chaya pisze: ↑wczoraj, 13:00
Dla mnie też żenada. I to szoł prezydenckie i ten stanowski, i ten wystep Eldo. W ogóle dochodzi do tego bosak i Eldoką teraz będzie wycierał gębę.
Nie zesraj się xD . Po prostu nie twoja opcja polityczna, więc się splakales
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
gods bidness pisze: ↑wczoraj, 13:14
Trochę zapomniałem o tym movemencie, ale mi dzisiaj twitter przypomniał.
Koks Wodka Dziwki WOJTEK SOKOL to przeciez lepszy wjazd w bit niż cała dyskografia jaszczompa
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
chaya pisze: ↑wczoraj, 13:00
Dla mnie też żenada. I to szoł prezydenckie i ten stanowski, i ten wystep Eldo. W ogóle dochodzi do tego bosak i Eldoką teraz będzie wycierał gębę.
Nie zesraj się xD . Po prostu nie twoja opcja polityczna, więc się splakales
A ja bym był na nie uświetnianiu rocznicy każdego konkretnego prezydenta (chyba żeby to naprawdę była krystaliczna postać co raczej nie jest możliwe). Z tamtej czy jeszcze bardziej z tamtej strony . Rapowanie występowanie w kontekście państwowości co innego, ale jeśli dobrze rozumiem że impreza dotyczyła konkretnie tego prezydenta (a nie np prezydentury jako takiej i np stricte uhonorowania że możemy wogole mieć swojego prezydenta jako państwo) tak samo nie podobało mi się wspólne foto Tokarczuk i Trzaskowskiego (tylko mi nie cisniejcie że to moja opcja czy nie moja, i kto jest lewakiem wśród tych dwóch, mam na myśli to że z każdej opcji artyści lepiej jak wspierają ideę itd niż polityków)
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 15:04
Z tego co kojarzę to Eldoka od jakiegoś czasu nie jest muzułmaninem, o czym mówił w jednym z wywiadów
Ciekawe, faktycznie biorąc pod uwagę ten jego wpis o wiki plus na X ma jeszcze w językach: angielski, watykański (?!), ruski, możnaby wysnuć takie wnioski, że od islamu Leszek się odżegnał. Z drugiej strony tytuły ostatniego albumu z OSTR - raczej arabskie klimaty.
Ktoś, coś więcej wie, jaki wywiad czy coś? Nie mogę nic znaleźć..
Mógłby napisać wprost że nie jest już muzułmaninem, ale lepiej napisać "Proszę odstawić Wikipedie" żeby sobie zostawić furtkę na ewentualną kolejną zmianę zdania, w sumie props też tak robię w pracy. Nic nie jest pewne, a jak cię złapią za rękę to nie twoja ręka.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2026, 17:39 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Burak pisze: ↑wczoraj, 17:38
Mógłby napisać wprost że nie jest już muzułmaninem, ale lepiej napisać "Proszę odstawić Wikipedie" żeby sobie zostawić furtkę na ewentualną kolejną zmianę zdania, w sumie props też tak robię w pracy. Nic nie jest pewne, a jak cię złapią za rękę to nie twoja ręka.
Jak ktoś mi coś tu wytknie, to napiszę proszę odstawić ślizgawkę
saturn pisze: ↑10 wrz 2024, 21:56
tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
marmolad_k2 pisze: ↑wczoraj, 15:04
Z tego co kojarzę to Eldoka od jakiegoś czasu nie jest muzułmaninem, o czym mówił w jednym z wywiadów
Ciekawe, faktycznie biorąc pod uwagę ten jego wpis o wiki plus na X ma jeszcze w językach: angielski, watykański (?!), ruski, możnaby wysnuć takie wnioski, że od islamu Leszek się odżegnał. Z drugiej strony tytuły ostatniego albumu z OSTR - raczej arabskie klimaty.
Ktoś, coś więcej wie, jaki wywiad czy coś? Nie mogę nic znaleźć..
Tak był album z tytułem? Bo ja natrafiłem tylko na wypuszczenie tego jako pojedyncze numery co zupełnie nie chwyciłem
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
"z" się mi zjadło między tytuły (piosenek) i ostatniego albumu.
Do tej pory nie wiem, czy ten projekt to w ogóle album, czy zlepek singli tworzących EP bez nazwy.
poza tym że oczywiste mi się wydaje, że to chujowa opcja celebrować rocznice zaprzysiężenia prezydenta bo zajeżdża jakimś totalitaryzmem, to zajebista akcja z koncertem rapowym na wydarzeniu takiego szczebla. kraj hip-hopem płynący