Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: Cz4rny1337 »

nigdy nie siegnalem po oryginal, chyba jak wychodzil to moj leciwy PC nie byl w stanie uciagnac i z jednej strony zawsze kusil, ale z drugiej pizda na horrory jestem

chociaz RE7 mi sie podobalo - taki escape room, tutaj widze podobnie/metroividania?
Obrazek
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Przeszedl3m pierwsza czesc Planet of lana na switchu. Spoko gra, piekna wizualnie, niezly gameplay
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

surroundead, project zomboid w trójwymiarze, od wczoraj chodzę i zbieram bateryjki do latarki, z karabinu nie szczelam bo nie mam tłumika a bez niego zwabiam wszystkie stwory z okolicy i na pizde mnie zajebali halo :bowdown: wczesny dostęp na steamie za 55 zeta
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Bardzo miło zaskoczyło mnie The Thaumaturge, tak nieco na przypale instalowałem, spodziewając się szybkiego usunięcia gry, a tymczasem dzionek przeleciał i pewnie jeszcze kilka dni będę zgłębiał ten świat. Warzywny system walki nieco przeszkadza, ale po ustawieniu na poziom trudności fabularny tylko trochę czasu zabierają potyczki i da się przeżyć. Poza tym super historia, dobrze się poznaje ten świat, detektywistyczny klimacik elegancko jest budowany. Mocno zaskoczonym będąc, serdecznie polecam.

Dodano po 1 dniu 8 godzinach 55 minutach 20 sekundach:
Dograłem i naprawdę świetna gra, fabularnie i klimatycznie stoi na najwyższym poziomie, jakby nie perspektywa użerania się z tym nudnym systemem walki, to od razu odpalałbym drugie podejście, żeby inne decyzje wypróbować, no ale strasznie spalili regrywalność :(
masz_szluge_

Post autor: masz_szluge_ »

Moi znajomi napierdalaja bezlitośnie w DBLa na Tibii. Szkoda że nie oglądałem, bo z chęcią dołączyłbym.i to mówię o ponad 10 letniej rozgrywce i stałej bazie graczy. ~500 info od ziomka. Rynek działa, można cos wymieniać na PLN
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

masz_szluge_ pisze: 04 sie 2026, 7:18DBL
ty, a weź rozwiń ten skrót
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

Przeszedłem ostatnio Senue, obie części. :bowdown:
Piękne doświadczenie audiowizualne, cudna historia. W jedynce się zakochałem w chuj, w dwójce mniej, ale nadal świetna produkcja. Ogólnie nie polecam podchodzić do tego jak do typowej gry, bo strasznie zmęczy. Ja traktowałem to bardziej jako interaktywny cinematic.
Jezus Maria, styl jak krezus
Rymekk

Post autor: Rymekk »

Jeśli ktoś kiedyś się zastanawiał czy warto zagrać w Neverwinter Nights na konsoli to zdecydowanie nie polecam. To nie jest gra robiona pod konsole, sterowanie i nawigowanie między menu itp jest fatalne i w porównaniu z takim Divinity OS2 to jest kurwa dramat.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

Fatekeeper w early acces (na razie jest grania na jakies 2h) mnie wypierdolilo z butow, taka sama frajda jakbym pierwszy raz ogrywal Dark Messiah of Might and Magic. Na minus troche ta ociezalosc w walce, brakuje jeszcze szlifu, no i kurwa optymalizacja tak pol na pol (patrzysz na pejzaz i masz 100fps a odwracasz sie w kierunku jakiegos kurwa bluszczu i spada do 25-30) no ale to rozumiem ze uroki unreal engine + wiadomo, wczesny dostep. ogolnie polecam
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

A ogrywał ktos to dostępne demo Mortall Shell 2?
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
lambiczi

Post autor: lambiczi »

A w Moonlightera ktoś pykał? Za darmo na steam obecnie.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Tak kiedyś trochę na switchu i kozak najbliżej takiej super gierki na PC - Recettear: An Item Shop's Tale, dajcie mi tego więcej
Obrazek
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Prez pisze: 07 sie 2026, 13:45 A ogrywał ktos to dostępne demo Mortall Shell 2?
Przeszedlem demo Mortal Shell 2 i czekam na premiere z ręką. Zapowiada się baardzo dobrze imo
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Takie info chciałem przeczytać bo to obecnie najmocniej wyczekiwana przeze mnie tegoroczna premiera
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ODPOWIEDZ