Sokół
-
WesolyJozek
Re: Sokół
AI pisze bardziej ludzko xd . A pani Martyna zarabia pewnie na wymyslaniu w korpo takich pierdol wielokrotnie więcej niż jakiś policjant czy inny facet pracujacy w gazowniENKLAWA powstała po to, by tworzyć przestrzeń dla muzyki, która rodzi się bez presji i pośpiechu. Każdy z tegorocznych artystów interpretuje ideę „Łap chwile” na swój własny sposób. Sokół pokazuje, że nawet miasto może stać się miejscem odpoczynku i autentycznych spotkań – mówi Martyna Czajkowska, Brand Managerka marki Lech.
bez przesady, akurat na miejsce pani Martyny jest 1000 chetnych, takim martynom sie placi niewiele ponad minimalnaWesolyJozek pisze: ↑wczoraj, 15:26 AI pisze bardziej ludzko xd . A pani Martyna zarabia pewnie na wymyslaniu w korpo takich pierdol wielokrotnie więcej niż jakiś policjant czy inny facet pracujacy w gazowni
- marmolad_k2
- starydobryhiphop
Nie jest chyba za dobrze jak pomyślałem że to jakiś bekowy mem ten obrazek
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
- yungXpaproch
numer chujowy ale zobaczcie te koszulki, mój braciszek zrobil

https://prosto.com/t-shirt-twoje-lzy-white-38653
Spoiler

I pierdoliłeś coś że za droga PROSTO bluza koszulka? Nie kupuj jej, ona nie jest dla lamusa
195,00 zł za t-shirt drodzy Państwo
195,00 zł za t-shirt drodzy Państwo
ale płacąc taką cenę możesz przynajmniej pokazać, udowodnić innym, że nie potrzebujesz niczego nikomu udowadniaćT-shirt Twoje Łzy to męska koszulka Prosto przygotowana z okazji premiery singla "Pogwarzymy" Sokoła w ramach projektu Enklawa. Grafika jest parafrazą wersu:
"Twoje łzy lecą mi na koszulkę Prosto / Przytulam Mordo, mocno."
To limitowany projekt dla tych, którzy robią swoje i nie potrzebują niczego nikomu udowadniać. Koszulka ma oversize'owy krój oraz została uszyta z bawełny o gramaturze 220 g/m², dzięki czemu dobrze układa się na sylwetce i zachowuje swój kształt podczas użytkowania. Charakterystyczny, podwyższony kołnierz podkreśla jej nowoczesny fason.
Na froncie znajduje się grafika inspirowana tekstem utworu, natomiast z tyłu, na karku, umieszczono subtelny detal graficzny. Nadruk wykonano w technologii waterprint, zapewniającej miękkie wykończenie i wysoki komfort noszenia.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- yungXpaproch
oczywiście 190zl za teesa nie polecam kupować. tym bardziej jeśli koszulka to reference do gownianego numeru
Krówki tylko u Knapa !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ostatnie ~15 lat (czy może więcej?) Sokola w pigułce, robi swoje i nie potrzebuje niczego nikomu udowadniać, ale czuje wielką potrzebę rapowania o tym, że robi swoje i nie potrzebuje niczego nikomu udowadniać, toteż próbuje coś udowadniać xDTo limitowany projekt dla tych, którzy robią swoje i nie potrzebują niczego nikomu udowadniać
to chyba na tym polega bycie hybrydom

-
WesolyJozek
Zakupem udowadniaja że sa debilamiTo limitowany projekt dla tych, którzy robią swoje i nie potrzebują niczego nikomu udowadniać.
- starydobryhiphop
Kurwa zatrzymajcie te karuzele
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
A na poważnie koszulka całe to słowne opakowanie i postać sokoła zdaje się być do 30+ jak nie 40+ i ktoś się na ten marketing jeszcze łapie? Bo nie umiem sobie tego wyobrazić może poza kupowaniem tego przez dzieciaki co łykają jeszcze jak pelikany takie gadki
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
A na poważnie koszulka całe to słowne opakowanie i postać sokoła zdaje się być do 30+ jak nie 40+ i ktoś się na ten marketing jeszcze łapie? Bo nie umiem sobie tego wyobrazić może poza kupowaniem tego przez dzieciaki co łykają jeszcze jak pelikany takie gadki
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!