homoseksualny* i bakterie kałowe też mocny tekst xD ale ogólnie gpsiak dał słowa prawdy, tzw. prawdziwy przekaz
Belmondo
Re: Belmondo
Kartky gdyby nie rap to by obecnie już chyba wylądował na profilu instagramowym silesian_trap
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
W Polsce i w Europie nie ma kokainy, stąd też schizy u Młodego G z wiadomych powodów. Miód nie ma zapachu. Jakby w Peru spróbował 97% to by go w 8 sekund z butów wyjebało.
Światem kręcą pieniądze
-
WesolyJozek
Nie no zakładam, że dla jakichs aktorów, epsztajnów i innych zydow kokaina sie znajdzie, ale nie dla jakiegos cpunka z Gdyni
Chyba odpad, bo prawdziwa jest w Ameryce Południowej
Światem kręcą pieniądze
-
WesolyJozek
Nie no zakładam ze jednak jakas prawdziwa tu dociera. Skoro przez europejskie granice przedostaja sie tysiace murzynow to torba z kokaina pewnie tez sie przecisnie
Lubie to pierdolenie, jak wiadomo kartele najlepszy towar puszczają na Peru i Wenezuele, ale w brudnej i ubogiej Europie, jest gowno samo bo białasy i tak wszystko wciągną, tak jest
mordo on wie co mówi- oglądał ślepnąc od świateł, film dokumentlny z vice na jutubie i czytał posty na forum hiphopowym
na cebuli da sie kupic kokaine w miare czysta, a znany cpun belmondo mialby nie miec jakiegokolwiek kontaktu?
Po tylu razach no to była to nic innego jak psychoza kokainowa
Światem kręcą pieniądze
Kokaina nie istnieje nawet daliście się oszukać na na el żydowskie sztuczki