NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Mizter

Re: NBA

Post autor: Mizter »

dawaj enes więcej contentu kibicuje temu pomysłowi, w sam raz na sierpniowe nudy
🌴 boze chroń Króla Latino 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

:lol:

te ziomki co tam się zgłosili to jakieś kozaki czy przeciętniaki?
Awatar użytkownika
Mizter

ja czytałem jedynie o kanterze freedomie chyba nikt inny nie puścił pary do neta ? a freedom w nba średniak zreszta on już chyba nie gra zawodowo w kosza tylko bawi się w tego typu performensy

Dodano po 1 minucie 51 sekundach:
aha net jeszcze mówi o royce white który znany był w nba jedynie z tego ze bal się latac samolotem i przez to nie zrobił kariery

ogólnie semi-swiry się angażuja w te poddymianie publiki, nikt poważny

#freefromage
Mider

Post autor: Mider »

ale chujnia, ekipa od Dodgersów nie zdążyła się nawet rozkręcić
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Westbrook kończy kariere
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Mizter

o jezu poczułem się staro

nieprawdopodobne miał pierdolniecie w nogach i motorek w dupie, jak nikt inny. one man army niekwestionowane hall of fame i myśle z czasem większe docenienie, szkoda

#freefromage
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Mr triple double
Ostatnio zmieniony 12 sie 2026, 21:09 przez Malloy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Zapamiętam z sezonu na triple double i klipów z drugiej połowy sezonu jak ziomki z drużyny już tak ostentacyjnie zostawiały mu zbiórki. Koniec kariery przykry jak u każdego podróżnika zwiedzającego USA na umowach jednorocznych.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

najbardziej kuriozalny mvp w historii, myślę że z czasem coraz większe uświadomienie sobie jak bardzo przeceniany

ale oczywiście szkoda, że kończy i nie popyka gdzieś jako roles na 15 minut i 6 ppg
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
Mizter

czy ja wiem, wiem ze w Kings, ale jednak robił 15-5-6 jako gracz s5 i ani go nie rozjebaly kontuzje, ani nie grzał ławy w oczekiwaniu na pierścień moim zdaniem całkiem sensowny moment na zakończenie kariery na swoich zasadach tym bardziej ze w tej lidze kontrakt weterana nadal dostaje deandre jordan czy taj gibson to westbrook tez spokojnie by się jeszcze gdzie zalapał żeby przytatusiowac rookies którzy wchodzą do ligi i dobić do year20

dziś do snu

#freefromage
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Mizter pisze: wczoraj, 21:21 westbrook tez spokojnie by się jeszcze gdzie zalapał
No a nie było właśnie tak, że on zdążył już nie dostać przedłużenia od kilku ekip, z kilkoma nie chce grać bo ma jakieś zaszłości z tamtejszymi ludźmi, więc finalnie to że "gdzieś" by się załapał nie było tak oczywiste i skończył karierę bez proszenia się o jeden rok w dosłownie najhujowszej franczyzie w lidze?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Obstawiam, że czekał na ofertę contandera, ale po co contanderowi minusowy Westbrook.
Jedna z najjaśniejszych gwiazd poprzedniej ery. Czy ovetrated ? Pewnie tak, ale lubiłem goscia, potrafil zagrać z tzw. Pierdolnieciem. Często to pierdolniecie bardziej przeszkadzało potem w play offach, i z tego beka, ale gosc jest HOF na bank
Awatar użytkownika
Mizter

btw skład w którymś 2k westbrook-sefolosha-durant-ibaka-perkins i harden z ławki dziesiątki przecioranych godzin rip lata młodości

@SWN możesz mieć racje, nie pamietam do końca szczegółow czy rw0 miał z kimś kose na pewno kontrakt z kings podpisał stosunkowo późno w zeszłym sezonie - czy jesienia znowu dostałby minimum od jakiegoś miami? nie wiem, insides pewnie dostawał różne

glownie miałem na myśli to, ze moim zdaniem końcówka kariery nie była przykra, był zdrowy, grał, robił liczby, mimo wszyskto byl jednym z niewielu pozytywów sezonu kings, oczywiście był post prime, ale nadal luźno był tam grajek na poziomie nba chociażby żeby w środku sezonu w przykrym meczu b2b wejść z ławki i pociągnąć jakiś run

#freefromage
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Mizter pisze: wczoraj, 21:46 btw skład w którymś 2k westbrook-sefolosha-durant-ibaka-perkins i harden z ławki dziesiątki przecioranych godzin rip lata młodości
nba 2k12 oczywiście
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Ja się nie znam, ale tak czysto wizualnie, to po po obejrzeniu 2 minut z tego filmiku co Mizter wrzucił, to najlepszy gracz jakiego widziałem w życiu.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

SWN pisze: wczoraj, 21:31
Mizter pisze: wczoraj, 21:21 westbrook tez spokojnie by się jeszcze gdzie zalapał
No a nie było właśnie tak, że on zdążył już nie dostać przedłużenia od kilku ekip, z kilkoma nie chce grać bo ma jakieś zaszłości z tamtejszymi ludźmi, więc finalnie to że "gdzieś" by się załapał nie było tak oczywiste i skończył karierę bez proszenia się o jeden rok w dosłownie najhujowszej franczyzie w lidze?
tak właśnie było, bo jedyne oferty jakie miał to z kings i wizards, więc uznał że wyjebane w nich
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Skumaj ziomuś, jestem zerem jak w Oklahomie Westbrook

<symetrysta mode on> wydaje mi się, że Westbrook przez jego fanów jest overhyped a przez jego hejterów overhated <symetrysta mode off
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

a pamiętacie czasy kiedy się ubierał jak bieda ru paul

Obrazek

hehe co on wtedy odpierdalał, aż się czekało jaki russell pierdolnie outfit przed meczem jak kiedyś jaki rodman będzie miał kolor włosów
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

SWN pisze: wczoraj, 21:08 Zapamiętam z sezonu na triple double
Dorzucam jeszcze honorable mention, bo przypomniało mi się jak oglądałem All Star Game w Toronto, gdzie zawodników prezentował oczywiście Drake i każdy łącznie Kawhim Leonardem podbił do niego zbić pionę czy tam zrobić jakąś cieszynkę, a Russ wyszedł z tunelu, zatańczył jakiś kurwa taniec Fortnite i osrał Drake'a patrząc mu w oczy, chuj wie czemu zostało mi to w pamięci :lol:

ODPOWIEDZ