który znany był w nba jedynie z tego ze bal się latac samolotem i przez to nie zrobił kariery
ogólnie semi-swiry się angażuja w te poddymianie publiki, nikt poważny
Dodano po 1 minucie 51 sekundach:
aha net jeszcze mówi o royce white który znany był w nba jedynie z tego ze bal się latac samolotem i przez to nie zrobił kariery
ogólnie semi-swiry się angażuja w te poddymianie publiki, nikt poważny
#freefromage
o jezu poczułem się staro
nieprawdopodobne miał pierdolniecie w nogach i motorek w dupie, jak nikt inny. one man army niekwestionowane hall of fame i myśle z czasem większe docenienie, szkoda
nieprawdopodobne miał pierdolniecie w nogach i motorek w dupie, jak nikt inny. one man army niekwestionowane hall of fame i myśle z czasem większe docenienie, szkoda
#freefromage
Zapamiętam z sezonu na triple double i klipów z drugiej połowy sezonu jak ziomki z drużyny już tak ostentacyjnie zostawiały mu zbiórki. Koniec kariery przykry jak u każdego podróżnika zwiedzającego USA na umowach jednorocznych.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
najbardziej kuriozalny mvp w historii, myślę że z czasem coraz większe uświadomienie sobie jak bardzo przeceniany
ale oczywiście szkoda, że kończy i nie popyka gdzieś jako roles na 15 minut i 6 ppg
ale oczywiście szkoda, że kończy i nie popyka gdzieś jako roles na 15 minut i 6 ppg
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
czy ja wiem, wiem ze w Kings, ale jednak robił 15-5-6 jako gracz s5 i ani go nie rozjebaly kontuzje, ani nie grzał ławy w oczekiwaniu na pierścień moim zdaniem całkiem sensowny moment na zakończenie kariery na swoich zasadach tym bardziej ze w tej lidze kontrakt weterana nadal dostaje deandre jordan czy taj gibson to westbrook tez spokojnie by się jeszcze gdzie zalapał żeby przytatusiowac rookies którzy wchodzą do ligi i dobić do year20
dziś do snu
dziś do snu
#freefromage
No a nie było właśnie tak, że on zdążył już nie dostać przedłużenia od kilku ekip, z kilkoma nie chce grać bo ma jakieś zaszłości z tamtejszymi ludźmi, więc finalnie to że "gdzieś" by się załapał nie było tak oczywiste i skończył karierę bez proszenia się o jeden rok w dosłownie najhujowszej franczyzie w lidze?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Obstawiam, że czekał na ofertę contandera, ale po co contanderowi minusowy Westbrook.
Jedna z najjaśniejszych gwiazd poprzedniej ery. Czy ovetrated ? Pewnie tak, ale lubiłem goscia, potrafil zagrać z tzw. Pierdolnieciem. Często to pierdolniecie bardziej przeszkadzało potem w play offach, i z tego beka, ale gosc jest HOF na bank
Jedna z najjaśniejszych gwiazd poprzedniej ery. Czy ovetrated ? Pewnie tak, ale lubiłem goscia, potrafil zagrać z tzw. Pierdolnieciem. Często to pierdolniecie bardziej przeszkadzało potem w play offach, i z tego beka, ale gosc jest HOF na bank
btw skład w którymś 2k westbrook-sefolosha-durant-ibaka-perkins i harden z ławki dziesiątki przecioranych godzin rip lata młodości
@SWN możesz mieć racje, nie pamietam do końca szczegółow czy rw0 miał z kimś kose na pewno kontrakt z kings podpisał stosunkowo późno w zeszłym sezonie - czy jesienia znowu dostałby minimum od jakiegoś miami? nie wiem, insides pewnie dostawał różne
glownie miałem na myśli to, ze moim zdaniem końcówka kariery nie była przykra, był zdrowy, grał, robił liczby, mimo wszyskto byl jednym z niewielu pozytywów sezonu kings, oczywiście był post prime, ale nadal luźno był tam grajek na poziomie nba chociażby żeby w środku sezonu w przykrym meczu b2b wejść z ławki i pociągnąć jakiś run
@SWN możesz mieć racje, nie pamietam do końca szczegółow czy rw0 miał z kimś kose na pewno kontrakt z kings podpisał stosunkowo późno w zeszłym sezonie - czy jesienia znowu dostałby minimum od jakiegoś miami? nie wiem, insides pewnie dostawał różne
glownie miałem na myśli to, ze moim zdaniem końcówka kariery nie była przykra, był zdrowy, grał, robił liczby, mimo wszyskto byl jednym z niewielu pozytywów sezonu kings, oczywiście był post prime, ale nadal luźno był tam grajek na poziomie nba chociażby żeby w środku sezonu w przykrym meczu b2b wejść z ławki i pociągnąć jakiś run
#freefromage
- zemsta1camzata
- zemsta1camzata
tak właśnie było, bo jedyne oferty jakie miał to z kings i wizards, więc uznał że wyjebane w nichSWN pisze: ↑wczoraj, 21:31No a nie było właśnie tak, że on zdążył już nie dostać przedłużenia od kilku ekip, z kilkoma nie chce grać bo ma jakieś zaszłości z tamtejszymi ludźmi, więc finalnie to że "gdzieś" by się załapał nie było tak oczywiste i skończył karierę bez proszenia się o jeden rok w dosłownie najhujowszej franczyzie w lidze?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Skumaj ziomuś, jestem zerem jak w Oklahomie Westbrook
<symetrysta mode on> wydaje mi się, że Westbrook przez jego fanów jest overhyped a przez jego hejterów overhated <symetrysta mode off
<symetrysta mode on> wydaje mi się, że Westbrook przez jego fanów jest overhyped a przez jego hejterów overhated <symetrysta mode off
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
a pamiętacie czasy kiedy się ubierał jak bieda ru paul

hehe co on wtedy odpierdalał, aż się czekało jaki russell pierdolnie outfit przed meczem jak kiedyś jaki rodman będzie miał kolor włosów

hehe co on wtedy odpierdalał, aż się czekało jaki russell pierdolnie outfit przed meczem jak kiedyś jaki rodman będzie miał kolor włosów
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Dorzucam jeszcze honorable mention, bo przypomniało mi się jak oglądałem All Star Game w Toronto, gdzie zawodników prezentował oczywiście Drake i każdy łącznie Kawhim Leonardem podbił do niego zbić pionę czy tam zrobić jakąś cieszynkę, a Russ wyszedł z tunelu, zatańczył jakiś kurwa taniec Fortnite i osrał Drake'a patrząc mu w oczy, chuj wie czemu zostało mi to w pamięci