Sokół
-
WesolyJozek
Re: Sokół
AI pisze bardziej ludzko xd . A pani Martyna zarabia pewnie na wymyslaniu w korpo takich pierdol wielokrotnie więcej niż jakiś policjant czy inny facet pracujacy w gazowniENKLAWA powstała po to, by tworzyć przestrzeń dla muzyki, która rodzi się bez presji i pośpiechu. Każdy z tegorocznych artystów interpretuje ideę „Łap chwile” na swój własny sposób. Sokół pokazuje, że nawet miasto może stać się miejscem odpoczynku i autentycznych spotkań – mówi Martyna Czajkowska, Brand Managerka marki Lech.
bez przesady, akurat na miejsce pani Martyny jest 1000 chetnych, takim martynom sie placi niewiele ponad minimalnaWesolyJozek pisze: ↑dzisiaj, 15:26 AI pisze bardziej ludzko xd . A pani Martyna zarabia pewnie na wymyslaniu w korpo takich pierdol wielokrotnie więcej niż jakiś policjant czy inny facet pracujacy w gazowni
- marmolad_k2
- starydobryhiphop
Nie jest chyba za dobrze jak pomyślałem że to jakiś bekowy mem ten obrazek
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
- yungXpaproch
numer chujowy ale zobaczcie te koszulki, mój braciszek zrobil

https://prosto.com/t-shirt-twoje-lzy-white-38653
Spoiler

I pierdoliłeś coś że za droga PROSTO bluza koszulka? Nie kupuj jej, ona nie jest dla lamusa
195,00 zł za t-shirt drodzy Państwo
195,00 zł za t-shirt drodzy Państwo
ale płacąc taką cenę możesz przynajmniej pokazać, udowodnić innym, że nie potrzebujesz niczego nikomu udowadniaćT-shirt Twoje Łzy to męska koszulka Prosto przygotowana z okazji premiery singla "Pogwarzymy" Sokoła w ramach projektu Enklawa. Grafika jest parafrazą wersu:
"Twoje łzy lecą mi na koszulkę Prosto / Przytulam Mordo, mocno."
To limitowany projekt dla tych, którzy robią swoje i nie potrzebują niczego nikomu udowadniać. Koszulka ma oversize'owy krój oraz została uszyta z bawełny o gramaturze 220 g/m², dzięki czemu dobrze układa się na sylwetce i zachowuje swój kształt podczas użytkowania. Charakterystyczny, podwyższony kołnierz podkreśla jej nowoczesny fason.
Na froncie znajduje się grafika inspirowana tekstem utworu, natomiast z tyłu, na karku, umieszczono subtelny detal graficzny. Nadruk wykonano w technologii waterprint, zapewniającej miękkie wykończenie i wysoki komfort noszenia.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- yungXpaproch
oczywiście 190zl za teesa nie polecam kupować. tym bardziej jeśli koszulka to reference do gownianego numeru
Krówki tylko u Knapa !
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia