homoseksualny* i bakterie kałowe też mocny tekst xD ale ogólnie gpsiak dał słowa prawdy, tzw. prawdziwy przekaz
Belmondo
Re: Belmondo
nie mów nic nikomu
chyba się nie dygasz?
chyba się nie dygasz?
Kartky gdyby nie rap to by obecnie już chyba wylądował na profilu instagramowym silesian_trap
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
W Polsce i w Europie nie ma kokainy, stąd też schizy u Młodego G z wiadomych powodów. Miód nie ma zapachu. Jakby w Peru spróbował 97% to by go w 8 sekund z butów wyjebało.
Światem kręcą pieniądze
-
WesolyJozek
Nie no zakładam, że dla jakichs aktorów, epsztajnów i innych zydow kokaina sie znajdzie, ale nie dla jakiegos cpunka z Gdyni
Chyba odpad, bo prawdziwa jest w Ameryce Południowej
Światem kręcą pieniądze
-
WesolyJozek
Nie no zakładam ze jednak jakas prawdziwa tu dociera. Skoro przez europejskie granice przedostaja sie tysiace murzynow to torba z kokaina pewnie tez sie przecisnie
Lubie to pierdolenie, jak wiadomo kartele najlepszy towar puszczają na Peru i Wenezuele, ale w brudnej i ubogiej Europie, jest gowno samo bo białasy i tak wszystko wciągną, tak jest
mordo on wie co mówi- oglądał ślepnąc od świateł, film dokumentlny z vice na jutubie i czytał posty na forum hiphopowym
na cebuli da sie kupic kokaine w miare czysta, a znany cpun belmondo mialby nie miec jakiegokolwiek kontaktu?
Po tylu razach no to była to nic innego jak psychoza kokainowa
Światem kręcą pieniądze
Kokaina nie istnieje nawet daliście się oszukać na na el żydowskie sztuczki
- TooMuchSmoke
Co to za pierdolenie z tym mitycznym, nieosiągalnym koksem
oczywiście ze jest dostępna w dużych miastach bez większego problemu, już o dark necie nie wspominając, a to ze jest tasowana i ma niską czystość to tez wynika z jej kurewsko ogromnej mocy i nawet ochrzczona potrafi wypierdolic z kapci. Wystarczy raz zajebac chrzanu i mateusza żeby w przyszłości bez problemu rozróżnić jedno od drugiego. Tony kokainy są przemycane do europy rok w rok, to wy myslicie ze co się z nią dzieje? Zostaje poddana magicznej syntezie i jest przerabiana na kryształ? xD I żadni kurwa celebryci czy prawnicy, czy inne elity, przecież na wieczorach kawalerskich czy innych tego typu spendach prawie zawsze ktoś ogarnia kokosa. Jakby ktoś gonił po 300-400 zł za torbę i dawał ketony to szybko by się jego kariera skończyła xd
50 euro za koks to max cena jaką powinno się płacić
na zachodzie wszystko tańsze
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Bo u nas państwo dociska przedsiębiorców i wykańcza male biznesy zusem oraz składka zdrowotna
To nie jest problem z tym że nie da się czystego towaru przemycić. Po prostu jak możesz x% towaru zamienić na wypełniacz albo syntetyczne gówno, które kosztuje grosze to czemu tego nie robić jak nikt poza laboratorium się nie ogarnie. Do tego ilość rąk przez które to przechodzi i każdy może coś dorzucić żeby więcej zarobić. Potem jak kogoś psy zgarną i dają towar do labu to się okazuje że tam pół tablicy Mendelejewa w środku jest
36:30 czy pan Tata (honorowy członek Mobbyn) nagle wyjechał ze spiskową teorią o tym że literka "S" w "HTTPS" oznacza jakiś mityczny byt "Spektrum" w Ameryce do którego spływają dane z całego świata?marmolad_k2 pisze: ↑08 sie 2026, 19:56 Kisnę z momentu, w którym zaczyna nagle gadać o zamku w Malborku.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Pan Tata w ogóle mocny zawodnik, pogadankę z synem w sztosie rozpoczyna od "to ja skoczę po piwko" 
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike