Nie zesraj się xD . Po prostu nie twoja opcja polityczna, więc się splakales
Eldo
-
WesolyJozek
Re: Eldo
ostatnio powychodziły reedycje jego albumów, więc jeżeli chcesz zrobić dobrze dla Leszka to proszęHaczapurjan pisze: ↑07 sie 2026, 15:11 Muszę zobaczyć, gdzie mogę kupić wszystkie dostępne płyty Eldoki
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
-
WesolyJozek
Koks Wodka Dziwki WOJTEK SOKOL to przeciez lepszy wjazd w bit niż cała dyskografia jaszczompagods bidness pisze: ↑07 sie 2026, 13:14 Trochę zapomniałem o tym movemencie, ale mi dzisiaj twitter przypomniał.
- marmolad_k2
kupujemy plyty eldo zeby usypac wielki stos a nastepnie go podpalic na Placu Defilad w stolycy
- starydobryhiphop
A ja bym był na nie uświetnianiu rocznicy każdego konkretnego prezydenta (chyba żeby to naprawdę była krystaliczna postać co raczej nie jest możliwe). Z tamtej czy jeszcze bardziej z tamtej strony . Rapowanie występowanie w kontekście państwowości co innego, ale jeśli dobrze rozumiem że impreza dotyczyła konkretnie tego prezydenta (a nie np prezydentury jako takiej i np stricte uhonorowania że możemy wogole mieć swojego prezydenta jako państwo) tak samo nie podobało mi się wspólne foto Tokarczuk i Trzaskowskiego (tylko mi nie cisniejcie że to moja opcja czy nie moja, i kto jest lewakiem wśród tych dwóch, mam na myśli to że z każdej opcji artyści lepiej jak wspierają ideę itd niż polityków)WesolyJozek pisze: ↑07 sie 2026, 15:19Nie zesraj się xD . Po prostu nie twoja opcja polityczna, więc się splakales
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
Ciekawe, faktycznie biorąc pod uwagę ten jego wpis o wiki plus na X ma jeszcze w językach: angielski, watykański (?!), ruski, możnaby wysnuć takie wnioski, że od islamu Leszek się odżegnał. Z drugiej strony tytuły ostatniego albumu z OSTR - raczej arabskie klimaty.marmolad_k2 pisze: ↑07 sie 2026, 15:04 Z tego co kojarzę to Eldoka od jakiegoś czasu nie jest muzułmaninem, o czym mówił w jednym z wywiadów
Ktoś, coś więcej wie, jaki wywiad czy coś? Nie mogę nic znaleźć..
Mógłby napisać wprost że nie jest już muzułmaninem, ale lepiej napisać "Proszę odstawić Wikipedie" żeby sobie zostawić furtkę na ewentualną kolejną zmianę zdania, w sumie props też tak robię w pracy. Nic nie jest pewne, a jak cię złapią za rękę to nie twoja ręka.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2026, 17:39 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
Może o łacinę chodzi?
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Jak ktoś mi coś tu wytknie, to napiszę proszę odstawić ślizgawkę
- starydobryhiphop
Tak był album z tytułem? Bo ja natrafiłem tylko na wypuszczenie tego jako pojedyncze numery co zupełnie nie chwyciłemRymekk pisze: ↑07 sie 2026, 17:29Ciekawe, faktycznie biorąc pod uwagę ten jego wpis o wiki plus na X ma jeszcze w językach: angielski, watykański (?!), ruski, możnaby wysnuć takie wnioski, że od islamu Leszek się odżegnał. Z drugiej strony tytuły ostatniego albumu z OSTR - raczej arabskie klimaty.marmolad_k2 pisze: ↑07 sie 2026, 15:04 Z tego co kojarzę to Eldoka od jakiegoś czasu nie jest muzułmaninem, o czym mówił w jednym z wywiadów
Ktoś, coś więcej wie, jaki wywiad czy coś? Nie mogę nic znaleźć..
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!
- yungXpaproch
poza tym że oczywiste mi się wydaje, że to chujowa opcja celebrować rocznice zaprzysiężenia prezydenta bo zajeżdża jakimś totalitaryzmem, to zajebista akcja z koncertem rapowym na wydarzeniu takiego szczebla. kraj hip-hopem płynący
Zdeklarowanym wyborcą Trzaskowskiego jest także Suja THS, eloszka